old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Κλασσική Ρωτσόφατσα! Γουστάρω...
Κλασσική Ρωτσόφατσα! Γουστάρω...
Πολλοί γύφτοι πουλάνε καρπούζι με τη βούλα και έτσι μπορεί να το σώσεις...
Εδω μόνο η σωστή πληροφόρηση σώζει.
Πάμε να κάνουμε ένα συνοπτικό memory refresh:Πολλοί γύφτοι πουλάνε καρπούζι με τη βούλα και έτσι μπορεί να το σώσεις...
Εδω μόνο η σωστή πληροφόρηση σώζει.
Πάμε να κάνουμε ένα συνοπτικό memory refresh:
Monika (μελαχροινή) και Karolina ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μια χαρά εμφανισιακά, σκέτη καύλα στη μάχη με πολύ καλή πίπα, πολύ δυνατό πρωκτικό, brutal συμμετοχή δεν θα τα κλάψετε καθόλου
Scarlet όπως τα έγραψε ο παίκτουρας Kostas
Eva κούκλα πανύψηλη, σωματάρα με πλαστικές βυζάρες αλλά καθόλου ενεργητική συμμετοχή, τυπική πίπα και γενικά αδιάφορη συνάντηση. Δεν τα κλαις λόγω εμφάνισης αλλά μέχρι μια φορά οκ
Alina όμορφη περιποιημένη πανύψηλη μπλαζέ παρουσία που θέλει τον χρόνο της να σπάσει ο πάγος γουστάρει Γαλλία και Γάλλους περισσότερο, δεν έχει κάτι καλό να πει για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μόνο την πίπα της έχω να θυμάμαι και το ότι την πήδαγα με τα βραχιόλια τα κολιέ τα σκουλαρίκια και όλο το σετάκι εσώρουχα ψηλοτάκουνα φορεμένα. Στα 100 καλή θα ήταν αλλά στα 160 με τίποτα. Και να πει στους αγαπούληδες να μην την καλούν όταν κάνει ροντέο.
Η φίλη της από πάνω, η Monica (ξανθο-κοκκινομάλλα) κάνει μόνο για διακοσμητική στέκα μπιλιάρδου.
Liza κομοδίνο με καμπύλες και ξεπέτα. Άσε που μας γάμησε ο μαλάκας που την έπαιρνε τηλέφωνο όταν της τα έδινα στο στόμα και δεν έλεγε να σταματήσει να καλεί
Victoria από τα καλύτερα σφιχτά βυζιά και σώματα που έχω δει σε 19χρονη. Φάτσα προσωπικά δεν μου άρεσε. Έκανε ότι μπορούσε για να μην της το βάλω ολόκληρο και γενικά άπειρη πιτσιρίκα. Αυτά στο πρώτο της τουρ πριν κανένα πεντάμηνο. Κομοδίνο 1
Sofia, η φίλη της από πάνω, δεν έχω πάρει και δε θα πάρω αφού από έγκυρο παίκτη έμαθα ότι έχει μύτη σαν παπαγάλου και γενικά κομοδίνο 2
Alexandra και λοιπές ας γράψει κανένας άλλος δεν έχω προλάβει
Aliza πρώην Glamour (σαν Zarima)εξωτική φάτσα με ωραίο κορμί και πολύ δυνατό brutal σερβίτσιο
Έχω και για 2-3 στα 200 αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανέναν αφού δεν θα τα δώσουν όπως βλέπω από την κλάψα που πέφτει.
Αυτά τα ολίγα και τα φιλιά μου στον παίκτη στο νησί ;)
Μ@λ@κι@, την είχα "ζαχαρώσει" από τις photos.Η Λια μας αφησε χρονους ακομα δεν ηρθε?
τι της κανατε ρε?
Ήρθε και έφυγε,το πιο πιθανό την έστειλαν πίσω.Η Λια μας αφησε χρονους ακομα δεν ηρθε?
τι της κανατε ρε?
Η Λια μας αφησε χρονους ακομα δεν ηρθε?
τι της κανατε ρε?
Μ@λ@κι@, την είχα "ζαχαρώσει" από τις photos.
Ήρθε και έφυγε,το πιο πιθανό την έστειλαν πίσω.
δεν ολοκλήρωσε την αξιολόγηση και οι τροϊκανοί την βάλανε στον κόφτη
Απ' ότι βλέπω στο site, μειώθηκε ο χρόνος παραμονής της στο ελάχιστο.
Μάλλον δεν τράβηξε...
Ναι, ναι.κι αλλη?
Ναι, ναι.
Ή μαζευτήκανε πολλά έπιπλα ή δεν βγαίνει το deal...
Αυτής η παραμονή πήρε παράταση, απ' ότι είδα, άρα θα την προλάβεις σίγουρα.πιστευω να προλαβω τη δικια σου την τελευταια που εγραψες κριτικη. για το τελος της βδομαδας λεω.
Πάμε να κάνουμε ένα συνοπτικό memory refresh:
Monika (μελαχροινή) και Karolina ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μια χαρά εμφανισιακά, σκέτη καύλα στη μάχη με πολύ καλή πίπα, πολύ δυνατό πρωκτικό, brutal συμμετοχή δεν θα τα κλάψετε καθόλου
Scarlet όπως τα έγραψε ο παίκτουρας Kostas
Eva κούκλα πανύψηλη, σωματάρα με πλαστικές βυζάρες αλλά καθόλου ενεργητική συμμετοχή, τυπική πίπα και γενικά αδιάφορη συνάντηση. Δεν τα κλαις λόγω εμφάνισης αλλά μέχρι μια φορά οκ
Alina όμορφη περιποιημένη πανύψηλη μπλαζέ παρουσία που θέλει τον χρόνο της να σπάσει ο πάγος γουστάρει Γαλλία και Γάλλους περισσότερο, δεν έχει κάτι καλό να πει για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μόνο την πίπα της έχω να θυμάμαι και το ότι την πήδαγα με τα βραχιόλια τα κολιέ τα σκουλαρίκια και όλο το σετάκι εσώρουχα ψηλοτάκουνα φορεμένα. Στα 100 καλή θα ήταν αλλά στα 160 με τίποτα. Και να πει στους αγαπούληδες να μην την καλούν όταν κάνει ροντέο.
Η φίλη της από πάνω, η Monica (ξανθο-κοκκινομάλλα) κάνει μόνο για διακοσμητική στέκα μπιλιάρδου.
Liza κομοδίνο με καμπύλες και ξεπέτα. Άσε που μας γάμησε ο μαλάκας που την έπαιρνε τηλέφωνο όταν της τα έδινα στο στόμα και δεν έλεγε να σταματήσει να καλεί
Victoria από τα καλύτερα σφιχτά βυζιά και σώματα που έχω δει σε 19χρονη. Φάτσα προσωπικά δεν μου άρεσε. Έκανε ότι μπορούσε για να μην της το βάλω ολόκληρο και γενικά άπειρη πιτσιρίκα. Αυτά στο πρώτο της τουρ πριν κανένα πεντάμηνο. Κομοδίνο 1
Sofia, η φίλη της από πάνω, δεν έχω πάρει και δε θα πάρω αφού από έγκυρο παίκτη έμαθα ότι έχει μύτη σαν παπαγάλου και γενικά κομοδίνο 2
Alexandra και λοιπές ας γράψει κανένας άλλος δεν έχω προλάβει
Aliza πρώην Glamour (σαν Zarima)εξωτική φάτσα με ωραίο κορμί και πολύ δυνατό brutal σερβίτσιο
Έχω και για 2-3 στα 200 αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανέναν αφού δεν θα τα δώσουν όπως βλέπω από την κλάψα που πέφτει.
Αυτά τα ολίγα και τα φιλιά μου στον παίκτη στο νησί ;)
Αυτής η παραμονή πήρε παράταση, απ' ότι είδα, άρα θα την προλάβεις σίγουρα.
Ναι, ναι.
Ή μαζευτήκανε πολλά έπιπλα ή δεν βγαίνει το deal...
Χωρίς να έχω κάποια παραπάνω συγκεκριμένη πληροφόρηση πιστεύω ότι tο γεγονός ότι κάποιων η παραμονή επεκτείνεται ενώ κάποιων άλλων μειώνεται σχετίζεται με το πόσο τραβάει η μπίζνα με κάθε μια απο αυτές !!
Και απο αυτά που ακούω τόσο απο το χώρο των studio όσο και απο αυτό των μασατζίδικων η κίνηση έχει πέσει και μάλιστα πολύ !!