feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.456
- Πόντοι
- 26.236
Εγώ που την ειδα live κ ακόμα ζω ?Τί μου θύμησες αυτό τώρα... :S
Εσυ κάτι photos μόνο ειδες ...
Μπουχος έγινα !!!
Εγώ που την ειδα live κ ακόμα ζω ?Τί μου θύμησες αυτό τώρα... :S
Η Nastya είναι λεσβία και ο Ιταλός είναι από τη Μόσχα...
Η Nastya είναι ερωτευμένη με έναν Ιταλό που έχει όσα τατουάζ έχει και αυτή και δυο σκυλαρους σαν και τους δικούς της.
Γιαυτο και βολοδέρνει στην Ιταλία γιατί η λαμαρίνα είναι χοντρή
απο τη στιγμη που πληρωθουν τα εισητηρια και πατησει Ελλαδα φασκελοκουκουλωσταΜε λογικη incall ειναι σχεδον ετσι... αλλα τα περισσοτερα ειναι outcall οπότε ο πρωτος που θα τη δει ειναι ο οδηγος... και ο οδηγος ανετα μπορει να ειδοποιησει το γραφειο αν υπαρχει αναντιστοιχια φωτογραφιων.
Γενικα το γραφειο δε το νοιαζει τοσο η αξιοπιστια των φωτογραφιων. Το νοιαζει περισσοτερο να πουλησει. Αυτο φαινεται οταν πχ εχεις μια Α γκομενα που στο βαθος του χρονου ειναι προφανες οτι εχει βαλει καποια χρονια και οι φωτο ειναι παλιες. Κραζουν οι πελατες, κρα-κρα, απατη... Μετα βγαζει καινουριες, δε παταει κανεις, και ξαναβαζει τις παλιες. Ε συγνωμη, το γραφειο εκει δε καταλαβε τι παιχτηκε?
Αυτο το κανουν και αλλα γραφεια που λενε για "100% αληθινες φωτο χωρις photoshop"... ναι αληθινες απ'το 2009
προσωπικα εμενα με ενδιαφερουν οι υπηρεσιες κυριως χεστηκα για την ακριβεια των φωτογραφιωνΣτο μονο που διαφερουν τα γραφεια ειναι ο βαθμος στον οποιο κανουν τετοιες μπινιες και στο βαθμο που προτιθενται να επανορθωσουν. Αντε να βαλω και εναν ακομα παραγοντα, οτι σε καποια γραφεια οταν μια κοπελα βαλει καινουριες φωτο και αυτες δε τσουλησουν καθολου, μπορει να τις αποσυρει ολες και να βαλει τις παλιες τους, ενω στο glamour θα κρατησουν και καποιες απ'τις καινουριες ως πιο ...αντιπροσωπευτικες, ασχετα αν στη "βιτρινα" θα βαλει τις αρχαιες. Αυτο πχ ειχε γινει στο τελευταιο tour της viki: που αλλαξε φωτο 3 φορες στο site. Στο bou εχει μονο τις αρχαιες. Εβαλε τη μια καινουρια στη βιτρινα, μετα την αλλη καινουρια, δε τσουλαγε μαλλον, και στο τελος κατεληξε με την παλια. Αλλα τουλαχιστον εμειναν και οι νεες να τις κοιτας στο περα-δωθε. Ενω ας πουμε η lisa του gde εβαλε νεες, δε τσουλαγε γιατι εχει μεγαλωσει και μαλλον ηταν καθετη η πτωση της κινησης, και εβαλε παλι τις παλιες εξαφανιζοντας παραλληλα ολες τις νεες. Τωρα μιλαμε για γκομενες 32+ οπου προφανως η ηλικια παιζει μεγαλο ρολο στη φθορα τους και στο τι πουλας στο πελατη με βαση αυτο που βλεπει στις photo.
Αμάν ρε mallia έχασα τη νύφη ! Λεσβία ? Γκόμενο από Μόσχα ? Σκυλιά ?Η Nastya είναι λεσβία και ο Ιταλός είναι από τη Μόσχα...
Ανεβασα κριτικη για Polina4 την οποια ακομα δεν εχω δει...ενημερωνω λοιπον οτι προκειται για τρομερη παραπλανηση και ειλικρινα απαραδεκτο να χρεωνουν 140 ευρο για κατι που δεν ανταπκρινεται σε αυτο που προωθουν...
Δεν το εχουμε διαπιστώσει το επίπεδο ακόμα. Εικάζουμε. Για να δουμε, θα μιλήσει κανένας απο αυτους που θα την ξεκωλιάσουν σήμερα; Γιατί εγω πήρα αριθμό για αύριο.
Ωραίο και αυτό το σενάριο...
Ποσα παραμύθια τελικά ακούμε από τις τανες...
Το κορίτσι πάντως ήθελε να σοβαρευτεί και να σταματήσει να :S :S :S
Για όσους θέλουν να την αποκαταστήσουν
Τελικά το σύστημα «τουρίστας» του Sproxe πρέπει να είναι το ιδανικότερο...
No talking just fucking!!!
Μιλαω για τα παραμύθια που λέει στα ραντεβού της όπως σε εμένα.
Δεν κοιτάζω ινσταγκραμ και διαφορά τετοια
Και ποια απο αυτες δεν παραμυθιαζει...?
ειναι απιστευτες στην παραμυθα χαχαχαα ασε οι δικες μας οι "ανεξαρτητες"
Με «ανεξάρτητες» δεν εχω παρε δώσε όμως κάποιες που ήταν σε κάποιο άλλο γραφείο και δούλευαν σερί 6-7 μήνες έχουν αναγάγει το «παραμύθι» σε άλλο επίπεδο...
γι αυτο πας σε αυτες για να ριξεις ενα και να φυγεις...αμα ερχεσαι κοντα πολυ πολλα να περιμενεις....Όλες το κάνουν... ακόμη και αυτες που ερθομαστε «πιο κοντά»...
Αυτές είναι χειρότερες χαχαχαχαχα