Κορμαρα αλφάδι φαίνεται αν και έχουν επεξεργασία οι φωτοΚριστένα τίμησε κανένας ;
Μα κανένας !
Και δε νομίζω να έχει ξανάρθει;Η ναι;
Κορμαρα αλφάδι φαίνεται αν και έχουν επεξεργασία οι φωτοΚριστένα τίμησε κανένας ;
Μα κανένας !
Τώρα εγώ γελάω αν νομίζεις ότι δίνω σημασία σε σένα και άλλους 2-3 που επανειλημμένα μου την πέφτουν με τα σχόλιά τους.
Απλώς ανέφερα τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησα να γράφω κριτικές.
Αν δεν καταλαβαίνεις τους λόγους τότε πρόβλημά σου ή είσαι περιορισμένης νοημοσύνης.
Κάνετε κακό στο φόρουμ με το να προσπαθείτε να κριτικάρετε αρνητικά κάποια μέλη και με τα σχόλιά σας αποθαρρύνετε τους επισκέπτες που πολύ πιθανόν να θέλουν να γράψουν κριτική αλλά διστάζουν λόγω κάποιων εξυπνάκηδων ...
Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια από κανέναν υπεύθυνο να με προστατεύσει.
Και δεν εκθιάζω κορίτσια απλώς όταν περνώ καλά το γράφω χωρίς φόβο όπως το γράφω και όταν δεν περνάω καλά.
Πολλά κορίτσια έχω απορρίψει γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δεν θα περάσω καλά και οι επιλογές μου είναι πολυ επιλεκτικές.
Υπάρχουν κορίτσια που αν τα έβλεπες έξω δεν θα προσπαθούσες να κάνεις τίποτα.
Αυτά δεν τα επιλέγω.
Άρρωστος δεν είμαι να επιλέξω ένα μέτριο κορίτσι.
Ούτε εθισμένος στο να γράψω κριτικές απλώς και μόνο για να γράψω μια ακόμα αρνητική κριτική ...
Δηλαδή, εγώ που επιλέγω και μέτριας εμφάνισης κορίτσια είμαι άρρωστος;Πολλά κορίτσια έχω απορρίψει γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δεν θα περάσω καλά και οι επιλογές μου είναι πολυ επιλεκτικές.
Υπάρχουν κορίτσια που αν τα έβλεπες έξω δεν θα προσπαθούσες να κάνεις τίποτα.
Αυτά δεν τα επιλέγω.
Άρρωστος δεν είμαι να επιλέξω ένα μέτριο κορίτσι.
Ούτε εθισμένος στο να γράψω κριτικές απλώς και μόνο για να γράψω μια ακόμα αρνητική κριτική ...
Οποίος διαβάζει τακτικά τις κριτικές και παρακολουθεί τα νήματα, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Από την άλλη πλευρά, αν δεν μπορεί - κακό του κεφαλιού του και της τσέπης του.Δυστυχώς στο νημα του γκλαμούρα πάντα υπάρχουν παίκτες που νομίζουν πως επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα...
Με την ψευδαίσθηση και την δικαιολογία της δήθεν ενημέρωσης, βαυκαλίζονται αυνανιζόμενοι με την γεύση της υπέρμετρης επιτυχίας των ραντεβού που έκαναν με τα κορίτσια, και που μόνο αυτοί... το τονίζω μόνο αυτοί μπορούν να ξεκλειδώσουν, εκτιμήσουν, απολαύσουν και να μεταδώσουν τον ερωτισμό που έζησαν σε όλους εμας τους υπόλοιπους...
Για να δώσουν αξία στα λεφτά που έσκασαν και στον χρόνο που έχασαν, σχεδόν όλες είναι μουνάρες, αξιόλογες, ευαίσθητες, ενδιαφέρουσες... κλπ κλπ... Σαν αποτέλεσμα οι κριτικές τους λοιπόν δεν δείχνουν να έχουν γραφτεί από κάποιους που σκοπεύουν να πληροφορήσουν, όσο αντικειμενικά γίνεται, τους υπολοίπους για το σέρβις και την εμφάνιση της κοπέλας, αλλά για να θριαμβολογήσουν για το ότι τους σηκώνεται και μπορούν και γαμάνε ακόμα....!!! (αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε)
Να δώσω ένα παράδειγμα...
Αντέλ... όλοι όσοι την έχουν δοκιμάσει είπαν πως πρόκειται για την Ελισαβέτα, ένα κομοδίνο ολκής... η νεαρά λοιπόν γνωρίζωντας πως με τις κριτικές που είχε δεν θα πάει μπροστά, κλέβει τις φωτό από δύο άλλες εμφανίσιμες ρωσίδες που της μοιάζουν... κάπως και συνεχίζει να πορεύεται στον χώρο του εσκορτινγκ...
στην κριτική του ο Αγαπούλας δεν λέει λέξη για τις κλεμμένες φωτό... αλλά γράφει τα πολύ χρήσιμα...
"Είνα χαρά μας να έρχονται τέτοια γλυκά κορίτσια στην Ελλάδα και πρέπει να τους φερόμαστε με ευγένεια και πολιτισμένα."
και βέβαια φροντίζει και μας ενημερώνει πως του υποσχέθηκε... προσέξτε... του υποσχέθηκε... ειδικά του Αγαπούλα... του υποσχέθηκε πως θα σβήσει το ταττου που έχει στο χέρι... κατά τα άλλα βέβαια είναι όντως μια μουνάρα με μηδενικό σέρβις που ο Αγαπούλας πάλι πρόλαβε να μας ενημερώσει πως είναι οι τελευταίες μέρες της να μην χάσουμε το κελεπούρι...
Δεν θέλω νας το χαλάσω αλλά αυτά δεν τα λέμε κριτικές...
Εσείς που την έχετε πάρει , αυτό το βυζί είναι φυσικό ? Όντως ???
τι φυσικο, πλαστικουρα του κερατα...αθλιο βυζιΕσείς που την έχετε πάρει , αυτό το βυζί είναι φυσικό ? Όντως ???
μα έτσι κάνω... όταν βλέπω ποιοί πήγαν και πως πέρασαν... "καταπληκτικά" ξέρω και κόβω λάσπη...Οποίος διαβάζει τακτικά τις κριτικές και παρακολουθεί τα νήματα, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Από την άλλη πλευρά, αν δεν μπορεί - κακό του κεφαλιού του και της τσέπης του.
ασε τον ανθρωπο ρεκαλά ντε μην δικαιολογείσαι...
κώλο δίνει η Ντάσα?ασε τον ανθρωπο ρε
εγω προσωπικα προτιμω αυτον παρα καποιον που να λεει ποσο μεγαλη την εχει
ΥΓ παρε Ντασα απο κροκ
νομιζω ναικώλο δίνει η Ντάσα?
ρε συ... χωρίς αλατοπίπερο η ζωή δεν αξίζει... δε λέω βέβαια, έχεις και συ τους ήρωες σου τα πρότυπα σου...ΚΑΘΕ ἄνθρωπος εἶναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ καί ἔχει γοῦστα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... Ὁ καθένας κρίνει καί πάει ἐκεῖ ποὺ θέλει ἤ ΔΕ θέλει ἀνάλογα μὲ τὰ ΓΟΥΣΤΑ του... Τό βρισίδι εἶναι ἁπλῶς ΠΕΡΙΤΤΟ...
δεν είσαι φαν του κώλου?νομιζω ναι
εγω δεν ειμαι φαν του κωλου
και πλεον δεν εχω την σκληροτητα να τον διακορευσω οπως καποτε
μιλαμε για Βαλντεραμα
ρε συ... χωρίς αλατοπίπερο η ζωή δεν αξίζει... δε λέω βέβαια, έχεις και συ τους ήρωες σου τα πρότυπα σου...
όπως λοιπόν μας έχουν επιβαρύνει με την φορτικότητα των απόψεων τους, έτσι και εμείς θα αντιστεκόμαστε και θα διαμαρτυρόμαστε...
σε ποιό βρισίδι αναφέρεσαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν είσαι φαν του κώλου?
τέρμα, χωρίζουμε!! τι σου μιλάω τόσο καιρό...???
πιστεύεις πως θα περίμενα ποτέ δική σου απάντηση?Στή "διαμαρτυρία" καί ἄν ἀπαντήσης, μήν περιμένης ἀπάντησή μου...
Κορμαρα αλφάδι φαίνεται αν και έχουν επεξεργασία οι φωτο
Και δε νομίζω να έχει ξανάρθει;Η ναι;
κλασσικοί μοναχοφάιδες ;
ναι αλλα πηρα κωλους που σε εσενα δεν εδωσαν ποτεδεν είσαι φαν του κώλου?
τέρμα, χωρίζουμε!! τι σου μιλάω τόσο καιρό...???
υπάρχει πάντα ελπίδα... μικρή είναι ακόμα...ναι αλλα πηρα κωλους που σε εσενα δεν εδωσαν ποτε
Δεν θα την επιλέξουν εύκολα γιατί δεν προσφέρει αιδοιολειχία. Ούτε παθητικό αυνανισμό.κλασσικοί μοναχοφάιδες ;