kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.733
- Πόντοι
- 17.356
έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;Πες καμία, γιατί δεν έχω καμία ιδέα πια να πάρω![]()
έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;Πες καμία, γιατί δεν έχω καμία ιδέα πια να πάρω![]()
Επειδή εγώ δεν ξέρω... για αυτό ρωτάω. Τίποτα που να μου αρέσει εκτός JESSI! πραγματικά.έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;
Με τόσα που διάβασα, καταλαβαίνω ότι οι γκόμενες είναι στόκοι αλλά και εμείς μεγάλοι Μαλάκες.Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές κέρασμα σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.
Χθες δεν ήταν διαθέσιμη πάντως αργά το βράδυ…Εγώ ήθελα Jessi αλλά μου έκοψε τα πόδια ο Φεραγκαμόπουλος.
Φοβάμαι ότι θα με πεί αγαπούλη ...
![]()
αναβαθμιστηκα
Βέβαια, καλύτερα οδηγός παρά προμοτορας.
Να σε πει;Φοβάμαι ότι θα με πεί αγαπούλη ...
![]()
Πάχυνε λίγο ή μου φαίνεται η Μάγια;Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές κέρασμα σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.
Παχαίνουν οι κουραμπιέδεςΠάχυνε λίγο ή μου φαίνεται η Μάγια;
Αν κόψουν τα κοκορέτσια!Παχαίνουν οι κουραμπιέδες
Δεν δούλευε χθες, ήθελε να είναι ξεκούραστη για τους γαμιάδες που κυκλοφορούν και κερνούν.... καταλάβατε...Χθες δεν ήταν διαθέσιμη πάντως αργά το βράδυ…
αχχχ αυτή η Ναταλία....
Από τι πολλές πρωτεΐνες με υψηλά λιπαρά, θα είναιΠαχαίνουν οι κουραμπιέδες
πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκιτώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
DUO τις έχει πάρει κανένας;;;πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκι
Μπορεί να μπήκε σέρβις για αλλαγή για λάδια, υγρά...τώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
Δεν παίζει ντούο εκεί.DUO τις έχει πάρει κανένας;;;