xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Όχι δεν ισχύει.
Έχει ξανάρθει και πρόκειται γι'αυτήν
Όχι δεν ισχύει.
Έχει ξανάρθει και πρόκειται γι'αυτήν
Παίκτη δεν παρακολούθησες την συζήτηση για δες καλύτερα τη ρωτάει ο άλλος και τι απαντώ.Έχει ξανάρθει και πρόκειται γι'αυτήν
Παίκτη δεν παρακολούθησες την συζήτηση για δες καλύτερα τη ρωτάει ο άλλος και τι απαντώ.
Οκ ,άλλα αφού γνωρίζουμε και εγώ και ο άλλος που ρώτησε για ποια πρόκειται.Δε διαφώνουμε, απλά εγώ επισήμανα για ποιά κοπέλα ακριβώς πρόκειται
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που μόνιμα γκρινιάζουν για τις τιμές του glamour.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Με 100 με έψηνε, τώρα γιατί το πήγε 140 αυτή ξέρει.
σα να ανεβηκαν απο 120 σε 150 ευρω την ωρα οι υπηρεσιες του πρακτορειου ή κανω λαθος??????????????????????????????????????????????????????????????????
Αν έχω καταλάβει καλά τα 120αρια γίνανε 130αρια και τα 130αρια γίνανε 150αρια.σα να ανεβηκαν απο 120 σε 150 ευρω την ωρα οι υπηρεσιες του πρακτορειου ή κανω λαθος??????????????????????????????????????????????????????????????????
Αν έχω καταλάβει καλά τα 120αρια γίνανε 130αρια και τα 130αρια γίνανε 150αρια.
Εντελώς άκυρη αύξηση, εάν ισχύσει και συνεχιστεί και σε νέες αφίξεις!
Θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στην κίνηση και καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν, δεν είναι τιμές αυτές για Ελλάδα του 2016, δεδομένου ότι παίζουν και αρκετά έπιπλα...
εγω απλα το τονισα ιοτι καλο ειναι να καταλαβαινουν τα πρακτορεια οτι καταλβαινουμε τις μαιμουδιεςσα να ανεβηκαν απο 120 σε 150 ευρω την ωρα οι υπηρεσιες του πρακτορειου ή κανω λαθος??????????????????????????????????????????????????????????????????
Αν έχω καταλάβει καλά τα 120αρια γίνανε 130αρια και τα 130αρια γίνανε 150αρια.
Εντελώς άκυρη αύξηση, εάν ισχύσει και συνεχιστεί και σε νέες αφίξεις!
Θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στην κίνηση και καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν, δεν είναι τιμές αυτές για Ελλάδα του 2016, δεδομένου ότι παίζουν και αρκετά έπιπλα...
Μαύρα χρήματα είναι πως ανέβηκε ο ΦΠΑ ,αφού δεν κόβουν αποδείξεις.αφου ανεβηκε ο φπα ρε τυπε, δε θα ανεβαινανε και οι τιμες ?
Ρε σεις να τους δώσουμε στο ΣΔΟΕ αμα δεν κόβουν αποδείξεις...
Ρε σεις να τους δώσουμε στο ΣΔΟΕ αμα δεν κόβουν αποδείξεις...