Miranda, στην επιλογή αυτή κατέληξα μετά από διαλογική συζήτηση με το «Παλιόπαιδο», που λυμαίνεται το Glamour. Ας ξεκινήσω από τα αρνητικά, το πρόσωπο της μέτριο, υπολείπεται των φωτογραφιών της και το κραγιόν που χρησιμοποιεί δεν την κολακεύει καθόλου. Οι φωτογραφίες της έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά. Κι εγώ βέβαια, αν έπρεπε να παρουσιάσω φωτογραφίες μου, θα προσπαθούσα να είμαι όμορφος …
Τα αρνητικά σταματούν εδώ. Τα σώμα της είναι όπως διαφημίζεται στις φωτογραφίες της, με το στήθος της να κλέβει την παράσταση με τη σφριγηλότητά του! Φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες και φανταχτερά sexy εσώρουχα, κατά τη ταπεινή μου γνώμη πλεονασμός σε αυτό το σώμα. Αυτά τα εσώρουχα προορίζονται για να απαλύνουν την οπτική αηδία από τα δίποδα κατσικοειδή, που υποφέρουν από ζοφερή εμμηνόπαυση, όπως μας τα ποστάρει καθημερινά ο πορνοθέτης κ. blizardeye και όχι για τη Miranda!
Η Miranda προσφέρθηκε να με κεράσει τα πάντα, μόνο φιλέτο πιπεράτο δε μου προσέφερε! Και ευθύς αμέσως, χωρίς πολλά πολλά έπιασε δουλειά! Αστείρευτη όρεξη για εργασία. Λάδι, gel, απολυμαντικό spray κλπ ξενερωτικά υλικά ήταν άγνωστα. Έγινε χρήση μόνο σωματικών λιπαντικών, που διατέθηκαν μετά από λίγη προσωπική μου φροντίδα. Χρησιμοποίησε το μεγάλο της ατού, το σώμα της για γρήγορο παιχνίδι. Η στοματική της λειτουργία εξαιρετική για γλωσσόφιλα, βασική για τα λοιπά, αλλά με θετική προοπτική, όπως θα διατύπωναν έγκριτοι οίκοι αξιολόγησης, καθότι έχει όρεξη και διάθεση. Η οπτική εντύπωση, κατά τη διάρκεια λειτουργίας μικροφώνου, όπως και στην κυνοειδή στάση ήταν εξαιρετική! Πρέπει να προσθέσαμε και μερικές ακόμη άγνωστες στάσεις στο λεύκωμα αυτού του Ινδού …
Δε μου άφησε περιθώρια για να τις θέσω βαθυστόχαστες ερωτήσεις, ώστε να διαπιστώσω αν μπορεί να σταθεί πλάι μου. Για την ακρίβεια δεν στάθηκε ούτε λεπτό! Συζητήσεις τύπου «how is your life», μασαζάκια, ανάπαυλες και σαχλίτσες, ούτε κατά διάνοια! Συστήνεται για χεβυμεταλάδες …
To γραφείο πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις μου