Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για όλες...
Μόνο για τις καλες θα υπάρχει δουλειά οι υπόλοιπες ας παιρνουν λίγο Αθηναϊκό αέρα... λίγο ήλιο... και σπίτι τους!
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες που ξέρουν να «παίζουν μπαλίτσα» αλλά νόμιζαν ότι θα πάρουν τα φράγκα με 50-60% απόδοση τώρα που έφαγαν άσχημη κριτική έβαλαν «πολύ μυαλό» και οποιος πάει θα φάει ΚΑΛΑ!
Αλλά ποιος πάει....
Για το πρωτο σκελος θα συμφωνησω, οτι Ιανουαριο και μετα λογικα ειναι πεσμενη η κινηση. Και οταν "φορτωσαν" τα γραφεια απο μεσα Ιανουαριου και μετα, αν παρουμε ως παραδοχη οτι το χρημα και οι πελατες ειναι συγκεκριμενα, τοτε σε μεγαλυτερο αριθμο κοριτσιων τα λεφτα θα μοιραστουν.... Επειδη καποιες τις παιρνω πανω απο μια φορα, μιλαμε λιγο πιο ανοιχτα και αλλη μου λεει για τη συγκατοικο της που δεν εχει δουλεια (δεν ελεγε τιποτα εμφανισιακα η συγκατοικος), αλλη μου λεει οτι ειχε μονο 1 πελατη ή 2 πελατες τη προηγουμενη μερα, αλλη μου λεει οτι δε βγαζει οσα της λεω οτι βγαζει (ρωταγα αν βγαζει κανα 4αρι ή 5αρι οσο καθεται), κτλ.
Αυτες που δεν ειναι ιδιαιτερα ελκυστικες (αντικειμενικα υπαρχουν πολλες που δεν ειναι ουτε για 100 με βαση την εμφανιση ακομα και αν παρεχουν τελειες υπηρεσιες) ή εχουν βαλει λαθος photo ή εχουν λαθος στησιματα, εκφρασεις, κτλ κτλ, λογικα δεν εχουν δουλεια. Γι'αυτο και βλεπουμε σπασμωδικες κινησεις με αλλαγες photo. Ουτε οι ιδιες δε μπορουν να πιστεψουν την αναδουλεια που εχουν. Και ανταγωνιστικα βλεπει η μια την αλλη που εχει δουλεια και τρελενεται... σου λεει γιατι παιρνουν αυτη και οχι εμενα... ή γιατι το Χ γραφειο βαζει την αλλη πιο πανω στη λιστα? Ε λιγο η αναδουλεια, λιγο τα ψυχολογικα του ανταγωνισμου, λιγο οι θεωριες συνωμοσιας στο μυαλο τους, αρχιζουν και αυτες τα σπασμωδικα (απο αλλαγη γραφειου μεχρι να γυρισουν πισω).
Βεβαια αμα εισαι γραφειο ειναι και ενα θεμα γιατι να πεις οτι η μια πρεπει να παρει 130, η αλλη 140, η αλλη 160. Ισως σε καποια φαση το καταλαβουν μονες τους και να ριξουν το κασέ. Εμενα πχ η Lika μ'αρεσει και θελω να τη δοκιμασω (οπως ηταν στις παλιες photo, που βεβαια το ξεραμε εμεις εδω μεσα οτι ηταν αρχαιες), αλλα με το καινουριο look + τη φθορα που φαινεται καλυτερα στη μαπα, δεν υπαρχει περιπτωση για 150. Ουτε καν. Για 130 θα το σκεφτομουν.
Εγω θεωρω οτι μια τιμια λυση για να αυξηθει η κινηση στα γραφεια χωρις να μειωθει απαραιτητα το κερδος τους ή το ποσο βγαζουν τα κοριτσια, ειναι να μειωθουν τα incall prices (ειδικα τωρα που ειναι σε καλυτερα ξενοδοχεια και το incall ειναι βιωσιμη επιλογη αρκετες φορες). Το κοστος της εκπτωσης θα βγει απ'την αυξημενη διαθεσιμοτητα των κοριτσιων (λιγοτερες ωρες στο δρομο και τη προετοιμασια) και τη μειωμενη αναγκη μετακινησεων. Αλλα αμα θελουν να καθονται να πληρωνουν ξενοδοχεια και να μη βγαινει το ψωμι, οκ. Δε θα τους μαθουμε εμεις πως να κανουν τη δουλεια τους.
Τωρα για το δευτερο σκελος, αυτο που γραφεις οτι τους εχει πονεσει η κακη κριτικη, εχε υπ'οψην οτι αρκετα μεγαλο μερος του πελατολογιου δεν εχει ιδεα απ'το bou... οπότε παιρνει στα τυφλά. Ειτε ειναι τουριστες, ειτε ασχετοι με το σπορ που απλα πανε μεσω google, εχει και τετοιους μεσα.