nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Όλα στην ζωή θέλουν μετρό η τουλάχιστον μεζούραΒλεπω οτι ο ιστοτοπος βριθει απο Καλουσηδες
Όλα στην ζωή θέλουν μετρό η τουλάχιστον μεζούραΒλεπω οτι ο ιστοτοπος βριθει απο Καλουσηδες
Όλα στην ζωή θέλουν μετρό η τουλάχιστον μεζούρα
Σχετικά με τη Mary, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, μέτριο σώμα, μπαπάτσικο με σημάδια χαλαρότητας. Άργησε κάπως να πάρει μπροστά, αλλά μετά αυτό ήταν! Αν φορούσε φανέλα θα την ίδρωνε, αφού δε φορούσε ίδρωσε εμένα ...
Σχετικά με τη Mary, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα μάτια, μέτριο σώμα, μπαπάτσικο με σημάδια χαλαρότητας. Άργησε κάπως να πάρει μπροστά, αλλά μετά αυτό ήταν! Αν φορούσε φανέλα θα την ίδρωνε, αφού δε φορούσε ίδρωσε εμένα ...
Προς το γραφείο: Το καινούργιο σάιτ δεν έχει στα previous όλες τις κοπέλες που είχατε φέρει στο παρελθόν και κάποιοι από μας είτε δεν είχαμε προλάβει είτε θα θέλαμε να ξαναφέρετε, και δεν έχουμε ένα αρχείο ως σημείο αναφοράς για να σας ζητήσουμε αυτό που θέλουμε.
ασε το γραφειο και το σαιτ τους φιλε. αρχειο υπαρχει εδω ;) ;)
Λογικα τυπε μολις μπει η κριτικη σου θα εχουμε κατι να πουμε για την ετερη εκ των δυο.Αναστασία (την οποία έχω ξαναπάρει με πολύ καλες εντυπώσεις)
Η ερωτηση σου ειναι το λιγοτερο αφελης. Οποια υπευθυνοτητα περιμενεις απο παρα τω νομω ιδρυματα ειναι το πολυ φουμαρα.Μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία...
Το γραφείο είναι υπεύθυνο για την συμπεριφορά των κοριτσιών, την υγιεινή τους, την ασφάλεια τους, το πρόγραμμα τους (δηλ σχέση Αφεντικού με υπαλλήλους να το πω απλά) ή τα κορίτσια χρησιμοποιούν το γραφείο νσ τις διαφημίζει και να τις προωθεί...
Ίσως ακούγεται "ηλίθια" η απορία μου, αλλά σε παράπονα και απορίες "πελατών" δεν είδα το γραφείο να παίρνει θέση, έστω και με μια γενικόλογη και αόριστη απάντηση
τα κορίτσια χρησιμοποιούν το γραφείο νσ τις διαφημίζει και να τις προωθεί...Μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία...
Το γραφείο είναι υπεύθυνο για την συμπεριφορά των κοριτσιών, την υγιεινή τους, την ασφάλεια τους, το πρόγραμμα τους (δηλ σχέση Αφεντικού με υπαλλήλους να το πω απλά) ή τα κορίτσια χρησιμοποιούν το γραφείο νσ τις διαφημίζει και να τις προωθεί...
Ίσως ακούγεται "ηλίθια" η απορία μου, αλλά σε παράπονα και απορίες "πελατών" δεν είδα το γραφείο να παίρνει θέση, έστω και με μια γενικόλογη και αόριστη απάντηση
τα κορίτσια χρησιμοποιούν το γραφείο νσ τις διαφημίζει και να τις προωθεί...
Ολα τα εξοδα για να ερθουν Ελλαδα ακομη και το ξενοδοχειο,διατροφη τους τα βαζουν απο την τσεπα τους
Αλλά μην είσαι καθόλου σίγουρος λέμε...Μην είσαι σίγουρος !