Διάβασα την κριτική του κυρίου Άννα..που πάντα μέσες άκρες λέει τα πράγματα όπως είναι..θα ήθελα να πω σε όλους σας σχετικά με την γλώσσα ..που αρέσει σε όλους μας να παίζει παντού πάνω κ κάτω.. προσέχετε κ άποψη μου είναι να το αποφεύγετε όσο μπορείτε..όσο ομορφιά κ καύλα μπορεί να βγάζει μια γυναίκα..δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αγνώστων που έχει δώσει γλωσσα.. ειδικά αν η γυναίκα κάνει κ γλώσσα στον άντρα στην πίσω τρύπα είναι αιτία να μην κανω ποτέ ραντεβού μαζί της οπότε ο καθένας ας σκεφτεί λίγο βαθύτερα αν αξίζει το κόπο μια περιπέτεια υγείας
Η συγκεκριμένη είναι τελείως amateur στο επάγγελμα.
Ορισμένοι πελάτες δεν επιθυμούν τέτοιου είδους συνευρέσεις και θέλουν όταν πληρώνουν να μην ακούν τις λέξεις ΜΗ και ΟΧΙ από ένα εργαζόμενο κορίτσι.
Άλλοι όπως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σεβαστώ τα ΟΧΙ ενός κοριτσιού πολύ δε περισσότερο όταν αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα amateur εργαζόμενο και πανέμορφο κορίτσι το οποίο πολύ σπάνια επισκέπτεται τα μέρη μας.
Με το να φερθώ ως "ουρακοτάγκος" δεν κερδίζω τίποτα, απεναντίας χάνω και στη τελική χάνουμε όλοι μας διότι τα κορίτσια αυτά καταλήγουν να κλαίνε η μία στον ώμο της άλλης αποφεύγοντας να ξαναέρθουν.
Η ευγένεια και ο πολιτισμός είναι μέρος της κουλτούρας μου.
Προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρουν τα φιλιά στο στόμα τα οποία άλλωστε πολύ εύκολα αντικαθίστανται με αισθησιακά φιλιά στο λαιμό.
Πέρασα πολύ όμορφα μαζί της και μου προσέφερε ωραίο ιεραποστολικό βαθύ σέξ όπου έδειξε να το απολαμβάνει και η ίδια παρόλο τις αναστολές της.
Το παρατεταμένο χαμόγελό της επιβεβαίωσε την χαρά της.
Την χαρακτηρίζω ως ένα από τα πιό όμορφα κορίτσια που έχω συναντήσει τελευταία και συγχαίρω το γραφείο που μας την έφερε.
Πραγματοποιεί πολύ λίγα ραντεβού την ημέρα γιαυτό και υπάρχει δυσκολία στο κλείσιμο ενός ραντεβού.
Κάτι τελευταίο, το σωματάκι της είναι απίστευτο.
Το κωλαράκι της οπτασία.
Και τα άκρα της πολύ περιποιημένα για ποδολάγνους must.
Όσο για το πρόσωπό της ... πανέμορφο.
Αν ήταν λίγο πιο ψηλή θα εργαζόταν ως μοντέλο της Victoria Secret σίγουρα.