Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
moon-ακιστα αγγλικα το φεγγαρι το λενε μουν...και χαιδευτικα;
moon-ακι
εγώ για φεγγαράκι είπα....τώρα εσύ...τώρα που λες για μουνάκι...
...γνώρισα ένα μουνάκι χθες...............................................................................
...τύφλα να έχουν τα Glamourata... ...
εγώ για φεγγαράκι είπα....τώρα εσύ
αλλά για πες για πες
ρε συ έχω βάλει μάτι Nancy...ε...να πω...αλλά δεν είναι σωστό σε αυτό το νήμα...
...θα φάω κανένα ban και θα έχουνε και δίκιο...
...δεν είδες ο άλλος τι έπαθε???... ...
...τσεκ pm...
...δεν μπορώ να πω ότι ήταν κουρασμένη...εγώ είμαι του gfe...οπότε είναι λογικό να μην το σανιδώσει... ...
...κριτική δεν θα γραφτεί...γιατί δεν υπήρξε κάτι το extreme...
...όσοι ψήνονται και θέλουν info...να στείλουν pm...και να έρθουν με τα χέρια γεμάτα...το τσάμπα πέθανε... ...
μάλλον ντεν καταλαβενι κιριο σπροκσε...δεν με προσέχεις...εκτός αν είσαι τσαμπατζής... ...
μάλλον ντεν καταλαβενι κιριο σπροκσε
ροτισα απο 1-10 τι βαζι; παπαπα δύσκολος είσαι αδερφάκι μου
...ρε φίλε...δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα...μας βλέπουν τώρα...ντρέπομαι... ...
...το κορίτσι είναι πετίτ...λευκόδερμο...αρμονικό σωματάκι...με σωστές γραμμώσεις...σφιχτό...για τα γούστα μου αυτό το κορμί είναι 9,5...είδα φωτό και έπεσε τηλέφωνο με την μία...
...για σένα μπορεί να είναι αρχίδια καπαμά...να μην θες να ασχοληθείς...και να του βάζεις 7...
...πάμε παρακάτω...
...ως γνωστόν από τις κριτικές μου...εγώ βάζω δευτέρα-τρίτη στο σασμάν...και ανεβάζω λίγο στο τέλος...
...ε...τι να το κάνω το κορμάκι της...αν την ώρα που πάω να την τρέξω λίγο και να βάλω τετάρτη...με γαμάει και με κόβει για να δει αν έχει βγει το προφυλακτικό???... ...
...τι νούμερο να βάλω τώρα σε αυτό το νούμερο????...χέσε μέσα σου λέω...δεν γίνεται δουλειά με τα νούμερα... ;) ;) ...
πρεπει να βρεις εναν καλο σασμανα.. ειναι θεμα μεταδοσης κανονικα χαχααχ
...σωστό καύσιμο χρειάζεται το εργαλείο...κιας είναι του '73 μοντέλο...
...τα γαμεί τα λάστιχα όταν τα............................οκτάνια της είναι εντάξει... ...
το καυσιμο φανταζομαι εννοεις το euro με αυτο τα κοριτσια καινε λαστιχο!!! χαχαα
το καυσιμο φανταζομαι εννοεις το euro με αυτο τα κοριτσια καινε λαστιχο!!! χαχαα