Συνάντηση με τη Nina με τη δεύτερη, γιατί την πρώτη έφαγα ακύρωση. Άξιζε όμως η προσπάθεια και η επιμονή. Έχουν γραφτεί πολλά καλά, που συνυπογράφω, και πολύ σύντομα φεύγει αλλά θα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου για να τη θυμηθώ σε περίπτωση που έχουμε την τύχη να ξαναέρθει.
Εμφάνιση, πολύ κοντά στις φωτογραφίες, προσωπάκι πανέμορφο, φρέσκο, με πράσινα μάτια και μακρυά ξανθά μαλλιά. Σωματάκι χωρίς περιττά κιλά αλλά με μικρή χαλάρωση, βυζάκι όμως φυσικό, πλούσιο, απολαυστικό ! Επιδερμίδα, βελούδινη, λευκή, καθαρή από tattoo. Πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία, αυτή στον καθρέπτη που χαμογελάει με μισόγυμνα τα βυζάκια της.
Αγγλικά πολύ καλά και άνετη στην επικοινωνία. Συμπεριφορά εξαιρετική, φιλική, χαμογελαστή, ερωτική, όπως πρέπει να είναι μια συνοδός. Χωρίς μα και μου στα του αγώνα, συμμετέχει χωρίς να κλέβει ή να δυσανασχετεί. Είναι φανερή η διάθεση να ευχαριστήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εκτίμησα επίσης ότι από μόνη της έκανε κίνηση για το δεύτερο γύρο.
Εάν μετά από ένα μήνα είχε τέτοια διάθεση δεν φαντάζομαι πόσο καλά θα πέρασαν οι τυχεροί που τη συνάντησαν τις πρώτες ημέρες.
Διαμαντάκι ... for sure, που ήταν και η αγαπημένη της φράση.