kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.712
- Πόντοι
- 17.356
Γιατι;Δεν παίζει ντούο εκεί.
Γιατι;Δεν παίζει ντούο εκεί.
ίσως σε duo προφυλακτικά να παίζει , τίποτα άλλο δενDUO τις έχει πάρει κανένας;;;
Για τ'αντί που 'χει τρούπας δυο, που είχε πει και η συχωρεμένη η Βασιλειάδου.Γιατι;
γαμώ το σόι μουπηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκι
για να μην μαλώσουν στην μοιρασιά, η μία 140 και η άλλη 160 , μπορεί να δώσεις 300 και να μη έχουν ρέστα να δώσει η μία στην άλλην και καταλαβαίνεις τώρα , θα μαλλιοτραβηχτούνΓιατι;
Αν τις πετύχω όταν θα ξανά έρθω έκτος απροόπτου, θα είναι καλό δώρο γενεθλίων.για να μην μαλώσουν στην μοιρασιά, η μία 140 και η άλλη 160 , μπορεί να δώσεις 300 και να μη έχουν ρέστα να δώσει η μία στην άλλην και καταλαβαίνεις τώρα , θα μαλλιοτραβηχτούν
Στο 20λεπτο της είπα να φύγει . Της είπα με πιάνει κατάθλιψη μαζί της .Εγώ ήθελα την Slava, αλλά μου έκοψε τα γόνατα ο feragamo. Οι υπόλοιπες δεν με ξεσηκώνουν.
Εσυ να ρωτάς το ασανσέρ σου αν θες αποθέωση . Άσε μας εμάς να λεμε .Εγώ ήθελα Jessi αλλά μου έκοψε τα πόδια ο Φεραγκαμόπουλος.
Φοβάμαι ότι θα με πεί αγαπούλη ...
πηδιουνται σαν τρελες απο κουνια, γλωσσοφιλανε φουλ αλλα ειναι ατεχνες στο τσιμπουκι
φρένο - γκάζιΕν τω μεταξύ κάποιες άλλες το τσιμπούκι το έχουν σπουδάσει τόσο καλά που αν δεν προσέξεις μπορεί να τελειώσεις πριν το καταλάβεις ειδικότερα δε εάν έχουν και ωραίο πρόσωπο.
Έτσι αποφεύγουν τουλάχιστον το ένα από τα δύο γαμήσια της ώρας.
φρένο - γκάζι
βρες μου μια να με τελειωσει με τσιμπουκι...γιατι ποτέ δεν τα εχει καταφερει καμια..Εν τω μεταξύ κάποιες άλλες το τσιμπούκι το έχουν σπουδάσει τόσο καλά που αν δεν προσέξεις μπορεί να τελειώσεις πριν το καταλάβεις ειδικότερα δε εάν έχουν και ωραίο πρόσωπο.
Έτσι αποφεύγουν τουλάχιστον το ένα από τα δύο γαμήσια της ώρας.
ωραιο μπορει να ειναι, τσιμπουκι θανατου κανει ??Κάτσε να ρίξω μια ψαριά τώρα.
Η Alisa ωραίο ... μουνέτο.
ωραιο μπορει να ειναι, τσιμπουκι θανατου κανει ??
Μάζι σου το πήδημα του θανάτου θα κάνει.ωραιο μπορει να ειναι, τσιμπουκι θανατου κανει ??
μαλλον για πλαστικη φολα την κοβωΜάζι σου το πήδημα του θανάτου θα κάνει.
Καλή .τώρα έπερνα τηλ για κέλυ αλλά μίλαγαν , κάνω ρεφρές την σελίδα και την εξαφάνισαν. έρε και ήθελα να κάνω συγκρίσεις με την αδελφή της.
Εγώ έχω βαρεθεί να ακούω "My passport is my ass"Τύπισσα με πολύ ωραίο πρόσωπο μου έλεγε ότι εμένα το όπλο μου είναι το στοματικό λόγω προσώπου.
Τους τελείωνε όλους στη πίπα ...