rolexakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πολύχρονος φίλε, αλλά μάλλον ρισκάρεις πολύ και το 300αρι το βλέπω στα σκουπίδια...
mister Κοστασ
Πολύχρονος φίλε, αλλά μάλλον ρισκάρεις πολύ και το 300αρι το βλέπω στα σκουπίδια...
εγω παντως θα ακουσω τον μιστερ κωστα.λιγα λεει,πολλα ξερει....
φιλος ρίξε τα φώτα σου τωρα που είμαι Αθήνα!Σιγά το μαλάκα
Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους.Σημερα γιορταζω και μου εχω ταξει ενα 2ωαρακι αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενος.
Η καρδια μου χτυπαει για Kristina αλλα δυστυχως οι κριτικες λιγες και οχι καλες,το ιδιο και για Aziza(πως και δεν το εχει τιμησει κανενας αυτο το κοματι?).
Αν παω με τις κριτικες και την φωνη της λογικης θα πρεπει να επιλεξω Ilona η Maya αλλα λεω να σπασω τα προγνωστικα και να το χτυπησω το Χριστινακι τελικα,αν ειναι να τα κλαψω ας τα κλαψω,το ζαχαρωνω απ την πρωτη μερα που εφτασε...
Καμια γνωμη ρε παιδια?
Καλημερα σε ολους.
Προφανώς αυτή που είναι εδώ τώρα,αν και για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλήmister Κοστασ
Οταν λες Ιλονα εχει καμια 10 αρια, πια απο ολες?
Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους.Σημερα γιορταζω και μου εχω ταξει ενα 2ωαρακι αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενος.
Η καρδια μου χτυπαει για Kristina αλλα δυστυχως οι κριτικες λιγες και οχι καλες,το ιδιο και για Aziza(πως και δεν το εχει τιμησει κανενας αυτο το κοματι?).
Αν παω με τις κριτικες και την φωνη της λογικης θα πρεπει να επιλεξω Ilona η Maya αλλα λεω να σπασω τα προγνωστικα και να το χτυπησω το Χριστινακι τελικα,αν ειναι να τα κλαψω ας τα κλαψω,το ζαχαρωνω απ την πρωτη μερα που εφτασε...
Καμια γνωμη ρε παιδια?
Καλημερα σε ολους.
Γιατι δεν παιρνεις και τις 2 απο μια ωριτσα?Την καλημερα μου σε ολους τους φιλους.Σημερα γιορταζω και μου εχω ταξει ενα 2ωαρακι αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενος.
Καμια γνωμη ρε παιδια?
Καλημερα σε ολους.
Γιατι δεν παιρνεις και τις 2 απο μια ωριτσα?
Γιατι δεν παιρνεις και τις 2 απο μια ωριτσα?
Περασε κ αυτο το σεναριο απ το μυαλο μου αλλα κατεληξα στο οτι μου χαλαει τον ειρμο και τον ρυθμο,πρεπει να ξαναπροσαρμοστω σε καινουργιο δεδομενα τα οποια ειναι αγνωστα και δεν ξερεις τι καταληξη θα εχουν ενω με την ιδια στο 2ωρο πανω εχεις χρονο να τα φτιαξεις - διορθωσεις - προσαρμοσεις στα μετρα σου πανω κατω,οχι παντα αλλα τσουκου τσουκου καπου θα το φερεις....θα το βαλεις το καραβι στο λιμανι