Νέα

Γκουσγκούνης μας προέκυψε ο Τατσόπουλος: «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα!»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εεεεεεετσι μπραβο.
Την μπαλα στην εξεδρα ξανα και ξανα.
Αφου το λυσαμε το θεμα λοιπον, ας επιστρεψουμε εκει που ειχαμε μεινει.

[size=20pt]5%[/size]

:fuck2:  :pipa1:  :knockinb:  :pipa2:  :fuck1:

ΥΓ. Σου χουν μαθει οτι τα ρηματα σε ενικο αριθμο ληγουν σε -αι ή ακομα?
Εσενα που εισαι ξυπνιος. Τρομπονι.... :pipa1:

ελα μπουμπου μιλαει ο μεγας αρχηγος

ωρα για αποχαυνωση

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
σημερα δεν ψηφιζουν για παπακωνσταντινου και λοιπους?

A καλα....θα τιμωρηθουν οι ενοχοι τυπε παραδειγματικα.
Κανενας λογος ανησυχιας. Ειναι ετσι φτιαγμενοι οι νομοι που δεν ξεφευγει κανεις.
Αποδεδειγμενα :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

ωρα για αποχαυνωση

Τρομπονι ειπαμε οτι σε "μεγαλους αρχηγους" πιστευουν μονο τα γιδια οπως εσυ.
Μην αλλαζεις θεμα παλι. Εσυ την δουλεια σου  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

ωρα για αποχαυνωση
μολις παραδεχθηκε ο ιδιος οτι επεισε τον βραζιλιανο να απεχει για την δοαση απο το δντ.αληθεια γιατι γραφετε ακομα και εδω και οχι στο σχετικο θρεντ του συριζα?ακομα με αυτο ασχολειστε?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μολις παραδεχθηκε ο ιδιος οτι επεισε τον βραζιλιανο να απεχει για την δοαση απο το δντ.αληθεια γιατι γραφετε ακομα και εδω και οχι στο σχετικο θρεντ του συριζα?ακομα με αυτο ασχολειστε?

Μπραβο του.

Οσον αφορα το δευτερο, απλα εδω ανοιξε η συζητηση, το thread δεν εχει πολυ μελλον ουτως ή αλλως(εκτος αν πηδηξει και την αλλη μιση αθηνα ο τυπος), αλλα λογια να αγαπιομαστε  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μπραβο του

Στο πρόσωπο του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα βρήκαμε έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του ελληνικού λαού να ξεπεράσει την κρίση, στην προσπάθειά του να αντέξει και να νικήσει τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βραζιλίας.

Όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό να μην απελπιστεί καθώς και στην Ελλάδα η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκουμε συμμάχους ισχυρούς, συμμάχους του ελληνικού λαού, συμμάχους της Ελλάδας», πρόσθεσε.

ευχαριστουμε τον συμμαχο μας

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μπραβο του

Στο πρόσωπο του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα βρήκαμε έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του ελληνικού λαού να ξεπεράσει την κρίση, στην προσπάθειά του να αντέξει και να νικήσει τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βραζιλίας.

Όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό να μην απελπιστεί καθώς και στην Ελλάδα η ελπίδα θα νικήσει τον φόβο. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκουμε συμμάχους ισχυρούς, συμμάχους του ελληνικού λαού, συμμάχους της Ελλάδας», πρόσθεσε.

ευχαριστουμε τον συμμαχο μας

Εννοειται  :rockon:
vrazilia-exeis-talento-kai-theika-opisthia-1-315x236.jpg

150px-FA_Brazil-CBF.gif

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκουμε συμμάχους ισχυρούς, συμμάχους του ελληνικού λαού, συμμάχους της Ελλάδας», πρόσθεσε.

ας λεηλατήσουμε παρέα τα σούπερ-μάρκετ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τατσόπουλος: «Με γελοιοποίησαν...δεν εννοούσα ότι έχω πηδήξει δύο εκατομμύρια γυναίκες»..

Μία δήλωσή του έγινε μικρή ιστορία σε social media και τηλεοπτικές εκπομπές. Λογοπαίγνια, ανέκδοτα και ατάκες γύρω από τον Πέτρο Τατσόπουλο, γέμισαν όλων τα timeline.

Ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, είπε την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον δικό του τρόπο: «Ήταν μία ασήμαντη ιστορία, η οποία είχε φουσκώσει με παρανοϊκές διαστάσεις. Όλα ξεκινούν από την παρουσίαση της σειράς 1821.
Ένας φίλος μου στο facebook έκανε ένα αστείο και αποκάλεσε τον Κολοκοτρώνη gay. Αυτό αποδόθηκε σε εμένα, ότι το ανέφερα δήθεν μέσα στην σειρά.

Η Χρυσή Αυγή άρχισε να φωνάζει ότι εγώ ξαφνικά είπα ότι ο γέρος του Μοριά στα πενήντα του χρόνια ήταν γκέι και είχε τούρκο γκόμενο.
Μέσα στο μυαλό ακόμα και του πιο καθυστερημένου Χρυσαυγίτη εγείρετο η ερώτηση 'Μα γιατί το είπε'. Τα στελέχη του κόμματους τους απαντούσαν 'Γιατί είναι εθνομηδενιστές. Αν λένε αυτά για τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη τι θα αναφέρουν για το κρυφό σχολείο ή την Αγία Λαύρα';

Ο μικρός χρυσαυγίτης, ο επίμονος, αυτό το ανήσυχο πνεύμα, όμως, συνέχιζε να ρωτά 'Ναι! Μα γιατί τον είπανε γκέι και όχι κάτι άλλο'; Απαντάνε λοιπόν οι χρυσαυγίτες ινστρούκτορες: '«Γιατί είναι και ο Τατσόπουλος γκέι και θέλει να διαδώσει τον γκεϊσμό στα πέρατα της οικουμένης'.

Με παίζουν λοιπόν μπάλα δύο χρόνια έτσι. Έρχεται η μοιραία συνέντευξη που λέω στο δημοσιογράφο σε μία χαλαρή συζήτηση 'Εγώ δε θα παίξω με τα πρότυπα της Χρυσής αυγή, η οποία μέσα στην ύψιστη υποκρισία της παίζει και με τα στερεότυπα του οικογενειάρχη του ετεροφυλόφιλου, του πατριώτη, ούτε θα πω πόσους γάμους έχω κάνει, ούτε θα φωτογραφηθώ με τα παιδιά μου για να δείξω τι καλός ετεροφυλόφιλος πατέρας είμαι κι επείσης έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Εμένα βρήκαν να παρουσιάσουν ως το πρότυπο του γκέι;΄», δήλωσε, ενώ συνέχισε να εξηγεί:

«Ήταν στο πλαίσιο του αδιανόητου. Ειπώθηκε με την έννοια του αναστεναγμού, όχι του κομπασμού. Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μονάχα αποκρουστικοί ψεύτες, δεν ορρωδούν προ ουδενός. Είπα, λοιπόν, μία στερεότυπη φράση, την οποία η δική μου γενιά την έλεγε κατά κόρον. Το... έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα σημαίνει ότι είναι σεξουαλικά ενεργός. Είναι ένας κομπασμός προφανώς, μη κυριολεκτικός. Μην τρελαθώ σ' αυτή τη χώρα! Δεν εννοούσα ότι έχω πηδήξει δύο εκατομμύρια γυναίκες. (...) Επί δυόμισι χρόνια ήμουν γκέι και μετά ήμουν εχθρός των ομοφυλόφιλων. Απίστευτα χτυπήματα! Εκατομμύρια μαλακίες. Άρχισε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον κανιβαλισμό και τον καρναβαλισμό... Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό».

Τελικα  τις  γαμησε  η  λεει  ψεματα.............ιδου  η  απορια  .... :think: :think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
εχει αναλαβει εργολαβικα να βριζει συνεχεια τον χριστιανισμο και οσους πιστευουν ο γελοιος :shit:

για το ισλαμ δεν τολμαει να βγαλει αχνα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.098
Πόντοι
1.346
Εγώ απορώ γιατί δεν τοποθετήθηκε κάποιο σοφό λαγωνικό του τσοντοφόρουμ για το επόμενο ερώτημα: στα 12 χρόνια που ακολούθησαν μετά τη δήλωσή του, πήδηξε την υπόλοιπη Αθήνα :think::confused:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Το παρουσιαζόμενο βιβλίο ήταν αυτό:

Description

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, ένας από τους συντάκτες στον ιστότοπο ekklisiaonline, προφανώς απρόσκλητος (και με εικόνα της Παναγίας υπό μάλης, ως απεδείχθη) διέκοψε σε κάποιο σημείο την εκδήλωση και ζήτησε τον λόγο, επειδή το βιβλίο αναφέρεται και σε αυτόν. Σύμφωνα με τα μεταφερόμενα, ο Τατσόπουλος δεν του αρνήθηκε, αλλά του είπε να περιμένει να μιλήσει στο τέλος:
«Ανδρέα, τα 15 λεπτά της δημοσιότητας τα έχεις αποσπάσει, όχι στη μέση της εκδήλωσης. Ήδη κατέκτησες με τον ιδρώτα σου τα 15 λεπτά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε ένα ειδικό 10λεπτο που όλοι οι απατεώνες μπορούν να πάρουν τον λόγο κι εσύ ως εκπρόσωπός τους θα έχεις τον κατάλληλο χρόνο στο τέλος της εκδήλωσης. Μέχρι τότε μπορείς να περιμένεις έξω ή να ακούσεις εδώ πέρα».
Είναι η στιγμή που ο Καραγιάννης πλησιάζει και αφήνει στο τραπέζι του Τατσόπουλου την εικόνα της Παναγίας και ο δεύτερος, αφού την σήκωσε και την πέταξε προς τον πρώτο, του είπε:
«Φύγε καραγκιοζάκο, έκανες την παράστασή σου».
--------------------------------------------------------------------------------
Ο συγγραφέας είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ασχολείται με ό,τι θεωρεί ως μια από τις βασικές αιτίες οπισθοδρόμησης των κοινωνιών γενικώς, δηλαδή τις θρησκείες, και, όπως είναι φυσικό, επικεντρώνεται στον χριστιανισμό και ειδικότερα στην καθ' ημάς ορθόδοξη εκδοχή του.

Για όποιον ενδιαφέρεται, εκτός από το ανωτέρω, έχει ήδη κυκλοφορήσει το βιβλίο του "Το όπιο του λαού" [10/2021], όπου γράφει:
«Φανταστείτε μια κοινωνία να πιστεύει ότι ελέγχουν την ανθρωπότητα εξωγήινες σαύρες – μια θεωρία συνωμοσίας πολύ της μόδας αυτόν τον καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες – και όποιον δεν συμμερίζεται αυτή την κοινή πίστη να τον στέλνει κατευθείαν στο τρελάδικο. Πριν σπεύσετε να καγχάσετε με τον εν λόγω παραλογισμό, αναλογιστείτε ότι οι συντριπτικά περισσότερες θρησκείες, τόσο οι πολυθεϊστικές όσο και οι μονοθεϊστικές, δεν υπερτερούν σε αληθοφάνεια ούτε υστερούν σε τερατολογίες».

Αλλά και πριν από το τελευταίο, σχετικής θεματολογίας βιβλίο του, το οποίο απετέλεσε αφορμή του επεισοδίου με τον Καραγιάννη, είχε επίσης:
1) συμμετάσχει γράφοντας τον πρόλογο στο βιβλίο: "Η οφειλόμενη συγγνώμη" [έκδοση 11/2023 από τον εκδοτικό οίκο iwrite.gr], το οποίο έχει ως υπότιτλο:
"Η ιστορία της εκκλησιαστικής επικράτησης έναντι του ελληνισμού, ο ρόλος της Εκκλησίας στο Βυζάντιο και η νεότερη εφεύρεση του «ελληνοχριστιανισμού»"
2) γράφοντας στο συλλογικό βιβλίο: "Οι τρεις Iεράρχες", επίσης του εκδοτικού οίκου iwrite.gr, το οποίο είχε τον ερωτηματικό υπότιτλο:
"Προστάτες ή στρεβλωτές της ελληνικής παιδείας;"

Τέλος, και παρεμπιπτόντως:
Ο ανωτέρω εκδοτικός οίκος έχει εκδώσει (για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα) το συλλογικό βιβλίο: "Ο αμφιλεγόμενος ρόλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα (4ος-21ος αιώνας)", α' 09/2021, όπου περιλαμβάνονται τα κάτωθι:
  1. Η επικράτηση της Εκκλησίας και η καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού. Από τον 4ο αιώνα και σε όλη τη Βυζαντινή περίοδο [Φιλίστωρ]
  2. Η αντίδραση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στις φιλοσοφικές θέσεις και το επιστημονικό έργο του Νικηφόρου Γρηγορά, ενός πρώιμου homo-universalis του Βυζαντίου [Μάρκος Δενδρινός]
  3. Ιωάννης ο Χρυσόστομος: ένας εχθρός των τεχνών και του κάλλους που τιμάται από το ελληνικό κράτος ως προστάτης της παιδείας [Άννα Γρίβα]
  4. Ο Νέος Ελληνισμός και η σχέση του με την Εκκλησία [Δημήτρης Διακογιάννης]
  5. Η δίωξη του φιλοσόφου και μαθηματικού Στέφανου Δούγκα στις αρχές του 19ου αιώνα [Στέλιος Λαμνής]
  6. Η διαμάχη Πατρικής και Αδελφικής διδασκαλίας [Γιώργος Δρίτσας]
  7. Ένας παλιός εχθρός με νέο όνομα: ο Χριστόδουλος Παμπλέκης, οι νέες ιδέες και η στάση της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας [Σωτήρης Τριανταφύλλου]
  8. "«Ασφαλώς θα γίνει και τούτο κάποτε από άλλους...» Νεολαία, Εκκλησία και Δικτατορία των Συνταγματαρχών: λίγα σχόλια με αφορμή το έργο του Δ. Πάλλα [Κώστας Κατσάπης]
  9. Οι οριακοί 18ος και 19ος αιώνες: η πορεία από τον Ελληνικό Διαφωτισμό στην Μεγάλη Ιδέα. Η μετέωρη εκκοσμίκευση του Ελληνικού κράτους και ο ρόλος της Εκκλησίας. [Σπύρος Τσουκαλάς]
  10. Εκκοσμίκευση του κράτους και Ορθόδοξη Εκκλησία [Αθανάσιος Πολίτης]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom