petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
μπαγασα τωρα που θελω 19 χρονα με στελνες στις 30 αρες
για σενα το λεω. να πας στα σιγουρα.
μπαγασα τωρα που θελω 19 χρονα με στελνες στις 30 αρες
Τζίμυ, αν θες μικρή, να πάρεις την Σόνια. Δυνατή στον αγώνα. Μόνο που εχει μικρό στήθος.
Καλή χρονιά!
Τεσπα
αυριο το πρωι στην δουλεια θ αποφασισω
Τελικα πηρες τιποτα...Χμμ
Με βαζεις σε σκεψεις φιλε
ηθελα το ασιατικο που το χω αποθυμενο
Καμιά φιλε μου δεν ειναι τέλεια.
καλη χρονιά!
Ο Τζιμης έλεγε οτι θα ενημερώσει τι έκανε, αλλα εσύ ανέβασες κριτική. Πάω να την διαβάσω.
ψηνεται αλλου αυτος. καλυτερα ;)Τελικα πηρες τιποτα...
η τζαμπα κουβεντα καναμε?
ψηνεται αλλου αυτος. καλυτερα ;)
Η Ilona ... Έχουν ήδη γράψει τα καλύτερα για την κοπέλα αυτή πολλοί συναθλητές, παρόλα αυτά οφείλω κι εγώ τουλάχιστον μια καλή κουβέντα γι' αυτό το υπέροχο κορίτσι! Το ατού της βέβαια είναι οι κόποι της, που πιάνουν τόπο. Εμφάνιση καλή έως πολύ καλή, δε θα μείνει κανείς δυσαρεστημένος, κάποιος πολύ αυστηρός ίσως δε βάλει το οχτάρι. Θα το κερδίσει όμως στο τερέν, όπου θα προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις. Έχει έρθει με όρεξη να δουλέψει, ξέρει ποιος είναι ο ρόλος της, δεν έχει αναστολές, είναι κεφάτη, θέλει να φύγει από τη συνάντηση με το κεφάλι ψηλά και το κάτω δικό σου όσο πιο χαμηλά.
Μπράβο της λοιπόν, μπράβο και στο γραφείο γι' αυτή την κοπέλα. Πάντα τέτοια λοιπόν, να πάει καλά και η χρονιά!
Μιλάμε την ίδια γλώσσα ...
Ζημιάρα η Ilona.
την εχεις γαμησει και αυτη? ξερεις κατι παραπανω και το λες αυτο? η απο αυτα που διαβαζεις?Έχει τρελάνει κόσμο...
Η Ilona ... Έχουν ήδη γράψει τα καλύτερα για την κοπέλα αυτή πολλοί συναθλητές, παρόλα αυτά οφείλω κι εγώ τουλάχιστον μια καλή κουβέντα γι' αυτό το υπέροχο κορίτσι! Το ατού της βέβαια είναι οι κόποι της, που πιάνουν τόπο. Εμφάνιση καλή έως πολύ καλή, δε θα μείνει κανείς δυσαρεστημένος, κάποιος πολύ αυστηρός ίσως δε βάλει το οχτάρι. Θα το κερδίσει όμως στο τερέν, όπου θα προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις. Έχει έρθει με όρεξη να δουλέψει, ξέρει ποιος είναι ο ρόλος της, δεν έχει αναστολές, είναι κεφάτη, θέλει να φύγει από τη συνάντηση με το κεφάλι ψηλά και το κάτω δικό σου όσο πιο χαμηλά.
Μπράβο της λοιπόν, μπράβο και στο γραφείο γι' αυτή την κοπέλα. Πάντα τέτοια λοιπόν, να πάει καλά και η χρονιά!
την εχεις γαμησει και αυτη? ξερεις κατι παραπανω και το λες αυτο? η απο αυτα που διαβαζεις?
μπορεις να μας δωσεις καμια λεπτομερεια συναντησης?
σκεφτομαι να την κανω απο τη γειτονια αυτη αλλα περιμενω την αποψη σου που τοσο πολυ μετραει!
δώσε κώλο πάρε κώλο γνώρισες τον κόσμο όλο[size=10pt][size=10pt]Ξεκόλλα ρε γελοίε[/size][/size] επιτέλους. Μάθε να διαβάζεις, έχει τρελάνει κόσμο είπα, μιλάω για τις κριτικές της που είναι όλες καλές, δεν λέω ότι τη συνάντησα, ΕΛΕΟΣ...
σε λιγο θα ξερω και τον κλωνο σου και θα τον βγαλω δημοσιαΞεκόλλα επιτέλους. Μάθε να διαβάζεις, έχει τρελάνει κόσμο είπα, μιλάω για τις κριτικές της που είναι όλες καλές, δεν λέω ότι τη συνάντησα, ΕΛΕΟΣ...
σε λιγο θα ξερω και τον κλωνο σου και θα τον βγαλω δημοσια
εγω παντως θα ακουσω τον μιστερ κωστα.λιγα λεει,πολλα ξερει....