Καλά ρε τύπε, ολόκληρος μαντράχαλος κάθεσαι και κλαίγεσαι και εξηγείσαι και γράφεις σεντόνια επειδή εγώ ένας άγνωστος με εσένα σε ειρωνεύτηκα επειδή έγραψες μπούρδες σε 2 κριτικές; Δεν αμφισβητώ ότι πέρασες καλά ή δεν θα πω ότι έγραψες ψέμματα αλλά παραδέξου ότι τουλάχιστον στη δεύτερη, αυτό που έγραψες δεν είναι κριτική, μια μαλακία και μισή ήταν, δεν βοήθησε κανέναν, ίσα ίσα που εκτέθηκες στα μάτια όλων χωρίς λόγο. Χθες η γκόμενα σου έκανε παππάδες (δεν ξέρω γιατί σε πείραξε και αυτή η έκφραση), την επόμενη φορά μπορεί να πας και να σε κλωτσάει, γιατί έτσι έχει μάθει, να μη σέβεται κάποιον που της δίνει ένα σεβαστό ποσό για να περάσει καλά. Τα σχόλια περι καθαρού, περιποιημένου και φρεσκοξυρισμένου που έγραψε και ο άλλος ο σαχλαμάρας μαζί σου δεν θα τα σχολιάσω, λες και εγώ που δεν πέρασα καλά μαζί της ήταν επειδή πήγα άπλυτος και βρωμούσε η ανάσα μου....πραγματικά διαβάζετε τί μαλακίες γράφετε; Είστε σοβαροί;
Ντρέπομαι που σου γράφω έτσι γιατί μάλλον είσαι και μεγαλύτερός μου και δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας.
Καλά βόλια σε όλους, όπως πάντα το εύχομαι σε όλους, το εύχομαι και σε εσένα....
Φτάνει, το κουράσαμε πολύ το θέμα.
Είπα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου αλλά σε τρώει ο κωλος σου.
Έγραψες ότι η κριτική μου είναι παραπλανητική!
Ποιον θέλησα να παραπλάνησω ρε χαχα;; Εχω κάποιο όφελος να παραπλανησω κάποιον;;
Γράψε αυτό που λες... ότι η κριτική μου είναι μια χαζομάρα! No problem!
Εχω γράψει 26 κριτικές και εγραψα και μια χαζομάρα! Οκ,
Έγραψες ότι μου έκανε παπάδες για την κριτική!
Δηλαδη της είπα κάτσε να γαμηθεις καλά γιατί θα σου γράψω κριτική;;
Την δελέασα χαχα;; Γιαυτο γαμηθηκε καλά μαζί μου;;
Τις εξυπνάδες σου άλλου... στο ξαναείπα!
Και κατάλαβε κάτι επιτέλους
Όσο νομίζεις ότι επειδή κρατάς τα ΛΕΦΤΑ στα χέρια σου το κάθε πουτανακι θα γαμηθει ωραία μαζί σου τόσο θα παίρνεις τα ΠΑΠΑΡΙΑ σου!!!!
Εάν δεν καταλάβεις ότι είστε ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πρέπει να περάσετε και οι δυο καλά τόσο θα παίρνεις τα αρχιδια σου!!
Εάν ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις να μην τα γράφεις τύπε...
Μεγάλωσε λίγο και μάθε να «κλέβεις» ωραία γαμησια από τις πουτάνες/γυναίκες...!!!
Άντε μπράβο... οποια δεν γαμηθηκε καλά με το mallia ειναι αυτομάτως και σκαρτη... ο mallias είναι πάντα τέλειος... γιατί πληρώνει...
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!
Και μην πεις πάλι την τελευταία κουβέντα... καλά είναι τελείωσε!!!