Haris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.325
- Πόντοι
- 481
Ή μακάρι και να μην.Σύντομη αποχώρηση μακάρι να έρθει ξανά
Ή μακάρι και να μην.Σύντομη αποχώρηση μακάρι να έρθει ξανά
Γιατί;Την είδες;Ή μακάρι και να μην.
Όχι αλλά και το να μην ξανάρθουν καλό είναι και αυτοΓιατί;Την είδες;
Νύχτα έφυγε... Παρόλο που μου είχε πει ότι θα κάτσει άλλες 2 βδομάδες. Όπως δήλωνε και η ίδια ήταν καινούρια στο χώρο αυτό, οπότε μάλλον δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί έχοντας τόσα ραντεβού κάθε μέρα...
με το που προσγειώθηκε Αθήνα , την πήρανε μονότερμα , πως να αντέξει το κορίτσιΗ Nadin που πήγε ρε παιδιά;
Με πολλές βασικά έχει συμβείΤο ίδιο είχε συμβεί με την Aya.
Κέλλυ εφυγε μάλλονμε το που προσγειώθηκε Αθήνα , την πήρανε μονότερμα , πως να αντέξει το κορίτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η Κέλλυ που είναι ρε παιδιά ?
η Κέλλυ που είναι ρε παιδιά ?
Είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο να την κλείσω να έχω και γω μια εικόνα αλλά δεν έκατσεΜετά την τελευταία κριτική την κοπάνησε το κορίτσι.
τι να σου πω τώρα ..άστο καλύτεραΕίχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο να την κλείσω να έχω και γω μια εικόνα αλλά δεν έκατσε
αυτή η κοπέλα είναι ΤΟ μυστήριο ... έχει κάτι κριτικές από άλλο γραφείο .. αλλά αυτή την ερώτηση τι έχουν κάνει πολλοί εδώ μέσαΚαλησπέρα κυριοι!
Alice 2 έχει πάρει κανείς;
Εντυπώσεις;
Ευχαριστω!
Εννοείται...Ξέρει κάποιος αν σήμερα δουλεύουν και μετά τα μεσάνυχτα;
Εννοείται...
Ότι ακριβώς αναφέρει αναφέρει ο Elganator ισχύει.... ακριβής περιγραφή...μην το προχωρήσουμε άλλο...μας το παίζει ιστόρια ο ανναπουρνιαρης και πετάγατε σαν τι πουτσα να πει την μαλακια του
εγώ δίνω στοιχεία στην κριτική μου τατουάζ πρόσωπο σώμα τα πάντα
το κορίτσι με το που την χαιρέτησα μου είπε δεν ξέρω αγγλικά
σε καμία περίπτωση τα αγγλικά της δεν είναι για 9
και το τελειώνω εδώ
Καλά ακόμα με τα αγγλικα της κοπέλας που έχει ήδη φύγει ασχολείστε;;;Ότι ακριβώς αναφέρει αναφέρει ο Elganator ισχύει.... ακριβής περιγραφή...μην το προχωρήσουμε άλλο...
lower εχει?Καλά ακόμα με τα αγγλικα της κοπέλας που έχει ήδη φύγει ασχολείστε;;;
Έλεος πια! Και σε εμένα είπε στην αρχή ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά αλλά μια χαρά συννενοηθηκαμε σε όλα, άψογη σε όλα της, τα καταλάβαινε όλα, αρκεί να μιλάς αργα και καθαρά...