George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.555
- Πόντοι
- 5.646
Angel δεν την έχουμε δει ξανά
Από το πόλεμο έρχεται;
Από το πόλεμο έρχεται;
Μέσω Τουρκίας: Ὁ Ρετζέπ ἐφέντης ἔχει ἀφήσει τ' ἀεροπλάνα ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ νά πετοῦν. Ἅρα Κωνσταντινούπολη καί ἀπό'κεῖ
Ποια Μαρίνα;Ας έρχονται τα κορίτσια και ας είναι απο την Τουρκιά...
Και για να μην ξεχνιέμαι: Μαρίνα λείπεις!
Ποια Μαρίνα;
Δεν ξερει να γαμιεται λες οκ, αλλα δεν προσπαθει καν να σου κανει μασαζ και να μαζεψει τα σπασμενα? 140 ευρω παιρνει η πουτανα. Απο θεμα συμπεριφορας και μονο αξιζει μαυρο χωρια απο τις υπηρεσιες. Πουλο.ισως αργοτερα , αλλα ο χειροτερη Βραζιλιανα δεν εχω πηδηξει στη ζωη μου και εχω παει παμπολες φορες εκει ...
Εχει καλομαθει απο το Ντουμπαι προφανως . Τι σκατα γαμανε οι Αραβες , εκτος αν μονο την κατουρανε ...Δεν ξερει να γαμιεται λες οκ, αλλα δεν προσπαθει καν να σου κανει μασαζ και να μαζεψει τα σπασμενα? 140 ευρω παιρνει η πουτανα. Απο θεμα συμπεριφορας και μονο αξιζει μαυρο χωρια απο τις υπηρεσιες. Πουλο.
ωχ ωχ ωχ, εμενα ξεχαστε με για κανα μηνα, θα ειμαι απασχολημενος
την είδα για ακόμα μία φορά, αλλά από την εμφάνιση και μόνο.... δεν μου βγάζει τίποτα ώστε να θέλω να της τον δώσω έστω και λίγο.... και έχω φετίχ με ασιάτισες... πραγματικά παράξενο.ωχ ωχ ωχ, εμενα ξεχαστε με για κανα μηνα, θα ειμαι απασχολημενος
ΜΟΥΝΑΡΑ ειναιτην είδα για ακόμα μία φορά, αλλά από την εμφάνιση και μόνο.... δεν μου βγάζει τίποτα ώστε να θέλω να της τον δώσω έστω και λίγο.... και έχω φετίχ με ασιάτισες... πραγματικά παράξενο.
Από μένα όλη δικιά σου να την χαρείς.
Με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις.... ίσως επειδή είναι ασιάτισα... αν και προσπαθούσα Zara εώς τώρα χωρίς αποτέλεσμαΜΟΥΝΑΡΑ ειναι
τί εννοεις σταματησες να γραφεις κριτικες ?? 1 κριτικη εχεις γραψει ολη κι οληΈχω σταματήσει να γράφω κριτικές αλλά πάντα γράφω κάποια πράγματα ...για το σημερινό ραντεβού μου με την Zara 2-3 λόγια φιλιά με γλώσσα δεν κάνει δίνει απλά με τα χείλη , ήρθε απεριποιητη αβαφη , πρωτοβουλίες δεν παίρνει η λάμψη τον φωτό δεν υπάρχει... πείρα και κωλαρακι αλλά πονάει πολύ και με σταματήσε σε 2 λεπτά , γενικά μια μέτρια - αδιάφορη συνάντηση , καλά να περνάτε!
Καλα στεφανα.ωχ ωχ ωχ, εμενα ξεχαστε με για κανα μηνα, θα ειμαι απασχολημενος
ασε ζαρα και πιασε ρουσλαναρα με μπουταρα, βυζαρα, κωλαρα κ φατσαραΜε βάζεις σε δεύτερες σκέψεις.... ίσως επειδή είναι ασιάτισα... αν και προσπαθούσα Zara εώς τώρα χωρίς αποτέλεσμα
ΜΟΥΝΑΡΑ ειναι