kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
victoria II
Η Ισπανίδα που είχαν φέρει ήταν το μουνί δυστυχώς δεν την πρόλαβα, έφυγε πριν την ώρα τηςαν και δεν είναι του γούστου μου ιδιαίτερα τα δύο νέα τεμάχια ... βρίσκω άκρως θετικό το γεγονός ότι το γκλάμουρ επεκτείνεται και ανοίγει τις αγκαλιές του στη μουναρομάνα Τσεχία
Συναγωνιστή, σε αυτήν αναφέρεσαι, σωστά?Εγω καπου την ξερω την Naomi !!!
Θα σπασω το κεφαλι μου και θα το βρω .
Ενταξει η Victoria εχει ξαναρθει με ξανθο μαλλι , Αβυζο επιπλο εκ Ρωσσιας !!!
Συναγωνιστή, σε αυτήν αναφέρεσαι, σωστά?
;)Μπραβο ρε γάτε !
Τελικα την Νανσυ την δοκιμασε κανεις ?? Μουνι τρελλο αλλα σερβις ??Πωωωωωωω!!!!!!! Αυτό είναι στην κυριολεξία μουνί καλλιγραφία
Sorry Don αλλά οι Τσεχες οι Ουγγαρεζες και οι Λιθουανες που έχω εγω περάσει την τελευταία 10ετια και βάλε τις έβαζαν κάτω τις επιπλορωσσιδες οι οποίες μόνο για κομοδίνα κάνουν !!! Βέβαια υπάρχει και ένα 10% που ειναι στις Τοp .Η Ισπανίδα που είχαν φέρει ήταν το μουνί δυστυχώς δεν την πρόλαβα, έφυγε πριν την ώρα της
Τωρα τουρκάλες, τσέχες κτλ δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να αντέξουν στην ελληνική πιάτσα, όπως και να έχει όμως είναι καλό να υπάρχει ποικιλία
Μάλλον ειναι η σειρά σου να δοκιμάσεις και να μας πεις !!!Τελικα την Νανσυ την δοκιμασε κανεις ?? Μουνι τρελλο αλλα σερβις ??
Μάλλον ειναι η σειρά σου να δοκιμάσεις και να μας πεις !!!
θα το κανω και θα αναφερω. Ειχα κλεισει για σημερα αλλα επεσε δουλεια και το ακυρωσα.Μάλλον ειναι η σειρά σου να δοκιμάσεις και να μας πεις !!!
Τυπικη σεξοτουριστρια. Τα βασικα, GFE, και δε χρειαζεται να κανει τιποτα αλλο αφου ετσι κι αλλιως θα χυσεις. Κοινως κλαψε τα λεφτα σου απο τωρα.Τελικα την Νανσυ την δοκιμασε κανεις ?? Μουνι τρελλο αλλα σερβις ??
Τι οχι; Αφού άμα δεν πάρεις κώλο δεν κάνει σεφτέ...
Μόνη της παρακαλάει...
Γκλομπαλ κώλος !!!!
Το να γαμας και να χτυπάνε τα αρχιδια στην Ιταλία δεν το περίμενα ποτέ !Έψαχνα Ελλάδα και Ιταλία αλλά ο καλλιτέχνης δεν έκανε τόσο αναλυτική δουλειά.
Στα 4 κούναγε τα κωλομερια και σείστηκε η υφήλιος.