George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 5.872
- Πόντοι
- 7.636
Από φωτό φαίνεται αδύνατη προς κανονική μοντελεπειτε για Έμιλι ρε παίδες , απο κορμί τι λέει;
Από φωτό φαίνεται αδύνατη προς κανονική μοντελεπειτε για Έμιλι ρε παίδες , απο κορμί τι λέει;
Έχει reviews ρίξε μια ματιάπειτε για Έμιλι ρε παίδες , απο κορμί τι λέει;
Εε εσείς που σβήνετε φωτόοου !!! κάντε την δουλειά σας πιό καλά...μόνο σε μένα δεν εμφανίζεται η φωτογραφία;
τι εσβησαν;Εε εσείς που σβήνετε φωτόοου !!! κάντε την δουλειά σας πιό καλά...
και αλλάξτε και το κείμενο: παράκληση μην ξαναβάλεις από δαύτη... οι νεώτεροι δεν θα καταλαβαίνουν και θα ψάχνουν ποιά πουτάνα ονομάζεται Δαύτη...
Σε gfe κινείται σίγουρα....Εγώ φίλε έχω δοκιμάσει Helen 2 φορές (μία τώρα και μία σε προηγούμενο τουρ) και πήγε καλά.
φίλε τα σβήσαν όλα... Ομερτά ο νόμος της μπουρδελικής μαφίας!τι εσβησαν;
σε λογοκριναν τα παλιοπαιδαφίλε τα σβήσαν όλα... Ομερτά ο νόμος της μπουρδελικής μαφίας!
εσύ μ' έδωσες ρε σκύλε?σε λογοκριναν τα παλιοπαιδα![]()
γαβ σερεσύ μ' έδωσες ρε σκύλε?
Αν ντρέπεσαι να τα πεις εδώ.... στειλε μου πμ με μερικά ινσταΡε συ flory και εσυ έκρυψες πρόσωπο τώρα ? Τώρα το θυμήθηκες ? Όταν όμως οι κοπέλες δίνουν τα insta κ μετά φωτογραφίζονται σε μπουζούκια κ club η μισή ευθύνη είναι και δίκη τους νομίζω . Γενικά το λεω , που να μίλαγα και ειδικά …
Δεν μου είπε όχι σε κάτι πάντως... Δηλαδή παίχτηκαν όλα κανονικάΣε gfe κινείται σίγουρα....
Εγώ ρε συ τι να ντραπώ ? Λες κ παίζουμε τις κουμπάρες κ δε ξέρουμε τα πρόσωπα τους ένα πράμα. εσένα δε σε ενοχλεί να ξέρεις κάποια πως είναι κ να τη βλεπεις ξαφνικά με κρυμμένο πρόσωπο ? Και άντε να μη σε ενοχλεί γιατί τη ξέρεις , είναι όμως αδικία για τους άλλους …Αν ντρέπεσαι να τα πεις εδώ.... στειλε μου πμ με μερικά ινστανα σου φύγει ο σεβντας
![]()
Μαζι σου ....ακριβώς οπως το ξαφνικά αλλαζουμε όνομα για να μη διαβαστουν οι παλαιότερες κριτικες....Εγώ ρε συ τι να ντραπώ ? Λες κ παίζουμε τις κουμπάρες κ δε ξέρουμε τα πρόσωπα τους ένα πράμα. εσένα δε σε ενοχλεί να ξέρεις κάποια πως είναι κ να τη βλεπεις ξαφνικά με κρυμμένο πρόσωπο ? Και άντε να μη σε ενοχλεί γιατί τη ξέρεις , είναι όμως αδικία για τους άλλους …
Πάρε μία φρέσκια …Μαζι σου ....ακριβώς οπως το ξαφνικά αλλαζουμε όνομα για να μη διαβαστουν οι παλαιότερες κριτικες....
Anyway για το ινστα το εννοούσα...αν εχεις στειλε μου![]()
Είσαι ηλίθιος;Παπάρα να πείς την μούρη σου,ανάγωγε. Τόσα ξέρεις τόσα λες. Νομίζεις τα εμβόλια των 6μηνων μας έσωσαν, όχι ότι ο ιός απλά έκανε την φυσική ροή ζωής του, όπως όλοι πριν από αυτόν.Κατα τα άλλα ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία και προσωπική αυτοδιάθεση έφυγαν από το παράθυρο με μία αφορμή σαν κι αυτή.Στον επόμενο ιό πάλι θα στήσετε κωλαρακια να σας γαμησουν;; Μόνο και μόνο για να ζείτε σε μία ψευτοασφαλη κοινωνία. Δεν ξέρεις απο τι πέθαναν εκείνοι οι δύο άνθρωποι που λες.
Πάρε μία φρέσκια …
Καλημέρα Glamour.
Μια πρόταση προς το γραφείο.
Τα κορίτσια σας θα μπορούσαν άνετα να ανεβάζουν στο νήμα ένα μικρής διάρκειας προσωπικό βιντεάκι τους ανά διαστήματα.
Ζούμε στην εποχή του marketing και των social media.
Σίγουρα θα ήταν προς όφελός τους και θα ανέβαζε αρκετά την δημοτικότητά τους.
Οι άντρες είμαστε οπτικοί τύποι και μας αρέσει να μας προκαλούν ...
![]()