Τον Ονιεκούρου τον βάζει διότι θέλει σαΐτα εξτρέμ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα.
Οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές όμως είναι δύσκολες περιπτώσεις.
Μπορεί και να μην βγεί η μεταγραφή.
Τα ακραία μπάκ ήταν εξαιρετικά χθές και θεωρώ αδικία το χώσιμο στον Ρέαμπτσουκ.
Τα σέντερ μπάκ είναι ικανά για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.
Το πρόβλημα είναι στα χαφ.
Ο Εμβιλά πεσμένος και ο Μαντί φέτος αγνώριστος.
Μόλις μπήκε ο Μπουχαλάκης είδαμε ανώτερο ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς οι παλιοί παλιόσανε και οι καινούργιοι ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα.
Λείπει ο Φορτούνης.
Ευτυχώς που έχουμε Ελ Αραμπί και Μασούρα.
Μία σωστή μεταβίβαση δεν πήρε ο Ελ Αραμπί.
εγω μια τετοια κριτικη σου περιμενω, εστω με ενα τικ λιγοτερη αναλυση
αφου γραφεις ετσι και μπορεις να αναλυσεις γιατι δεν το κανεις?
να μοιραστεις εμπειριες οπως λες
χωρις να παραθετεις προσωπικα δεδομενα των κοριτσιων, σε λιγο θα μαθουμε αν αρεσουν στην "καθε" Dia οι φακές και ποιο ειναι το αγαπημενο της χρωμα....
Προσωπικά παρακολουθώ το φόρουμ από το 2015 αλλά ξεκίνησα να γράφω κριτικές από το 2020 και μετά ... μοιράζοντας τις εμπειρίες μου με τα υπόλοιπα μέλη.
ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει σωστα? και πιο πριν εγραφες αλλά ...... εφυγες για μπανιο
και μην πεις παλι οτι κανω ...... "πούλιιννγκ"(αυτη την καραμελα θα σου προτεινα να την αφησεις, εκτος αν εισαι 13ων), σου μιλαω ευγενικα μπας και αλλαξει κατι, μπας και προσφερεις και στους υπολοιπους οπως λες οτι θελεις να κανεις....
Αμα βγαλω τις υπερθετικες και πολλαπλες κριτικες σου, τα αναλατα/επαναλαμβανομενα σχολια οταν μια ερχεται παλι Ελλαδα και τη συλλογη απο likes που αναζητας, δεν ξερω τι μενει ως προσφορα στο site απο την καρτελα σου(κακως και που οι μοντ φυσικα επιτρεπουν τις πολλαπλες, αλλά θεμα δικο τους ειναι)
Αν νομιζεις οτι η καθε κοπελα θα μπει να διαβασει οτι γραφεις.... λανθανεσαι φιλε, καπου νομιζω εχεις μπλεξει το συναισθημα με το bourdela....
Φιλικα στα λεω ετσι..... και ευγενικα..... επειδη θελεις να προσφερεις οπως λες...... προσέφερε λοιπον στο χερι σου ειναι
Επι του νηματος λιγες επιλογες για φουλ πακετο, η Μαρινα μονο μου κανει καποιο κλικ, Jessi προφανως το εχει σαν κραχτη.... κριμα