Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.468
- Πόντοι
- 3.246
Το ραντεβου που εγινε? στην ιθακη?Οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Ομορφιά που τα σπάει.
Για μοντελοπνίχτες.
Το ραντεβου που εγινε? στην ιθακη?Οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Ομορφιά που τα σπάει.
Για μοντελοπνίχτες.
Ανέβασες;
Έχω ανεβάσει αλλά καθυστερεί να ανέβει.
Τελικά καλή η μία εκ των δύο
Αν είναι έτσι τότε θα κανει εμφάνιση απο εβδομάδα εκτός αν βρήκε κανέναν φραγκατοΠάντως επέστρεψε από το νησί, στην Αθήνα είναι σίγουρα την είδα να κυκλοφορεί
Βέβαια επειδή έχει κάτι παρτακια καλά αυτό το σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να γυρνάει τα βράδια για ποτά και να μην ξεκινήσει...
Οι ενδιαφερόμενοι τραβάτε προς παραλιακή μεριά...
Χωρίς να αμφισβητώ αυτα που λες και έχοντας ενδώσει στον πειρασμό της γλώσσας, δεν υποτίθεται οτι οι κοπέλες ελέγχονται συχνά απο ιατρό και ιατρικές εξετάσεις?Διάβασα την κριτική του κυρίου Άννα..που πάντα μέσες άκρες λέει τα πράγματα όπως είναι..θα ήθελα να πω σε όλους σας σχετικά με την γλώσσα ..που αρέσει σε όλους μας να παίζει παντού πάνω κ κάτω.. προσέχετε κ άποψη μου είναι να το αποφεύγετε όσο μπορείτε..όσο ομορφιά κ καύλα μπορεί να βγάζει μια γυναίκα..δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αγνώστων που έχει δώσει γλωσσα.. ειδικά αν η γυναίκα κάνει κ γλώσσα στον άντρα στην πίσω τρύπα είναι αιτία να μην κανω ποτέ ραντεβού μαζί της οπότε ο καθένας ας σκεφτεί λίγο βαθύτερα αν αξίζει το κόπο μια περιπέτεια υγείας
Ρε μαστορα , εγω συμφωνω οτι ελενχονται συχνά... αλλά εαν εχει γλύψει την κολοτρυπιδα του προηγουμενου ,ποιες εξετασεις και ποιος γιατρος.Χωρίς να αμφισβητώ αυτα που λες και έχοντας ενδώσει στον πειρασμό της γλώσσας, δεν υποτίθεται οτι οι κοπέλες ελέγχονται συχνά απο ιατρό και ιατρικές εξετάσεις?
Ρε μαστορα , εγω συμφωνω οτι ελενχονται συχνά... αλλά εαν εχει γλύψει την κολοτρυπιδα του προηγουμενου ,ποιες εξετασεις και ποιος γιατρος.
Αν τα σκέφτεσαι ολα αυτα γαμισε τα δεν εισαι για το αθλημα
Δεν βγήκα ποτέ να το παίξω δυνατός παίχτης..εάν είμαι η όχι μου φτάνει που το ξέρω εγώ.ισως κ να ξέρω αρκετά για το συγκεκριμένο άθλημα..ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάση χαρακτήρα μυαλού κ εμπειρίας που έχει..Ρε μαστορα , εγω συμφωνω οτι ελενχονται συχνά... αλλά εαν εχει γλύψει την κολοτρυπιδα του προηγουμενου ,ποιες εξετασεις και ποιος γιατρος.
Αν τα σκέφτεσαι ολα αυτα γαμισε τα δεν εισαι για το αθλημα
Νομίζω είναι καθαρά πόσο υπεύθυνη είναι η καθεμία για τον εαυτό της..Χωρίς να αμφισβητώ αυτα που λες και έχοντας ενδώσει στον πειρασμό της γλώσσας, δεν υποτίθεται οτι οι κοπέλες ελέγχονται συχνά απο ιατρό και ιατρικές εξετάσεις?
Αμα γυρισεις 2 σελιδες πισω θα δεις και για την αλλη..παλτα και οι 2,δεν φιλανε ,0 πρωτοβουλιες..αμα ηταν ετσι οι καλες...Τελικά καλή η μία εκ των δύο
Πρωτάρα αματερ.Η αλλη που είναι και πιο πολύ στα γούστα μου τι να λέει άραγε
Γιατί;
Για αυτούς που θέλουν κρεβάτογεμιστρες να υποθέσωΓιατί;
Kαι πιο πανω εχει κανα δυο ΓΙΑΤΙ..Γιατί;