yianmark
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 469
- Πόντοι
- 290
Καλό εργαλείο φαίνεται...
τις τιμες τος ειδες;Φέρτε την αυτήν να γίνει ο χαμός η αυτή
Δεν πας δύο η τρεις φορές πας μια αλλά με ΘΈΑτις τιμες τος ειδες;
έλα μωρε τα τριτοτεταρτα . Κακομουτσουνες κ χάλια !!!Φέρτε την αυτήν να γίνει ο χαμός η αυτή
Κάποτε σαν athensXXX έφερε μερικά τέτοια κομμάτια.έλα μωρε τα τριτοτεταρτα . Κακομουτσουνες κ χάλια !!!
Ασχήμια λεμε !!!!!!!
Φέρτε την αυτήν να γίνει ο χαμός η αυτή
Jia = Aleksa's sister?
Εχει ξαναερθει με πολυ κακες υπηρεσιες :thubsdown:
Με 2 λόγια η εμπειρία μου με ALEKSA . Από φώτο μόνο το πρόσωπο ειναι το ίδιο με κομμένο μαλλί. Εντελώς ντεκαβλέ για μένα με εσωρουχα της πλάκας-μυκητες στα δάχτυλα των ποδιών , σώμα εντελώς αγύμναστο κ πλαδαρό.Όσοι ονειρεύονται το κωλαράκι των φωτο να ξυπνήσουν.
Απορώ με τους συναθλητές γ τις κριτικές τους ιδίως γ αυτόν που είπε ότι <<μοντελοφέρνει >>. Τα γραφω μήπως σώσω κανέναν....Στο αν θα την ξαναέβλεπα- ούτε για πλάκα.....
και με "2" λόγια η δικία μου πρόσφατη εμπειρία με την ALEKSA
Σώμα μοντέλο, σφιχτό κορμί, μακριά πόδια, αψεγάδιαστο δέρμα, σφιχτός κώλος, μικρό σφιχτό στήθος, απίστευτα σαρκώδη χείλη, ωραίο πρόσωπο
Ατελείωτα βαθειά και ασταμάτητα γλωσσόφιλα, σα να μη κουράζεται και να μη βαριέται ποτέ, το ίδιο και στο σεξ, απίστευτες αντοχές και λόγω yogas μοναδική ευλιγισία
Μυρωδιά και καθαριότητα αψεγάδιαστη "παντού"....
Πάρα πολυ επικοιωνιακή, στο "διάλειμμα" μιλούσαμε και γελούσαμε συνέχεια
Θα την έβλεπα κάθε μέρα αν..... μου περισσευαν
δεν ξέρω ποιος από τους δυό σας μας δουλεύει αλλά όσο υποκειμενικά και να είναι τα γούστα δεν μπορεί ο ένας να είδε "άσπρο" και ο άλλος "μαύρο".