kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.712
- Πόντοι
- 17.356
έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;Πες καμία, γιατί δεν έχω καμία ιδέα πια να πάρω
έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;Πες καμία, γιατί δεν έχω καμία ιδέα πια να πάρω
Επειδή εγώ δεν ξέρω... για αυτό ρωτάω. Τίποτα που να μου αρέσει εκτός JESSI! πραγματικά.έχει κάτι καλά... παλιά και καινούργια (έστω στις φωτογραφίες) . άμα δεν ξέρεις εσύ ποιος θα ξέρει ;;
Με τόσα που διάβασα, καταλαβαίνω ότι οι γκόμενες είναι στόκοι αλλά και εμείς μεγάλοι Μαλάκες.Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές κέρασμα σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.
Χθες δεν ήταν διαθέσιμη πάντως αργά το βράδυ…Εγώ ήθελα Jessi αλλά μου έκοψε τα πόδια ο Φεραγκαμόπουλος.
Φοβάμαι ότι θα με πεί αγαπούλη ...
αναβαθμιστηκα
Βέβαια, καλύτερα οδηγός παρά προμοτορας.
Να σε πει;Φοβάμαι ότι θα με πεί αγαπούλη ...
Πάχυνε λίγο ή μου φαίνεται η Μάγια;Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές κέρασμα σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.
Παχαίνουν οι κουραμπιέδεςΠάχυνε λίγο ή μου φαίνεται η Μάγια;
Αν κόψουν τα κοκορέτσια!Παχαίνουν οι κουραμπιέδες
Δεν δούλευε χθες, ήθελε να είναι ξεκούραστη για τους γαμιάδες που κυκλοφορούν και κερνούν.... καταλάβατε...Χθες δεν ήταν διαθέσιμη πάντως αργά το βράδυ…
αχχχ αυτή η Ναταλία....
Από τι πολλές πρωτεΐνες με υψηλά λιπαρά, θα είναιΠαχαίνουν οι κουραμπιέδες
πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκιτώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
DUO τις έχει πάρει κανένας;;;πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκι
Μπορεί να μπήκε σέρβις για αλλαγή για λάδια, υγρά...τώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
Δεν παίζει ντούο εκεί.DUO τις έχει πάρει κανένας;;;