geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
Μια που μου πασάρεις να σου πω ότι έφαγα άκυρο την ώρα που ήθελα με την κοπέλα που ήθελα (δις) σε 2 μερες. Εχασαν 3 ωρες ιncall gia 1 μονόωρο outcall. Αυτό είναι επιχείρηση!δεν εχεις παρει μαθηματα γκρινιας τοσα χρονια με την γυναικα;
εγω αυτο εφαρμοζω
γκρινιαζω πριν ακομα δω την βιζιτα
κι αν δεν περασω καλα........
εδω νομιζω εισαι λαθοςΜια που μου πασάρεις να σου πω ότι έφαγα άκυρο την ώρα που ήθελα με την κοπέλα που ήθελα (δις) σε 2 μερες. Εχασαν 3 ωρες ιncall gia 1 μονόωρο outcall. Αυτό είναι επιχείρηση!
Overlapping κράτηση απο την αρχή της βάρδιας. Οι κρατήσερις εφτασαν μαζί. Ηταν ή το δικό ή το άλλο . Ο καθείς με τις επιλογές .Γιαυτό θεωρώ ότι δεν εκτιμούν τα χρηματά μου και γιαυτό το λόγο δεν θα με δούν για αρκετό καιρο.εδω νομιζω εισαι λαθος
σωστα δεν ακυρωνουν ραντεβου
δηλαδη θα ακυρωσουν πχ εμενα επειδη εσυ θες 3 ωρες;
στην σειρα σου φιλε
στην ουρα
Overlapping κράτηση απο την αρχή της βάρδιας. Οι κρατήσερις εφτασαν μαζί. Ηταν ή το δικό ή το άλλο . Ο καθείς με τις επιλογές .Γιαυτό θεωρώ ότι δεν εκτιμούν τα χρηματά μου και γιαυτό το λόγο δεν θα με δούν για αρκετό καιρο.
Οσο για την κοπέλα ούτε λόγος να γίνετε. Κόκκινη κάρτα απο μένα! Ούτε με 10 κουραμπίεδες δεν θα την ξαναδώ ! Θα ήταν το 5ο ραντεβού.
παντρεψου τηνΘα ήταν το 5ο ραντεβού.
σουβλακι απο την Ιθακη θελει το αρκουδακι;πάω να φάω ένα σουβλάκι,
γιατί πείνασε το αρκουδάκι
Εγώ βρε ερωτιάρη , αν ξόδευα όσα εσύ θα είχα ένα λόχο ξώγαμα!Αα πάγενε να κάνεις λίγο ποδήλατο που θέλεις να πηδήξεις πάλι ...
Αα πάγενε να κάνεις λίγο ποδήλατο που θέλεις να πηδήξεις πάλι ...
εσυ κατι ξερειςΤο ποδηλατο ειναι σαν το σεξ!
Εγώ βρε ερωτιάρη , αν ξόδευα όσα εσύ θα είχα ένα λόχο ξώγαμα!
Πλακα πλάκα αλλα Εχω ήδη !παντρεψου την
πιο λιγα θα στοιχιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σουβλακι απο την Ιθακη θελει το αρκουδακι;
λες και ειναι επιλογη της με ποιον θα παειΠλακα πλάκα αλλα Εχω ήδη !
Εγώ δεν έχασα πάντως κάτι. Αυτή εχασε 3ωρακι(δισ).
Δεν πειράζει θα τα βγάλει μεχρι τις 05.00
Γιαυτό και τα ρίχνω στο γραγείο . Η κοπέλα απλά θα χάσει εύκολα λεφτά.λες και ειναι επιλογη της με ποιον θα παει
τα εχουμε πει και τα εχουν υπεραναλυσει
τα περαν τις μιας ωρας ραντεβου
τεσπα πηρα μια σκεπαστη να χλαπακιασω γιατι σημερα εφαγα απο 3 γραφεια ακυρα και κουραστηκε το δακτυλο μου
τελικα με το ζορι βρηκα μια πιπα
ειμαι ενα πτωμα
εγω 4 ακομα εψαχνα ποια θα μου κανει πιπα για τις 5Γιαυτό και τα ρίχνω στο γραγείο . Η κοπέλα απλά θα χάσει εύκολα λεφτά.
Αν ήμουν αφεντικό δεν θα ήμουν και πολύ χαρούμενος. Ανατωτιέμαι αν έχουν ακούσει για yield management, αλλα αυτοί μόνο απο glock, γκαζάκια και μπουνίδια θα ξέρουν.
Ελπ'ιζω το outcall των 16.00 να αφήνει λεφτά στο μαγαζί.
Τεσπα
Αλλα βρήκες! Εγω έμεινα με την ψ.... στο χέρι!εγω 4 ακομα εψαχνα ποια θα μου κανει πιπα για τις 5
Στην καρδιά μας Είσαι ο μέγα Σαλιάρης στο μπου άντε και από χρόνου Θα σε βάλουμε στην Καθιερωμένη Ψηφοφορία του κ. Μιστερ μιναρα 2023Εγώ είμαι αγαπούλης ρε.
Δεν τις πηδάω ... τις ρουφάω ζωντανές.
Έχασα και τον τίτλο μου ...
Δεν νομίζω να καίγονται τι λέμε εμείς... Για κάθε έναν από εμάς που λέει "δεν θα ξαναπάρω" εμφανίζονται άλλοι δέκα πελάτες που δεν τους νοιάζει....Overlapping κράτηση απο την αρχή της βάρδιας. Οι κρατήσερις εφτασαν μαζί. Ηταν ή το δικό ή το άλλο . Ο καθείς με τις επιλογές .Γιαυτό θεωρώ ότι δεν εκτιμούν τα χρηματά μου και γιαυτό το λόγο δεν θα με δούν για αρκετό καιρο.
Οσο για την κοπέλα ούτε λόγος να γίνετε. Κόκκινη κάρτα απο μένα! Ούτε με 10 κουραμπίεδες δεν θα την ξαναδώ ! Θα ήταν το 5ο ραντεβού.