Πολύ γαμευσιμη την βλέπωΨωνάρα που νομίζει πως όλοι οι άντρες λιώνουν για πάρτη της.
Αλλά και με αυτό το attitude αρκετά γαμεύσιμη
Αδύνατη;
Πολύ γαμευσιμη την βλέπωΨωνάρα που νομίζει πως όλοι οι άντρες λιώνουν για πάρτη της.
Αλλά και με αυτό το attitude αρκετά γαμεύσιμη
Amaliya - City Tour
Φαντασμένο σαμιαμίδι 1,65 με τουπέ και συμπεριφορά μουνάρας 1,80 .
ετσι οπως περιγραφεις το σκηνικο εμενα μου φαινεται οτι ο ενδιαμεσος της ειχε δικο του πελατη κ προκειμενου να παει ανενοχλητη στον πελατη που ηταν εκτος γραφειου,ηθελε να πει ψεματα στο γραφειο οτι δεν θα κανει αλλο ραντεβου για εκεινο το βραδυ,για να παει ανενοχλητη στο αλλο ραντεβου-σε κανα μαλακα σαν κ μενα θα πηγαινε που γαμαω μονο μετα τις 2μιση τα ξημερωματα χαχαχαχαχαΤώρα μου θύμισες παλαιότερα ένα άλλο κορίτσι.
Την είχα συναντήσει στον χώρο μου γύρω στα μεσάνυχτα.
Φεύγοντας λαμβάνει κλήση προφανώς από τον ενδιάμεσο agent.
Μου λέει μπορείς να πεις στο γραφείο ότι είμαι πολύ κουρασμένη και δεν μπορώ να εργαστώ άλλο.
Της λεω θα καρφωθούμε ... και δεν είναι σωστό να αναφέρω κάτι τέτοιο στο γραφείο.
Πες τους ευθέως ότι είσαι κουρασμένη και δεν μπορείς να εργαστείς άλλο.
Μου έκανε τεράστια εντύπωση το σχόλιό της γιατί γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο γραφείο δεν πιέζει καθόλου τα κορίτσια.
Ισως ήθελε να μείνει και άλλο μαζί μου.
στα ορια νευρικης ανορεξιας ειναιΠολύ γαμευσιμη την βλέπω
Αδύνατη;
εγω αναφερθηκα στον τριτο μονο,επειδη προηγηθηκε τηλεφωνο του ενδιαμεσου οπως ειπε ο συμπαικτης.Πως ορίζουμε τον ενδιάμεσο;
Εμένα μου χει τύχει να μου ζητήσουν να πω πως είναι κουρασμένες για όλους τους λόγους:
- Για να αράξουμε παραπάνω
- Για να κοιμηθούν
- Για να βγουν ραντεβού εκτός του γραφείου
Αραιά περιστατικά και τα 3 αλλά έχουν συμβεί
Πολύ τατουάζ το τελευταίο καιρό βλεπω
μαζευτηκαν ολες οι ζωγραφισμενεςΠολύ τατουάζ το τελευταίο καιρό βλεπω
εγω αναφερθηκα στον τριτο μονο,επειδη προηγηθηκε τηλεφωνο του ενδιαμεσου οπως ειπε ο συμπαικτης.
για τους αλλους 2 οι κοπελες απο μονες τους μπορει να μας το πουνε,δεν χρειαζεται να εχουν ερθει σε συνεννοηση με καποιον τριτο
Πολύ τατουάζ το τελευταίο καιρό βλεπω
ωραία είναι τα τατουάζ
Ἀπαίσια εἶναι τὰ τατουάζ.
Πως ορίζουμε τον ενδιάμεσο;
Εμένα μου χει τύχει να μου ζητήσουν να πω πως είναι κουρασμένες για όλους τους λόγους:
- Για να αράξουμε παραπάνω
- Για να κοιμηθούν
- Για να βγουν ραντεβού εκτός του γραφείου
Αραιά περιστατικά και τα 3 αλλά έχουν συμβεί