feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.426
- Πόντοι
- 26.236
Πιο μαλλι ? Το γεροξουρα το καράφλα σε παρακαλώ μη τον τρολαρεις … θα θιχτεί . Άκου μαλλι .Και πόσο πήγε το μαλλί?
Πιο μαλλι ? Το γεροξουρα το καράφλα σε παρακαλώ μη τον τρολαρεις … θα θιχτεί . Άκου μαλλι .Και πόσο πήγε το μαλλί?
μαρουλι το λεμε εμειςΓια πουτάνες δεν μιλάμε? Το κόστος έχει σημασία!
Για κορίτσια μιλάμε , υπαρχουν και οι ιθακαρχες στο bou .Για πουτάνες δεν μιλάμε? Το κόστος έχει σημασία!
Αρζαν βλάχο τα λένε , όξω οι καράφλες από το Ιθάκη .μαρουλι το λεμε εμεις
Ο καλύτερος ! Ασε εμας να πλερώνουμε rate.Για κορίτσια μιλάμε , υπαρχουν και οι ιθακαρχες στο bou .
γαμω τα φρατζεζικα σουΑρζαν βλάχο τα λένε , όξω οι καράφλες από το Ιθάκη .
Γκρινιάζατε για νέες αφίξεις.
Να ήρθανε ...
Σου έκανε κάποια εντύπωση;
ζαμε ρε ζαμεΑν πλοκ με πλιζ κ αν μπλοκετεντ με πλιζ σουν Ιθάκη man.
Όχι
Ίσως η Sasha όταν έρθει.
Κατάλαβα...
Εγώ απο την πλευρά μου θα ήθελα να βγάλω κίτρινη κάρτα στο γραφείο. Δείχνουν μια πτώση στην εξυπηρετηση ! Δεν δείχνουν να εκτιμούν τα χρηματα μου.Εγώ κατάλαβα ότι τελείωσε το απόθεμα και μας θυμήθηκαν οι γνωστές και που και που καμία νέα.
Κάτι είναι και αυτό, "Απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα"
δεν ξερω αν το λες για πλακα ή οχι,εγω παντως το εχω πει στα σοβαρα απο περσι.Εγώ απο την πλευρά μου θα ήθελα να βγάλω κίτρινη κάρτα στο γραφείο. Δείχνουν μια πτώση στην εξυπηρετηση ! Δεν δείχνουν να εκτιμούν τα χρηματα μου.
Οχι δεν το λέω για πλάκα! Το λέω μπας και βελτιωθούν!δεν ξερω αν το λες για πλακα ή οχι,εγω παντως το εχω πει στα σοβαρα απο περσι.
εχει πεσει πολυ το επιπεδο εξυπηρετησης και ειναι κι ενας λογος που εχω απομακρυνθει απο το γραφειο.
αν δεν φωναξεις δεν διεκδικησεις δεν γκρινιαξεις δεν τους σπασεις τον παπαροΟχι δεν το λέω για πλάκα! Το λέω μπας και βελτιωθούν!
Δεν μπορεί να ξοδεύω ένα κάρο λεφτά και ούτε ένα "ευχαριστώ". Δεν έχουν εφαρμογή CRM (Customer Relationship Management). Με το αρ. του κινητού να ξέρει τί πελάτες έχουν, τι τζίρο κάνουν κτλ.
Εδώ για καφέ πας στο ίδιο μαγαζί και σε κερνάνε και κάτι γιατι είσαι καλος πελάτης. Να σου δείξουν ότι σε εκτιμούν. Εδώ τίποτα για τους πελάτες. Ξεχνούν φαίνεται ότι οι πελάτες είναι το αίμα της επιχείρηση.ς.
Μονο για τους προμότορες και τους εκπτώσάκηδες μπας και κοροιδέψουν κανενα κορόιδο.
Και αυτό είναι αλλο ένα στοιχείο που μας κάνει 3ο τοπικο κολοπετινίτσας. Επιχερηματίες του πρωκτού. Μετά αν τους πούνε νταβάσδες, παρεξηγούνται. Αλλα δεν φταίνε ούτε αυτοί ! Εμείς οι μικροαστοι υποκριτές φταίμε. Γιατί κανονικά πρέπει να τους δώσουμε ΑΦΜ για να γίνούν κανονικά μαγαζίά. Αλλα ο φαρισαισμός σε αυτήν τη χώρα περισσευεί.αν δεν φωμαξεις δεν διεκδικησεις δεν γκρινιαξεις δεν τους σπασεις τον παπαρο
μην περιμενεις κανενα γραφειο απο μονο του να σε σκεφτει
δεν εχεις παρει μαθηματα γκρινιας τοσα χρονια με την γυναικα;Και αυτό είναι αλλο ένα στοιχείο που μας κάνει 3ο τοπικο κολοπετινίτσας. Επιχερηματίες του πρωκτού. Μετά αν τους πούνε νταβάσδες, παρεξηγούνται. Αλλα δεν φταίνε ούτε αυτοί ! Εμείς οι μικροαστοι υποκριτές φταίμε. Γιατί κανονικά πρέπει να τους δώσουμε ΑΦΜ για να γίνούν κανονικά μαγαζίά. Αλλα ο φαρισαισμός σε αυτήν τη χώρα περισσευεί.