feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.329
- Πόντοι
- 26.236
Πληροφορίες λένε ότι χθες προαυλιζόταν στο Alcatraz το στριπ.@lagonisian με βραχιολάκι
Πληροφορίες λένε ότι χθες προαυλιζόταν στο Alcatraz το στριπ.@lagonisian με βραχιολάκι
Στριπτιτζάδικο και για πίπα του το επιτρέπουνΠληροφορίες λένε ότι χθες προαυλιζόταν στο Alcatraz το στριπ.
ζω ενα δραμαΠληροφορίες λένε ότι χθες προαυλιζόταν στο Alcatraz το στριπ.
Η πιπινα πρέπει να είναι εργαλείο αλλά σε κάποιους ίσως να μην ταιριάζει η εμφάνιση από όσο καταλαβαΤο ξεκαθάρισα από την αρχή πώς δεν είναι μουνάρα ούτε κατά διάνα, είναι απλά κάτι το διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει το γραφείο. Και προφανώς υπερκαλύπτει την εμφάνιση με τη συμμετοχή της.
Είναι για ειδικά γούστα όπως είπα. Σε κάποιους δε θα αρέσει καθόλου, εγώ ήθελα να πάρω μια τέτοια για την εμπειρία.
Θεωρώ πώς για τους άνω των 40, ΔΕΝ κάνει. Για να καταλάβετε, η Kiara μπροστά στη Λούνα, είναι μουνάρα.
Το αν θα αρέσει ή όχι κάποια, είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Όπως μπορεί σε κάποιους αρέσει μια κοπέλα τίγκα στις πλαστικές όπως η Rebecca που εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και την έχω δει από κοντά.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
@geroksouras Που είναι η κριτική για την μπατσίνα
Τον τίτλο τον έδωσα
μπατσινα αρχίδια γλύφεις
η εκτός από το να δίνεις πίπες ξεκίνησες και να λες πίπες
Ρε αλάνια βγάλατε την Mishel off. Πάλι καλά που μπήκε στα προσεχώς
Για το AGN αφού έχασε το πουλέν του ,τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χρόνου.Καλά δεν ήταν και καμιά γραφειάρα αυτό που έκλεισε....δεν θα κλάψει κανείς...
Αλλά τα ρόστερ είναι για κλάματα εδώ και 2 χρόνια το λιγότερο...πιο παλιά κάτι γινόταν...από corona και μετά γαμήθηκε...
Και ιστορικά γραφεία όπως το AGN έχουν πέσει πολύ....( sorry για το off topic )
Γενικά δεν τραβάει η φάση όχι μόνο στα γραφεία ή στα tour αλλά και στις ανεξάρτητες....
Έχουμε γίνει κάτι σαν την Σεριφ ή την Λουντογκόρετς στο ποδόσφαιρο....από σπόντα ότι κάνουμε...
Καθόλου περίεργο.
Από τη στιγμή που προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου και τα τιμά τα λεφτά της, είναι λογικό να θέλει ξεκούραση.
Πολλές κοπέλες κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα κι επιστρέφουν ανανεωμένες.
είχε πολλές καλές στο πρελθόν ...άστα...Για το AGN αφού έχασε το πουλέν του ,τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χρόνου.
Πράγματι απερίγραπτο αυτό που συνέβηΑνείπωτη τραγωδία , προτείνω να μην συμμετέχουμε σήμερα σε ποσταρισματα .
Συμφωνώ και μπράβο !Ανείπωτη τραγωδία , προτείνω να μην συμμετέχουμε σήμερα σε ποσταρισματα .
Όταν λέμε για αξιολόγηση του Δημοσίου όλοι βγήκαν στα κάγκελα. Όλοι στον ιδιωτικό τομέα αξιολογούνται καθημερινά και συνεχώς .το θέμα είναι να γίνει κάτι.....
κλείσανε τόσα σπίτια, επειδή ένας τύπος δεν γύρισε ( !!! ) το κλειδί ...έτσι ειπώθηκε.
Κάποτε σκοτώθηκαν ένα σωρό παιδιά για να φτιάξουν το γαμω τουνελ στα Τέμπη,
κάποτε πνίγηκαν 9 άτομα στον Αγιο Αντώνη στο Περιστέρι για να φτιάξουν αγωγό ομβρίων υδάτων ( !!! )
και έτσι θα συνεχίζετε.....κανεείς δεν φταίει για τίποτα κ μετά από λίγο καιρό όλοι ξεχνάνε όταν φεύγουν οι κάμερες και σβήνουν τα φώτα....
Μπουρδέλο η Ελλάς ....ήταν, είναι και θα είναι.
Ας απολαύσουμε τώρα τα κροκοδείλια δάκρυα των πολιτικών.
Συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και οι τραυματίες γρήγορα σπίτια τους.
Εγώ πάω να δώσω αίμα για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη για αυτή την ανείπωτη τραγωδίαΑνείπωτη τραγωδία , προτείνω να μην συμμετέχουμε σήμερα σε ποσταρισματα .
Σίγουρα θα αρέσεις στην σύντροφό μου