επειδή μάλλον αναφέρεσαι στην κριτική μου για την μαλακω τη Ριμονα.Συμφωνω ότι εγγυημένη απόδοση δεν υπάρχει.Ομως εδώ μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα,περιγράφεις μια παθιαρα για σεξ και περιγράφω μια που σιχαινοταν τον πελάτη και το έδειχνε με αγένεια . Περιγράφεις ένα γραφείο να ενδιαφέρεται πως πέρασες και περιγράφω ότι δεν με ρώτησαν ποτέ, ούτε όταν την πήρα ούτε τις άλλες φορές που είχα πάρει άλλες.
Μου έχει τύχει να πάρω κοπέλα που έχει εξαιρετικές κριτικές και να μην δέσει το γλυκό μαζί της.Ομως ένα Άλφα επίπεδο το είχε στο σεξ.Η καλή περίπτωση , ακόμη και στην καλή της μέρα ή στον κακό πελάτη αν θες, κρατάει ένα επίπεδο.
Τέλος, δεν μπορώ να θεωρήσω καμιά σου κριτική αντικειμενική , όταν όλες είναι για το ίδιο γραφείο και όλες καλές.Πιστευω κι εσύ το ίδιο θα σκεφτοσουν. Αυτο δεν σε κάνει προμοτορα απαραίτητα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να σε θεωρώ αντικειμενικό κριτή.
έχω γράψει σχόλιο από κάτω από την κριτική σου
Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί είχε τέτοια αντιμετώπιση η κοπέλα μαζί σου...δεν ήμουν εκεί...μπορεί να τις έσπασε το πούτσο ο γκόμενος με μηνύματα στο κινητό μπορεί μπορεί μπορεί 1000 μπορεί...κρίνω πως πέρασα εγώ...άμα δεις όλες τις κριτικές μου η βαθμολογία μου είναι από 6.0 έως 7.3 δεν το λες και αποθέωση συγκρατημένη την λες ! εγώ με την κοπέλα πέρασα πάρα πολύ καλά...τι να κάνουμε δηλαδή; να απολογηθώ γι αυτό;
και εγώ προσωπικά περνώ 10+ βίζιτες το μήνα...σαφώς και τους ενδιαφέρει το πως πέρασα
και να σου πω κάτι; όταν άρχισα να πηγαίνω με αυτό το γραφείο 5-6 μήνες πριν σε κάποιο ραντεβού ήταν απαράδεκτη μια κοπέλα. Πριν ξεκινήσω καν πήρα αμέσως τηλέφωνο και μου δώσανε λύση.... αυτός και είναι ο λόγος που πάω εκεί...έχουν την εναλλακτική επί τόπου ίσως και στον ίδιο όροφο
Όπως έχω γράψει παίρνω και 1-2 κοπέλες το μήνα ελευθέρας βοσκής από το μαμπα άπλα αυτές δεν έχουν σελίδα κριτικών
Και πιστεύω να εκτιμάς το γεγονός ότι εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι ψωνίζω κυρίως από εκεί δεν κρύβομαι
Άλλωστε στατιστικά να το δεις σε κάθε 2-3 καλές κριτικές βγαίνει και μια χάλια