Διαγραμμένο μέλος 214938
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 386
- Πόντοι
- 20
Δεν υπαρχει λογος να ερθεις σε καμια αντιπαραθεση, πολιτισμενη συζητηση κανουμε (οσο μπορουμε δηλαδη). Μια φορα το μηνα μπαινω να ριξω μια ματια στο μπου να δω τι παιζει, ουτε τον χρονο εχω, ουτε την ορεξη να τσακωθω στο ιντερνετ, ποσο μαλλον για πουτανες. Την γνωμη μας λεμε και αν διαφωνουμε σε κατι εξηγουμε τι και πως για να μην λεμε και μαλακιες μεταξυ μας.Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εμένα προσωπικά δεν μου αρνήθηκε κάτι η Olivia όπως γλωσσόφιλα κλπ ...
Ότι δεν είναιι το call girl που για τις επιδόσεις της θα ξεσηκώσει τη πολυκατοικία ναι αυτό είναι αλήθεια.
Η Olivia είναι πολύ ήπιων τόνων και δεν συνιστάται για τις επιδόσεις της.
Εμένα προσωπικά εάν με ρωτήσεις μου αρέσουν αυτά τα κορίτσια και ας μην πάρω τα πάντα που θα μπορούσα να πάρω αν συνσντούσα ένα άλλο κορίτσι.
Προσωπικά προτιμώ ένα κορίτσι να μου φερθεί όπως αυτή αισθάνεται άνετα από το να προσποιείται ότι με γουστάρει τρελά, ότι τον έχω μεγάλο, ότι είμαι super γαμιάς κλπ ...
Αν δεν μας αρέσει ένα κορίτσι πολύ απλά ευγενικά και πολιτισμένα ακυρώνουμε το ραντεβού μας χωρίς γκρίνιες και αντιπαραθέσεις.
Ναι η Olivia είναι αρκετά όμορφη αλλά δεν συνιστάται για απαιτητικούς πελάτες.
Παρολα αυτα ας εξηγησω κατι για να λεμε τα πραγματα σωστα. Ουτε εμενα μου αρνηθηκε γλωσσοφιλα και συμφωνω στο οτι καλυτερο/ιδανικο ειναι να λειτουργει η καθε κοπελα στα ραντεβου οπως αισθανεται και εκεινη ανετα. Ανθρωπους γαμαμε οχι sex dolls, οποτε συμφωνοι.
Οι ψυχρες συμπεριφορες ομως και αυτα που ανεφερα παραπανω δεν δικαιολογουνται, γιατι οχι μονο δειχνει η καθε μια οτι ετσι δεν αισθανεται ανετα, αλλα κανει και τον πελατη της να νιωθει αβολα εδω.
Δεν νομιζω πως ειναι θεμα απαιτητικων πελατων, ειναι το bare minimum για μια εσκορτ αυτο. Δεν ειναι μονο τα χρηματα το θεμα, γιατι τα 140 μπορει εμενα και εσενα να μην μας λειψουν, αλλα καποιου που παιρνει 1-1.5κ το μηνα και θα δωσει 140 σε μια εσκορτ για μια ωρα, σιγουρα θα του λειψουν σε τετοια περιπτωση.