kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.730
- Πόντοι
- 17.356
Δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει.μαλλον για πλαστικη φολα την κοβω
Δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει.μαλλον για πλαστικη φολα την κοβω
δε μου τη φερνεις να τη γνωρισω ?Τύπισσα με πολύ ωραίο πρόσωπο μου έλεγε ότι εμένα το όπλο μου είναι το στοματικό λόγω προσώπου.
Τους τελείωνε όλους στη πίπα ...
Rebecca η τελευταία που το καυχιόταν .Εγώ έχω βαρεθεί να ακούω "My passport is my ass"
Η πιο πρόσφατη θες να πεις. Τελευταία σίγουρα όχι, είναι μάλλον trend!Rebecca η τελευταία που το καυχιόταν .
Ναι σωστα . 1 φορά κοιτάνε το πρόσωπο και 3 φορές το κωλο στο καθρέφτη να δουν αν τουρλωνει .Η πιο πρόσφατη θες να πεις. Τελευταία σίγουρα όχι, είναι μάλλον trend!
Ναι σωστα . 1 φορά κοιτάνε το πρόσωπο και 3 φορές το κωλο στο καθρέφτη να δουν αν τουρλωνει .
Δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει.
Σχεδόν 24 ώρες κάναμε μια "φανταστική" συζήτηση με τον πρωταγωνιστή να έχει εξαφανιστεί.
Ποια να πρωτοπρολάβω; 4 θα με πανε.Πάρε την και θα με θυμηθείς.
Πάνε και τα μηνύματα από το νήμα.Πήγε για μπάνιο και μάλλον τον κράτησαν εκεί ...
Ήταν επικίνδυνος ...
Πρόλαβα όμως και έμαθα τι έγινε ... τα γνωστά ...
μου είπε η αδελφη της ότι θα πάρουνε μερικες μέρες ρεπό να το γιορτάσουν για τα χριστού γεννα και ξανά στον αγώνα από 10 μάλλον.τώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
όχι άτεχνες αλλά ατσούμπαλες.πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκι
Την Μargo την Ουγγαρέζα την έχεις δει?βρες μου μια να με τελειωσει με τσιμπουκι...γιατι ποτέ δεν τα εχει καταφερει καμια..
οπως καταλαβαινεις καμια δε γλιτωνει το σφυροκοπημα
Θα μπορούσε να μας πει την ιστορία χωρίς λεπτομέρειες και θα κάναμε την πλάκα μας.Πήγε για μπάνιο και μάλλον τον κράτησαν εκεί ...
Ήταν επικίνδυνος ...
Πρόλαβα όμως και έμαθα τι έγινε ... τα γνωστά ...
Επόμενος για το αρλεκιν του 2022 ?Θα μπορούσε να μας πει την ιστορία χωρίς λεπτομέρειες και θα κάναμε την πλάκα μας.
Είσαι πολύ κακός!Επόμενος για το αρλεκιν του 2022 ?
Ε Κατσε τι κακός ? Ξεκινάει να πει την ιστορία του κ τι έπαθα κ τι μου κανε . Στέλνει κ ένα γαμουσατε πάνω εκει που εγώ έχυνα κ μετά ελεγε θα πω αύριο πια είναι αλλα να κάνω πρώτα ένα τηλέφωνο . Μετά το ανέβαλε για μια εβδομάδα ….Μετά ότι αμα την έβλεπε μπροστά του να ναι καλά κ τέτοια και πως δε τη ξεχνάει αλλα βγήκε κ με δυο γκομενακια να ξεχάσει το πόνο του κ ότι της έμαθε να δίνει κωλο . στη βιζιτα!Είσαι πολύ κακός!
Μπορεί να τα ξαναφτιάξανε! Ζηλοτυπίες!Ε Κατσε τι κακός ? Ξεκινάει να πει την ιστορία του κ τι έπαθα κ τι μου κανε . Στέλνει κ ένα γαμουσατε πάνω εκει που εγώ έχυνα κ μετά ελεγε θα πω αύριο πια είναι αλλα να κάνω πρώτα ένα τηλέφωνο . Μετά το ανέβαλε για μια εβδομάδα ….Μετά ότι αμα την έβλεπε μπροστά του να ναι καλά κ τέτοια και πως δε τη ξεχνάει αλλα βγήκε κ με δυο γκομενακια να ξεχάσει το πόνο του κ ότι της έμαθε να δίνει κωλο . στη βιζιτα!
Ε και αυτη μετά έδωσε κωλο στο κόσμο όλο . Εγώ είμαι κακός η δε τα είπε αυτα ?
Παπαριες , δε τα λες αυτα έτσι χύμα ένα πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι που ξυπνάς .
Πήγε να τη κάψει με ιστοριούλα ρομάντζο αλλα έκανε στροφή 180 μοίρες .
σκυλα δεν θα σου τηλεφωνησωΕπόμενος για το αρλεκιν του 2022 ?
Ξεχνάς και τις πρωτεΐνες που κέρασε, χωρίς να υπολογίζει εκείνος τι κοκτέιλ του έχουν κεράσει.Ε Κατσε τι κακός ? Ξεκινάει να πει την ιστορία του κ τι έπαθα κ τι μου κανε . Στέλνει κ ένα γαμουσατε πάνω εκει που εγώ έχυνα κ μετά ελεγε θα πω αύριο πια είναι αλλα να κάνω πρώτα ένα τηλέφωνο . Μετά το ανέβαλε για μια εβδομάδα ….Μετά ότι αμα την έβλεπε μπροστά του να ναι καλά κ τέτοια και πως δε τη ξεχνάει αλλα βγήκε κ με δυο γκομενακια να ξεχάσει το πόνο του κ ότι της έμαθε να δίνει κωλο . στη βιζιτα!
Ε και αυτη μετά έδωσε κωλο στο κόσμο όλο . Εγώ είμαι κακός η δε τα είπε αυτα ?
Παπαριες , δε τα λες αυτα έτσι χύμα ένα πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι που ξυπνάς .
Πήγε να τη κάψει με ιστοριούλα ρομάντζο αλλα έκανε στροφή 180 μοίρες .