Νέα

Γκουσγκούνης μας προέκυψε ο Τατσόπουλος: «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα!»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω (πώς θα μπορούσα άλλωστε;) ούτε αν είναι όντως τεράστιος γαμήκουλας και έχει γαμήσει πράγματι πάρα πολλές γυναίκες. Αυτό που ξέρω είναι πως αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά σου και (ακόμα κι αν το έχεις κάνει) δεν βγαίνεις να καμαρώνεις δημόσια και επώνυμα σαν 18χρονος γι αυτό, ιδίως αν είσαι δημόσιο και δη πολιτικό πρόσωπο.

Τώρα που μάθατε πως γαμάει ο σύριζας τρέμετε γατάκια,έτσι??

Επισκέπτης
Οι μισές Αθηναίες από αυτές που λέει πως έχει γαμήσει να τον είχαν ψηφίσει, αυτοδύναμος θα είχε βγει ο άλεξ πάντως.

Αχάριστες γυναίκες..

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Τώρα που μάθατε πως γαμάει ο σύριζας τρέμετε γατάκια,έτσι??

ρε μάγκα, ο Μπουτάρης την έκοψε την μαλαματίνα (βγάζει μάλιστα και κρασάρες !)

εσύ πότε θα την κόψεις ???

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: Τί να πώ εγώ ?...  απλώς αναρωτιέμαι εδώ ενας κοτζάμ Tram πού έχει πάρει και πάρει σιωπά ...... και Τατσόπουλος πάει να του βγεί!   ;) Den gamiomaste leo ego  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.776
Πόντοι
25.467
Ομολογώ πως οι προσπάθειες όλων των "προοδευτικών" δυνάμεων του σάιτ να την "κάνουν γυριστή" σχετικά με την τεράστια ανοησία του Πετράκη είναι συγκινητικές!

Δεν αναιρούν όμως το γεγονός πως ο άνθρωπος αυτοεξευτελίσθη.

Δεν ξέρω αν είναι ομοφιλόφιλος όπως διαδίδεται και δεν με ενδιαφέρει. (Βέβαια αν ήταν θα περίμενα να έχει το θάρρος να το ομολογήσει.)

Δεν ξέρω (πώς θα μπορούσα άλλωστε;) ούτε αν είναι όντως τεράστιος γαμήκουλας και έχει γαμήσει πράγματι πάρα πολλές γυναίκες. Αυτό που ξέρω είναι πως αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά σου και (ακόμα κι αν το έχεις κάνει) δεν βγαίνεις να καμαρώνεις δημόσια και επώνυμα σαν 18χρονος γι αυτό, ιδίως αν είσαι δημόσιο και δη πολιτικό πρόσωπο.

Ακόμα κι εδώ μέσα που γνωριζόμεστε με νικς και ουσιαστικά ότι μαλακία θέλουμε λέμε, αν κάποιος το παρακάνει το κράξιμό του θα το φάει...

Τα είπαμε και πρίν σε άλλο νήμα.

Υπερβολή και περιαυτολογία γίνονται αντικείμενα χλευασμού.-

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
tatsopoulos-afisa.jpg

όχι που θα είναι μονο οι χρυσαυγίτες γαμίκουλες!!!!
ποιος πούστης παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους γελοίους ήθελα να ξερα....(και τους φασίστες homo sapiens alla και το σύρριζα)
ο ένας είναι ποιο μαλάκας από τον άλλο....
και τα γίδια από κάτω προσκυνάνε....
ζητείται παράγκα στον αμαζόνιο!!!!!!
ουστ πρόβατα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.481
Πόντοι
2.606
την είχα ρε μόρτη, αλλά την έδωσα στον αρχιγαμίκουλα τον Τατσόπουλο για να φτιαχτεί ρε σύντεκνε
-ΤΗ γυναικα παντως να υποθεσω πως την εδειρες χτες καλου κακου? (50% ειναι τεραστιο ποσοστο για να αφησεις τα πραγματα στην τυχη τους).
ΥΓ χτες το βραδυ παντως ακουγα παντου σειρηνες απο περιπολικα...ΤΡΕΧΑΝΕ και δε φτανανε για κλησεις περιστατικων ενδοοικογενειακης βιας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom