GANG BANG TEAM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 726
Έχεις ωραία αίσθηση του χιούμορ τυπε...σπρώξε εγκάρσια...
...είναι σαφές ότι μιλάμε για εγκάρσιο σπρώξιμο... ...
Έχεις ωραία αίσθηση του χιούμορ τυπε...σπρώξε εγκάρσια...
...είναι σαφές ότι μιλάμε για εγκάρσιο σπρώξιμο... ...
Και αυτη κουρασμένη τη βλεπω μη στεναχωριέσαι !
...κοίτα...κοίτα τι πλάσμα ήρθε!!!...
...και το ανεβάσανε βραδιάτικα...που είμαι κουρασμένος...
...δεν ντρέπεστε????...
...φτου σας ρε!!!...
Έχεις ωραία αίσθηση του χιούμορ τυπε
Και αυτη κουρασμένη τη βλεπω μη στεναχωριέσαι !
κ θυμίζει λίγο <<πάρτε κύριε λαχείο >>
Στον καθρέφτη στη selfie ποιοι κάθονται εκει πίσω ?
Η φαμίλια που έχουμε να θρέψουμε ?
Τη γαμισαμε , πολλά στόματα ...!
Αυτή η Nancy εχει ξανάρθει πριν παρα πολυ καιρο με το golden. Προς φολα το κοβω το τεμαχιο
Αυτό το κάθε μία κοστολογεί το κορμί της είναι δικαιολογία για τους αγαπουληδες η προμοτορες.
Με αλλο γραφειο?...είχε πάει Θεσσαλονίκη την πρώτη φορά...πολύ βρώμικη πόλη είπε... ...
Με λαχουρια ρε φίλε ήταν ? Γιατί τότε ήταν της μόδας το λαχουρι κ η γραβάτα με τον τουιτι .Αυτές οι μαλακίες, μόνο στην ελλάδα.
Στο εξωτερικό κάποια θα πάρει ακριβά αν
1)Είναι επώνυμη , έστω πορνοστάρ, έχει παίξει δηλαδή σε 3ψήφιο αριθμό τσόντες, όχι σε 2-3 . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ.
ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΠΑ.
2)Είναι μοντελέ. Αν είναι πάνω από 1,75 με ωραίο πρόσωπο και γυναικάρα ... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ....
3)Έχει καριέρα εκτός τσόντας, μοντέλα επώνυμη κτλ .
Στην ελλάδα ... τάπες παίρνουν 250 την ώρα με όλα εξτρά, ,μαυροτσούκαλα ζητάνε 400 την ώρα (πάλι χωρίς εξτρά) ...
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ... ή καμαρώνουν που ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ
(για να τσιμπήσουν οι φλώροι , που τη χρονιά που πρωτογάμησαν , είχα γραβάτα που είχε κλείσει 20χρόνια στη ντουλάπα μου).
Με λαχουρια ρε φίλε ήταν ? Γιατί τότε ήταν της μόδας το λαχουρι κ η γραβάτα με τον τουιτι .
Με αλλο γραφειο?
ναι ρε φίλε κιεγω αυτό σκέφτηκα και μαλλί καρφάκια σκατζόχοιρος χαχαχα!Έτσι εσκαγε ο ακάλυπτος χαχαχα
...κοίτα...κοίτα τι πλάσμα ήρθε!!!...
...και το ανεβάσανε βραδιάτικα...που είμαι κουρασμένος...
...δεν ντρέπεστε????...
...φτου σας ρε!!!...
Εύγε νέος, γράψε να διαβάζουμε κι εμείς που δε γαμάμε, να θυμόμαστε πως είναιΝαί, ήσουν κουρασμένος !!
Αλλά εγώ για φρεσκαδούρα είμαι ακούραστος !!!
Λεπτομέρειες όταν ανέβει η κριτική !!!