Συνάντηση με την Inessa μετά από ακύρωση, έχοντας διαβάσει θετικά σχόλια από συναγωνιστές, τους οποίους και ευχαριστώ !
Χτυπάει σιγά την πόρτα και σκέφτομαι έχουμε άφιξη στο διπλανό δωμάτιο, ξαναχτυπάει σε λίγο, ανοίγω και αντικρύζω μια πραγματικά γοητευτική γυναίκα με απλό αλλά sexy ντύσιμο. Στενό τζινάκι, εφαρμοστό μπλουζάκι σε 12πόντα που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα οπίσθια και το πλούσιο μπούστο.
Πρόσωπο πολύ πιο γλυκό από τις φωτογραφίες, με ξανθά μακριά ίσια μαλλία. Ψηλή γυναίκα, αδύνατο σωματάκι με πλούσιο ενισχυμένο βυζάκι αλλά με καλή εμφάνιση και αίσθηση. Κωλαράκι στη θέση του με ωραία μακρία πόδια και περιποιημένα άκρα. Επιδερμίδα βελούδινη, καθαρή, χωρίς tattoo ή άλλα σημάδια. Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά οι φωτογραφίες αδικούν την κοπέλα! Αγγλικά ικανοποιητικά για τα βασικά και μου έδωσε την εντύπωση πολύ καθαρής κοπέλας.
Δεν είναι πιπίνα αλλά δήλωσε amateur στο χώρο, πρώτο της tour, και νομίζω με έπεισε. Αυτό που με κέρδισε ήταν η συμπεριφορά της σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Απίστευτα γλωσσόφιλα, μόνιμα χαμογελαστή, με σκέρτσο, νάζι και ερωτικότητα, αυτό δηλαδή που περιμένεις από μια συνοδό. Συμμετοχή στο sex σαν να ήσουν πραγματικά με την κοπέλα σου και στο ημίχρονο δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει, φιλάει, ... Highlight της συνάντησης, το δωμάτιο είχε καθρέπτες και απολάμβανα από πολλές όψεις το κορμάκι της και τα στησίματα.
Μου είπε ότι φεύγει σε λίγες ημέρες αλλά θα ξαναέρθει σύντομα. Για εμένα προστέθηκε στη λίστα προς επανάληψη!