δεν το καταλαβα....εχεις δει καπου φωτογραφια νεαρης κοπελας στο φεισμπουκ αβαφτη η απο γωνια να υποεκτιμαει τον εαυτο της; εκτος αν λες το γραφειο πρεπει να εχει εναν φωτογραφο να κανει ντου και να βγαζει φωτογραφία την ωρα που ξυπνανε....ξερεις τι φολα εχω φαει σε ραντεβου απο το ιντερνετ; εβλεπα ενα μουναρο με χειλαρες και ειδα ενα ταπιδι με κατι δοντια οταν γελαγε οσο το μποι της....και ναι ηταν αυτη....σαν 50αρης με την εμπειρια μου εχω δεχτει οτι οποια γυναικα να δω είτε κανονική (λεμε τωρα) ή εργαζομενη το φτιαξιματάκι της το έχει η φωτογραφία που θα εχει προφίλ θα 'εχει πειραχτεί ή θα είναι από γωνία τραβηγμένη
όταν ήμουν με τη γυναίκα μου για να ανεβάσει μια φωτογραφία στα σόσιαλ έπρεπε να τραβήξω 50 για να εγκρίνει πια θα ανεβάσουμε
Αν τολμαγα κι έβαζα μια εγώ στο δικό μου προφίλ οταν είμασταν μαζί και δεν τις άρεσε η φάτσα της μου έπρηζε τα αρχίδια να την κατεβάσω
συμφωνω και εγω μαζι σου φιλε μου
ειναι πρακτικα αδυνατον να ανταποκρινονται 100% στις φωτο και εγω παντα εχω στο μυαλο μου το λιγο χειροτερο
το προβλημα ξεκιναει οταν η διαφορα ειναι χαοτικη και συναντας κατι τελειως διαφορετικο
ευτυχως δεν ειναι ο κανονας αλλα μερικες φορες το εχουνε παρακανει πολυ με το φωτοσοπ (δεν μιλαω μονο για το γκλαμουρ , γενικα τα γραφεια )