alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.795
- Πόντοι
- 1.206
Πρέπει να είναι καλό gfe η Sasha...
Και με selfies σε photos σωστη
σωστος κριτης ειναι αυτος που ενημερωνει οπου μπορειΚαλημέρα gnnakos,
Σπουδαίες ή όχι οι κριτικές μου ας το κρίνουν οι αναγνώστες , νοήμων όντα είναι, ούτε πίεσα κανέναν ούτε μπήκα σε διαμάχη με κανέναν για τα γραφόμενά μου αλλά και την κριτική στα γραφόμενα μου.
Το ότι τις αναρτώ σε διάφορα σάιτ αφορά ότι μου αρέσει να μοιράζω τις εμπειρίες μου για να βοηθάω τους αναγνώστες, όπως και διαβάζω τις κριτικές άλλων , κρίνω και πράττω ανάλογα. 'Aλλοι γράφουν εδώ ή εκεί ή παραπέρα ή σε δυο από αυτά ή και σε όλα.
Θεωρώ ότι σε δημοκρατική κοινωνία ζούμε.
Φόλες ή μέτριες έχω πετύχει σίγουρα μέσα σε όλα τα χρόνια αυτά.
Εάν έχεις καταλάβει το ύφος των κριτικών μου διαπιστώνεις ακριβώς εάν πέρασα πολύ καλά, μέτρια ή ότι άλλο.
το να θάψω ένα κορίτσι δεν θεωρώ ότι είναι απόλυτα σωστό , πολλά μπορεί να συμβούν σε μία συνάντηση δυο ξένων ανθρώπων από την καλή ή κακή διάθεση - ψυχολογία , την οπτική επαφή ή ότι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του προβλήματα, σκέψεις, ανησυχίες κτλ, συν του ότι όλη αυτήν την συνάντηση θα την κρίνει ο καθένας μας από την δική του υποκειμενική σκοπιά - εμπειρίες - αναζητήσεις.
το ότι κάποιους τους ξέρασε το σαιτ αφορά την πολιτική , το ύφος, το επίπεδο που θέλουν οι διαχειριστές στην σελίδα τους.
ευχαριστώ,
gpd
παραλίγο σήμερα αλλά μου ξεγλίστρησε μέσα από τα χέρια από γκαντεμιά...τί εννοεις σταματησες να γραφεις κριτικες ?? 1 κριτικη εχεις γραψει ολη κι ολη
Καλώς την...
εσενα σε βαφτησε ο Μητσοτακηςπαραλίγο σήμερα αλλά μου ξεγλίστρησε μέσα από τα χέρια από γκαντεμιά...
την επόμενη φορά δεν θα είναι τόσο τυχερή....
Παίζει κανάς κουμπάρος του Μητσοτάκη σίγουρα...εσενα σε βαφτησε ο Μητσοτακης
'η καποος σου βαζει τρικλοποδιες και λεει σε ολα τα γραφεια να μην σου δωσουν τιποτα
Δεν γίνεται μόνο πόλεμος στην Ουκρανία btw...Σήμερα λοιπόν πρέπει να ξεφυσάει από νευρα μια ουκρανη γνωστή μας όταν της έστειλα στο Instagram το εξής …
Εδώ η χώρα σου είναι σε πόλεμο και κάθε μισή ώρα ποστάρεις το κωλο σου , τα βυζια σου και τα χλιδάτα μέρη και καλά που πας κ πηδιέσαι .
Σκέψου το λίγο αλλα πρώτα βρες μυαλο για να σκεφτείς …
Μου απάντησε οτι είμαι γαμημενο πλάσμα και με μπλόκαρε !!!!
Ουκρανη η μαντάμ …
Α ρε πουτσα που θέλουνε κάτι τέτοιες σκατοψυχες .
Διάβασε κριτικές επίσης.. μου έχουν πει μέτρια προς καλά πράγματα. Για sub ίσως με ερωτηματικό μεγάλο...Σκέφτομαι για ζαρα όσοι την έχετε δοκιμάσει πείτε καμιά γνώμη
Χαλαρότητα σε όλα …θέλει ειδική μεταχείριση . Αν δει ότι είσαι χαλαρός δε θα τραβήξει κ θα το δει αγγαρεία …Σκέφτομαι για ζαρα όσοι την έχετε δοκιμάσει πείτε καμιά γνώμη
Άσε ρε συ με τις καμένες σταρλετιτσες …Δεν γίνεται μόνο πόλεμος στην Ουκρανία btw...
΄Οσοι είναι στην απέξω όμως... τα αντιμετωπίζουν σαν προβλήματα άλλων που δεν τους αφορούν....
Μην ανησυχείς, υπάρχουν παντού, όχι μόνο από ΟυκρανίαΆσε ρε συ με τις καμένες σταρλετιτσες …
Χαλαρότητα σε όλα …θέλει ειδική μεταχείριση . Αν δει ότι είσαι χαλαρός δε θα τραβήξει κ θα το δει αγγαρεία …
θα το ηθελα το ινστα της να της στειλω αναλογο μηνυμα...Σήμερα λοιπόν πρέπει να ξεφυσάει από νευρα μια ουκρανη γνωστή μας όταν της έστειλα στο Instagram το εξής …
Εδώ η χώρα σου είναι σε πόλεμο και κάθε μισή ώρα ποστάρεις το κωλο σου , τα βυζια σου και τα χλιδάτα μέρη και καλά που πας κ πηδιέσαι .
Σκέψου το λίγο αλλα πρώτα βρες μυαλο για να σκεφτείς …
Μου απάντησε οτι είμαι γαμημενο πλάσμα και με μπλόκαρε !!!!
Ουκρανη η μαντάμ …
Α ρε πουτσα που θέλουνε κάτι τέτοιες σκατοψυχες .