Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 141
- Like
- 23.319
- Πόντοι
- 25.186
Μόλις την έκλεισαλεω την κυριακη να γαμησω την κιαρα καντυ
μην παει κανενας κοκκορας πριν απο εμενα το σαββατο
Μόλις την έκλεισαλεω την κυριακη να γαμησω την κιαρα καντυ
μην παει κανενας κοκκορας πριν απο εμενα το σαββατο
έκλεισες τελικά Κιάρα?? η παπάρια??εμενα που και που τρωω γιουβαρλακια και κεφτεδακι
εχουν την χαρη τους
Θα πάω να την ξεμουνιασο εγώ αύριο κι εσύ πήγαινε την Κυριακή να τις κάνεις μασάζ να την χαλαρώσειςΜόλις την έκλεισα
ναιέκλεισες τελικά Κιάρα?? η παπάρια??
όποιος βιάζεται σκοντάφτει..δε θέλει βιασύνη το πήδημα...να ευχαριστηθούμε πάμε όχι να αγχωθούμε...εντωμεταξύ θα είσαι η πρώτη της κριτική...άντε μετά πάλι ο προμότορας κ ο προμότορασναι
αλλα μαλλον θα βιαστω
@geroksouras stalkerΘα πάω να την ξεμουνιασο εγώ αύριο κι εσύ πήγαινε την Κυριακή να τις κάνεις μασάζ να την χαλαρώσεις
πρεπει να γραφτει πως ειναι η κοπελαόποιος βιάζεται σκοντάφτει..δε θέλει βιασύνη το πήδημα...να ευχαριστηθούμε πάμε όχι να αγχωθούμε...εντωμεταξύ θα είσαι η πρώτη της κριτική...άντε μετά πάλι ο προμότορας κ ο προμότορασ
Κριτική πίπαςόποιος βιάζεται σκοντάφτει..δε θέλει βιασύνη το πήδημα...να ευχαριστηθούμε πάμε όχι να αγχωθούμε...εντωμεταξύ θα είσαι η πρώτη της κριτική...άντε μετά πάλι ο προμότορας κ ο προμότορασ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@geroksouras stalker
εεεπ αυτά είναι άλλου και σωστού παίχτη...μην αντιγράφεις πιπάκια...εκανα τριπλη τουμπα στον αερα
προσδειωσα το πουλι μου στο λαρυγγι της
μετα την ξεμουνιασα 3 ολοκληρα λεπτα και τις ερξα 4 καβλια και 5 πουτσες σε μια ωρα
τις εδωσα το μουνι στο χερι
ειμαι υπεργαμιας
θα κινηθω ετσι σε επομενες κριτικες
τι εννοείς?? αυτή δεν είναι η ουσία? για την κοπελα εννοώπρεπει να γραφτει πως ειναι η κοπελα
οχι το ποσο καλος γαμιας νομιζει καποιος οτι ειναι
καλα θα γραψω κυλισα λογο κοιλιας στο κρεβατιεεεπ αυτά είναι άλλου και σωστού παίχτη...μην αντιγράφεις πιπάκια...
μια φορά σοβαρός δεν μπορείς να είσαι?? γράψε αυτά που πρέπει κ ενδιαφέρουν το κοινό χωρίς σάλτσες έλεος πιακαλα θα γραψω κυλισα λογο κοιλιας στο κρεβατι
και μπαπ εκει πυ πηγα να την γαμησω μου εδωσε ενα κεμπαπ και το ετρωγα οσο μου εκανε πιπα
Αρχίδια γλύφειςεεεπ αυτά είναι άλλου και σωστού παίχτη...μην αντιγράφεις πιπάκια...
θελει ρε το κεμπαπ σαλτσα για να γλυστραειμια φορά σοβαρός δεν μπορείς να είσαι?? γράψε αυτά που πρέπει κ ενδιαφέρουν το κοινό χωρίς σάλτσες έλεος πια
τώρα μόλις έφαγα τυλιχτό από πρόεδρο με κεμπάπ άσε καύλα...σκέφτομαι τώρα ποια να γεμίσω??θελει ρε το κεμπαπ σαλτσα για να γλυστραει
εγώ??? τι λε ρε ζαβό??Αρχίδια γλύφεις
τι ειναι το γεμισω;τώρα μόλις έφαγα τυλιχτό από πρόεδρο με κεμπάπ άσε καύλα...σκέφτομαι τώρα ποια να γεμίσω??
Μην ξεχάσεις να γράψεις και το χέσιμο που ρίχνεις στην τουαλέτα των κοριτσιών 30 λεπτά χέσιμο και 30 λεπτά πίπαεκανα τριπλη τουμπα στον αερα
προσδειωσα το πουλι μου στο λαρυγγι της
μετα την ξεμουνιασα 3 ολοκληρα λεπτα και τις ερξα 4 καβλια και 5 πουτσες σε μια ωρα
τις εδωσα το μουνι στο χερι
ειμαι υπεργαμιας
θα κινηθω ετσι σε επομενες κριτικες
εύσχημος τρόπος για τοτι ειναι το γεμισω;
κατι σε ποντιακη διαλεκτο;
ντροπήΜην ξεχάσεις να γράψεις και το χέσιμο που ρίχνεις στην τουαλέτα των κοριτσιών 30 λεπτά χέσιμο και 30 λεπτά πίπα
για τα ακαποτα που ριχνει καποιος βγαζοντας στη ζουλα την καποτα τι ευφημισμο εχεις;εύσχημος τρόπος για το