th0dor1s
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.958
- Πόντοι
- 1.191
Καρφώνεσαι… δεν τα λένε έτσι τώραlower εχει?
Υ.Γ. Μαζί σου κι εγώ (το λέω εγώ για σένα)
Καρφώνεσαι… δεν τα λένε έτσι τώραlower εχει?
Την κοπανησε η τα κοπανησε? Χικ..Μετά την τελευταία κριτική την κοπάνησε το κορίτσι.
Αν θες ολοκληρωμενο πακετο ναι πρεπει να μιλαει αγγλικα αλλα με μετρο η κουβεντα γιατι σου ροκανιζει το χρονοΜην το αναλύεται τόσο παίδες, το 90% των κοριτσίων έχουν κόμπλεξ και ανασφάλεια με το θέμα των αγγλικών. Θα πουν τα αγγλικά μου δεν είναι καλά, και όντως δεν είναι για να σου αναλύσουν τις μακροοικονομικές συνέπειες της εξόρυξης πολυμεταλλικών κονδύλων από τα βάθη του Ατλαντικού, αλλά για να βγει το ραντεβού είναι οκ.
Επίσης το δε μιλάω αγγλικά, είναι και μια καλή δικαιολογία για να αποφύγουν τα πολλά πολλά άμα δεν γουστάρουν. Όλες άμα γουστάρουν και θέλουν να επικοινωνήσουν, θα προσπαθήσουν και θα το κάνουν..
Άλλωστε έχουμε πει σε μεγάλο βαθμό, στο "Επικοινωνία" αξιολογείται η χημεία παρά το αν θα τις κόβαμε σε εξέταση Proficiency/C2... Γιατί έτσι το 9 ή το 10, θα το είχαν καμιά 10αριά κοπέλες.. και οι υπόλοιπες κάτω από την βάση.
Υ.Γ.: Καλή Χρονιά!
Καλή χρόνια με αφίξεις απο Ρωσίδεςκαλή χρονιά με υγεία και ευτυχία !!
Καλή και δημιουργική χρονιά να έχουμεΝα κάνω το ποδαρικό?! Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2025 με υγεία και ευτυχία σε σας και τις αδυναμίες σας!
ΟχιΈχει ξαναέρθει;
Έτσι δείχνει και Μαλλον δεν την έχουμε δει ξανάΚάτι μου λέει ότι εδώ έχουμε διαμαντάκι. Την είδε κανείς;
κ εμείς αγαπάμε Σάσα . ή θα αγαπήσουμε , οσονούπω . αρκεί να μην κλείσουνε οι τράπεζεςΗ Σάσα πρέπει να αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Συνέχεια εδώ είναι
κ εμείς αγαπάμε Σάσα . ή θα αγαπήσουμε , οσονούπω . αρκεί να μην κλείσουνε οι τράπεζες