geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
τις εριξα εναν πολυ καλο πουτσοτην πήρες για να της ευχηθείς ένα καλό πούτσο για την γιορτή της?
τον καλυτεροτερο
τον δικο μου
τις εριξα εναν πολυ καλο πουτσοτην πήρες για να της ευχηθείς ένα καλό πούτσο για την γιορτή της?
Αυτή νομίζω έχει έρθει και με άλλο γραφείο .Μιλφ είναι;τις εριξα εναν πολυ καλο πουτσο
τον καλυτεροτερο
τον δικο μου
30αραΑυτή νομίζω έχει έρθει και με άλλο γραφείο .Μιλφ είναι;
Και με άλλο γραφείο νομίζω την έχω δει με άλλες φωτογραφίες30αρα
εμενα μου ειπε 31
πριν κανα δυο μηνες με το γκλαμ ειχε ερθει παλι αλλα τοτε δεν την εβρισκα της ωρες που ηθελα
Rita για εμενα , είναι μαγκάκι που γίνεται αρνάκι , αν της παρεις τον αέρα .Ερώτηση: ποια προτιμάτε κ γιατί ανάμεσα σε Emily, Helen, Rita
Ψάχνω μοντέλο κατασταση ψηλη με καλή συμμετοχή
Τι λέτε;
Helen μοντελοφερνειΕρώτηση: ποια προτιμάτε κ γιατί ανάμεσα σε Emily, Helen, Rita
Τι λέτε;
Ερώτηση: ποια προτιμάτε κ γιατί ανάμεσα σε Emily, Helen, Rita
Τι λέτε;
Λες να γίνει κάνα θαύμα και να τα δούμε πίσω αυτάπαει αυτη ρε, δεν ξαναρχεται...
τετοιο πουτσο που εφαγε 2 βδομαδες παιζει να μην εχει φαει αλλη...
Αυτό κάποιες φορές χρειάζεται.Οι για να διδάξουν τις τωρινές πως γαμιούνται
Δε ξέρω αλλά Emily ακούγονται πολύ θετικά comments...Ερώτηση: ποια προτιμάτε κ γιατί ανάμεσα σε Emily, Helen, Rita
Τι λέτε;
Μέγα ψέμαΘά τὸν περνοῦσες χειρότερα τὸν COVID ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗ...
ή θα πέθαινες ανεμβολίαστος όπως δύο μαλάκες γνωστοί μου με μικρά παιδιά...Μέγα ψέμα
Παπάρα να πείς την μούρη σου,ανάγωγε. Τόσα ξέρεις τόσα λες. Νομίζεις τα εμβόλια των 6μηνων μας έσωσαν, όχι ότι ο ιός απλά έκανε την φυσική ροή ζωής του, όπως όλοι πριν από αυτόν.Κατα τα άλλα ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία και προσωπική αυτοδιάθεση έφυγαν από το παράθυρο με μία αφορμή σαν κι αυτή.Στον επόμενο ιό πάλι θα στήσετε κωλαρακια να σας γαμησουν;; Μόνο και μόνο για να ζείτε σε μία ψευτοασφαλη κοινωνία. Δεν ξέρεις απο τι πέθαναν εκείνοι οι δύο άνθρωποι που λες.ή θα πέθαινες ανεμβολίαστος όπως δύο μαλάκες γνωστοί μου με μικρά παιδιά...
είναι κι αυτό ψέμα ρε παπάρα?
πώς δεν ξέρω... από την μαλακία τους... ο ένας γιατί έλεγε τις παπαριές που είπες και συ και ο άλλος γιατί πίστεψε πως θα τον προστατέψει ο Θεός!Δεν ξέρεις απο τι πέθαναν εκείνοι οι δύο άνθρωποι που λες.
Εγώ φίλε έχω δοκιμάσει Helen 2 φορές (μία τώρα και μία σε προηγούμενο τουρ) και πήγε καλά.Ερώτηση: ποια προτιμάτε κ γιατί ανάμεσα σε Emily, Helen, Rita
Τι λέτε;
Εγώ μπορεί και να στήσω , εσυ όμως αν πεθάνεις θα λες τι μαλακας ήμουν, τώρα θα ζούσα . Αν θα μιλούσες βέβαια . Έλα μωρε ψιλοπράγματα τώρα να κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα …Παπάρα να πείς την μούρη σου,ανάγωγε. Τόσα ξέρεις τόσα λες. Νομίζεις τα εμβόλια των 6μηνων μας έσωσαν, όχι ότι ο ιός απλά έκανε την φυσική ροή ζωής του, όπως όλοι πριν από αυτόν.Κατα τα άλλα ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία και προσωπική αυτοδιάθεση έφυγαν από το παράθυρο με μία αφορμή σαν κι αυτή.Στον επόμενο ιό πάλι θα στήσετε κωλαρακια να σας γαμησουν;; Μόνο και μόνο για να ζείτε σε μία ψευτοασφαλη κοινωνία. Δεν ξέρεις απο τι πέθαναν εκείνοι οι δύο άνθρωποι που λες.