Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Φόλα περιγράφει...γιατί είναι περίεργη η κριτική;
Γιατι περιγραφει φολα και εβαλε 7+
Φόλα περιγράφει...γιατί είναι περίεργη η κριτική;
...κουφάλες όλοι στην παραλία πήγατε...και εγώ στο γραφείο να μαλακίζομαι...
Μη φοβάσαι, δεν είσαι ο μόνος που δουλεύει ΣΚ !!
Που θα πάει ?? Δεν θα περάσει ο γαμημένο ο Ιούλης να φύγουμε ??
...εσύ μην μιλάς πολύ...τα έμαθα...έχεις κάνει τα κουμάντα σου...και είσαι κομπλέ... ...
...εγώ είμαι στην πίπα...για να φύγω μεσοβδόμαδα...να πάρω 4 αεροπλάνα...να επιστρέψω ματωμένος την Κυριακή...και μετά πάλι εμπλοκή μέχρι τον Δεκαπενταύστο...
...το μόνο καλό είναι ότι θα φύγω χορτάτος...
Φοβερό πιπίνι.....αναμένουμε στο ακουστικό μας....
Στα πρόλαβαν όλα έτσι??
Άσε ρε φίλε !! Δράμα ζώ !! Ακου εκεί Σλάβες χειμώνα καλοκαίρι !! Αντί να πάω Απω Ανατολή η Αφρική να ανανεωθώ !!
Όσο για σένα μάλλον τα θέλει ο Κώλος σου !!
ΥΓ. Καλή φαίνεται η Χαρά. Καλό βόλι !!
...εγώ δεν βλέπω χαμόγελο...και αυτό με προβληματίζει...
...αλλά από τις άλλες δεν μου κάνει κουκου καμία...οπότε μονόδρομος... ...
Περα απο τα μαλακομελάνια στο μπράτσο που είναι σαν έγκαυμα, μια χαρά φαίνεται η μικρή.
Έχε χάρη που γύρισα σήμερα από ταξίδι αλλιώς... δεν θα συζητούσαμε υποθετικά τώρα !!
Καταλαβαίνεις !!!
Σπεύσε !!
Φοβερό πιπίνι.....αναμένουμε στο ακουστικό μας....
Για κρατα μικρό καλάθι
αντι να ερθεις για καφε παλι σπρωχνεις στο glamour...εικοστή κριτική για την κοπέλα...και μετά θα πέσουν οι τόνοι...
...εκτός αν εμφανιστεί το κερασάκι και βάλει χρώμα στο νήμα...τότε δεν θα πάω πουθενά... ...
....κερασαάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάαάάάάάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!.........
αντι να ερθεις για καφε παλι σπρωχνεις στο glamour
δεν εισαι στη πιπα
πιπα τον δινεις
...ωχ...κάτι ξέρει η παλιοσειρά... :-
Κάτι δεν μου βγαίνει στο κορίτσι, χοντρές γάμπες και λίγο χοντρά μπούτια που φυσικά είναι θέμα γούστου...
Όμως το θέμα μου είναι στις πολύ «κρυφές» φωτογραφίες και στο βλέμμα/χαμόγελο (όπως ειπες)... λείπει η τσαχπινιά/καυλα τελείως...
Εύχομαι να είμαι λάθος...
Εσυ παίξε τη μπάλα σου όπως ξερεις και ότι βγει
...εγώ αυτήν την φωτογραφία δεν θα την έβαζα καν...εκτός του ότι είναι ντεκαβλέ...είναι και παντελώς άκυρη...
...αν δεν δω χαμόγελο στην είσοδο από το μικρό...το έληξα με την μία...και τηλέφωνο στην Δώρα για να μου στείλει την Lisa...
...δεν θα κάτσω να κάνω τον κλειδαρά...έχουμε και δουλειές... ...
Ναι έχει βάλει 25 ! φωτογραφίες με αρκετές άκυρες...
Υπάρχουν σίγουρα χαρτια σε απόδοση όπως Jeila, Tina, Desy.
Για Lisa δεν εχω άποψη...
Αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι γιατί καμμία φορά μπορεί από ένα amateur 18χρονο πιπίνι να βγει κάτι που δεν το περιμένανε.
Ναι έχει βάλει 25 ! φωτογραφίες με αρκετές άκυρες...
Υπάρχουν σίγουρα χαρτια σε απόδοση όπως Jeila, Tina, Desy.
Για Lisa δεν εχω άποψη...
Αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι γιατί καμμία φορά μπορεί από ένα amateur 18χρονο πιπίνι να βγει κάτι που δεν το περιμένανε.
Η καινούργια η Crystal δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της και φούλαρε για σήμερα. Με τέτοιο ξεκώλιασμα που εχει να πέσει απο την πρώτη μέρα βγάζει δε βγάζει βδομάδα
Για όσους θυμούνται, η συγκρκριμένη μου φέρνει πολύ στη Στέλλα που τώρα πια μόνο Ιταλία μεριά τουράρει. Απο τα αξέχαστα δεκάρια σε ολους τους τομείς. Αν είναι έτσι και η Crystal, την κάτσαμε.