Επισκέπτης
Εν το μεταξυ ολο για Γκοθαδικα μιλαμε!..τα μπουζουκια τα ξεχασαμε!
Ας τα μπουζούκια...δε θεωρούνται καν μουσική :S
Το New wave σαν είδος μουσικής,σ'αρέσει φίλε;
Εν το μεταξυ ολο για Γκοθαδικα μιλαμε!..τα μπουζουκια τα ξεχασαμε!
Πιο πολλες πιθανοτητες να φασωσεις η να γαμησεις εχεις σε μπουζουκια η σε Γκοθαδικο?
Στο δρομο που?.....στην Ομονοια να σε φανε λαχανο?Έξω στο δρόμο
χμ...κι εγώ νόμιζα ότι ήσουν ΜΕΤΑΛΛΟ...
Πιο πολλες πιθανοτητες να φασωσεις η να γαμησεις εχεις σε μπουζουκια η σε Γκοθαδικο?
Για α μπουζουκια παντως δυσκολο
τι ειπες ρε μαστορα το crow που το θυμηθηκες το ειχε ο λεονιδας (οχι αυτος που εχει τις ψησταριες) ειχα παει τελευταια φορα το 97 λιγο πιο μετα πρεπει να εκλεισε ωραια μερος αλλα δεν επιασε γιατι ....αστο να μην πω και θιξω κοσμοαυτοι ειναι τυποι
υπηρχε και ενα μαγαζι στην κυψελη το crow εχει κλεισει εδω και χρονια
αλλα μου ειχαν πει οτι μαζευε καργα φρικια
τυπε νομιζω τοτε εκλεισε καλοκαιρι του 97τι ειπες ρε μαστορα το crow που το θυμηθηκες το ειχε ο λεονιδας (οχι αυτος που εχει τις ψησταριες) ειχα παει τελευταια φορα το 97 λιγο πιο μετα πρεπει να εκλεισε ωραια μερος αλλα δεν επιασε γιατι ....αστο να μην πω και θιξω κοσμο
αυτην πως την κοβεις?
http://[URL unfurl="true"]www.gothik.ws/images/gothic%20girls/goth%20girl%202/Nice%20gothic%20girl%20with%20tatoo.%20Femme%20gothique%20avec%20beau%20tatouage%20dans%20le%20dos..jpg[/img[/URL]]
[/quote]καυλα φρικ ειναι απολυτε.εστω με αυτα τα πολλα ταττου.
εγω ημουνα εκει συγκερκιμενα οκτωμβριο του 97 με κατι γκομενες απο δανια γοτθες και ααυτες πρεπει να εκλεισε λιγο πιο μετα δεν θυμαμε ποτε ακριβως αλλα οκτομβριο ημουνα εκειαυτο σιγουρο 100%τυπε νομιζω τοτε εκλεισε καλοκαιρι του 97
για πες γιατι ρε τυπε?
τυπε αυτη θα ειναι για πολλα παρανομα εξτραδακια που ελεγε και ο λιονταρηςκαυλα φρικ ειναι απολυτε.εστω με αυτα τα πολλα ταττου.
δηλαδη γινονταν αγρια σκηνικαεγω ημουνα εκει συγκερκιμενα οκτωμβριο του 97 με κατι γκομενες απο δανια γοτθες και ααυτες πρεπει να εκλεισε λιγο πιο μετα δεν θυμαμε ποτε ακριβως αλλα οκτομβριο ημουνα εκειαυτο σιγουρο 100%
Δεν θα θιξω κοσμο θα το πω αλλιως
τον πολεμο των αστρων τον ξερεις?
τοτε ειχαμε τον πολεμο των γοτθων (χωρις πλακα)
αλλος ενας λογος ηταν οτι οι πιο πολλη φερνανε ποτα απο εξω και δεν αγοραζανε
και τελος με τις συραξει τοτε γιατι αμα πω κιαλλα θα θιξω πολλη κοσμο
ατομα με σκοτωμενα κουνουπια στην μυτη και παει λεγοντας .....πολλη γελιο
πλεο αυτα δεν υπαρχουν ειναι ολοι νεογοτθοι anyway δεν λεω αλλα
παντως που το θυμηθηκες νασαι καλα ρε φιλε κατι χαμουρεματα ειχα ριξει εκει μεσα .....
Ακου φαση ειχαμε γνωρισει κατι αυστραλεζες στην αθηνα τις ειδαμε καλα κοριτσια και τους ειπαμε να παμε στο crow ακου τωρα σκανε αυτες (γοτθες ητανε made in australia)με κατι τσαντες λες και πανε για κυνηγι μεσα στο crow και αρχιζουν να τρεουν στην τουαλετα μετα απο 5 λεπτα βγαινουν εξω σαν ξεκολα που εου να γαμηθουν 50 χρονια για πολλη γελιο μιλαμεδηλαδη γινονταν αγρια σκηνικα
τις δανεζες τις εσπρωξες δικε μου?