You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκουσγκούνης μας προέκυψε ο Τατσόπουλος: «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα!»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 593
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ποιοι Κατέστρεψαν την Ελλάδα,μα οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ,το υπέρτατο μείγμα.ετσι μπραβο τυπε. στο οχι ειναι η αξια. οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα.
Επισκέπτης
Πάντως είναι κρίμα ένας πασίγνωστος ομοφυλόφιλος να μην παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του και να μας παραμυθιάζει.
Ε, κάντε το τότε να ηρεμήσετε..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Μετόσουςτετοιους Γαμιάδες πια σε αυτή την χώρα,μπορούμε να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ
μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση ;)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οι πράσινοι κ οι γαλάζιοι πολιτικοί που ψηφίστηκαν από τους πολίτες της.Ποιοι Κατέστρεψαν την Ελλάδα,μα οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ,το υπέρτατο μείγμα.
Οι πολιτικοί γενικώς είναι πολύ ισοπεδωτικό....και χωρίς πολιτικούς πάμε σε άλλες καταστάσεις,απολυταρχικού καθεστώτος.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαχααχαχαχαχχαχαχααχ μην δινεις στα χρυσαυγουλα υποσχεσεις γιατι μετα κλαινε.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση ;)
Επισκέπτης
ο πετραν ; φυσικα, αν και απο εμφανιση προτιμω εσενα
http://[URL unfurl="true"]www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/05/Ugly-and-Crazy-Man.jpg[/img[/URL]]
Έχω αυτό το κάτι ο άτιμος..
Φυσικά,κύριε τράμι,άλλο η διόρθωση,και άλλο το κράξιμο επι τις αδυναμίας να γραφτεί κάτι σωστά αυτό δείχνει και επίπεδο.μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση ;)
Μα αυτοί οι πολτικοί οργανώσανε την δημοκρατία των συντεχνίων,όπως και ο ΦΡΑΝΚΟ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ,απολυταρχικό καθεστώς είχαμε και έχουμε απλά πάμε σε εκλογές και τους βγάζουμε με την ψήφο μας.Οι πράσινοι κ οι γαλάζιοι πολιτικοί που ψηφίστηκαν από τους πολίτες της.
Οι πολιτικοί γενικώς είναι πολύ ισοπεδωτικό....και χωρίς πολιτικούς πάμε σε άλλες καταστάσεις,απολυταρχικού καθεστώτος.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άρα το πρόβλημα είναι κατεξοχήν του λαού,ας μάθει να ψηφίζει αλλιώς ας πάει σε ΦΡΑΝΚΟ,ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ κ ΑΔΟΛΦΟ,από το 89 το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να είχε ξανα πιάσει εξουσία.Μα αυτοί οι πολτικοί οργανώσανε την δημοκρατία των συντεχνίων,όπως και ο ΦΡΑΝΚΟ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ,απολυταρχικό καθεστώς είχαμε και έχουμε απλά πάμε σε εκλογές και τους βγάζουμε με την ψήφο μας.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μόνο κουβένταόχι ότι περιμέναμε αυτήν την δήλωση του τατσόπουλου για ν' αντιληφθούμε πόσο "λίγοι" και γελοίοι είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί της χώρας, κουβέντα να γίνεται...
*κατα το μόνο Βάρος.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
δε μ' ενδιαφέρει γενικά το τι λέει...
ούτε αν ο Κολοκοτρώνης ήταν αδελφή...
όπου είχα ενδιαφέρον ξέρω τι είπε.
παρακολούθησα πχ την σειρά για το 21.
τι έχεις να πεις γι' αυτήν?
Έχω γράψει κάποια μηνύματα πιό πάνω ότι γάμησε την ελληνική ιστορία.
Η δική σου γνώμη αλήθεια ποια είναι?
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν σε ενδιαφέρει να υποστηρίξεις κάποιον πρώτα πρέπει να ξέρεις τις απόψεις του.
τυπε οσο και αν ξεβρακωσεις την παπια δεν βαζει μυαλο.δεν βγαζεις ακρη.Έχω γράψει κάποια μηνύματα πιό πάνω ότι γάμησε την ελληνική ιστορία.
Η δική σου γνώμη αλήθεια ποια είναι?
Το άλλο με των ΤΟΤΟ το ξέρεις?Άρα το πρόβλημα είναι κατεξοχήν του λαού,ας μάθει να ψηφίζει αλλιώς ας πάει σε ΦΡΑΝΚΟ/ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ κ ΑΔΟΛΦΟ,από το 89 το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να είχε ξανα πιάσει εξουσία.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το μονο που μενει για να δικαιωθει ο τιμημενος συναγωνιστης ειναι να μας πει ενα γεια και με το νικνειμ του εδωΒαρέως φαίνεται πως φέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, τους χαρακτηρισμούς που γράφουν γι αυτόν μέλη της Χρυσής Αυγή. Σε συνέντευξή του έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει πολύ θόρυβο. Ο κος Τατσόπουλος δήλωσε: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.
όπως λέγαμε και μικροί : ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ !!!