Νέα

Γκοθάδικα και μπουζούκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ακου φαση ειχαμε γνωρισει κατι αυστραλεζες στην αθηνα τις ειδαμε καλα κοριτσια :pipa1: και τους ειπαμε να παμε στο crow ακου τωρα σκανε αυτες (γοτθες ητανε made in australia)με κατι τσαντες λες και πανε για κυνηγι μεσα στο crow  και αρχιζουν να τρεουν στην τουαλετα  μετα απο 5 λεπτα βγαινουν εξω σαν ξεκολα που εου να γαμηθουν 50 χρονια για πολλη γελιο μιλαμε

οι δανεζες πρεπει να ηταν οτι το καυλυτερο ειχα μου εχει μεΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ μπουνι καλο πραμα

τοτε ηταν κατι περιεργες φασεις καλυτερα να μην τα λεμε γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται  απλα τρωγοντουσαν αρκετα  ασ πουμε :rolleyes:
στεφανε αμα γραφεις εδω  το θυμασε !!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ακου φαση ειχαμε γνωρισει κατι αυστραλεζες στην αθηνα τις ειδαμε καλα κοριτσια :pipa1: και τους ειπαμε να παμε στο crow ακου τωρα σκανε αυτες (γοτθες ητανε made in australia)με κατι τσαντες λες και πανε για κυνηγι μεσα στο crow  και αρχιζουν να τρεουν στην τουαλετα  μετα απο 5 λεπτα βγαινουν εξω σαν ξεκολα που εου να γαμηθουν 50 χρονια για πολλη γελιο μιλαμε

οι δανεζες πρεπει να ηταν οτι το καυλυτερο ειχα μου εχει μεΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ μπουνι καλο πραμα

τοτε ηταν κατι περιεργες φασεις καλυτερα να μην τα λεμε γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται  απλα τρωγοντουσαν αρκετα  ασ πουμε :rolleyes:
και τωρα τυπε?για καποιον που δεν μενει αθηνα που μπορει αν κανει παιχνιδι πιο ευκολα με γκοθουδες?σε ποιο μαγαζι?νταρκ σαν?χοροστασιο?καποια στο γκαζι?στο ριμπαουντ δεν πηγαινα ποτε.νομιζω εκλεισε.επισης το ντεκαντανς δεν το θεωρω σε καμια περιπτωση ουτε εξτριμ ουτε γκοθικ εννοειται.ασε που εκει ειναι παρεοφαση και τα τελευταια χρονια εχει γεμισει ψωλαρια.για επς για μερικες μερες αθηνα τι προτεινεις και επισης πες μαγαζι για να αγορασω σχετικα ρουχα γιατι εχω φυγει απο αθηνα και ξεμεινα απο μαυρα.α και κατι ακομα.οι αποπτυγμα μπερζερκ σου αρεσουν?

Thoryvos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
οι γότθοι στην Αθήνα είναι λίγοι και συγκεκριμένοι (όλοι γνωστοί μεταξύ τους), μην λέτε ονόματα  :s&m_2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σε παω δικε μου γιατι εισαι ιντερνασιοαλ γαμιας :rockon:
τυπε εχω ακουσει για οτι και οι αμερικανες γοτθουδες κανουν καλο γαμησι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τωρα τυπε?για καποιον που δεν μενει αθηνα που μπορει αν κανει παιχνιδι πιο ευκολα με γκοθουδες?σε ποιο μαγαζι?νταρκ σαν?χοροστασιο?καποια στο γκαζι?στο ριμπαουντ δεν πηγαινα ποτε.νομιζω εκλεισε.επισης το ντεκαντανς δεν το θεωρω σε καμια περιπτωση ουτε εξτριμ ουτε γκοθικ εννοειται.ασε που εκει ειναι παρεοφαση και τα τελευταια χρονια εχει γεμισει ψωλαρια.για επς για μερικες μερες αθηνα τι προτεινεις και επισης πες μαγαζι για να αγορασω σχετικα ρουχα γιατι εχω φυγει απο αθηνα και ξεμεινα απο μαυρα.α και κατι ακομα.οι αποπτυγμα μπερζερκ σου αρεσουν?
τυπε εισαι γοτθος?

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
το ενα δεν αναιρει το αλλο νομιζω...απαγορευεται να ακους πανω απο ενα ειδος μουσικης?

Τώρα που είσαι 31 φρέσκα φρέσκα, άλλαξες γούστα ή παραμένεις στα ίδια;

Απλή περιέργεια. Αν θέλεις απαντάς

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απλως ειμαι φιλικα προσκειμενος... :grin: :grin:
οκ δεν ειμαι γοτθος κανονικος.ισως επειδη ειμαι φανατικος των dm και γενικως ειχα καποια ακουσματα νταρκ ξωφαλτσα ειχα μια πριστριβη ελαφρας μορφης με νταρκαδικα.το ασχημο ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε ενα καλουπι και θελω να σου πω οτι οταν χορευεις νταρκ με μπλε πουκαμισο στο χοροστασιο αλλα μιλας και χαιρετας κανα δυο νταρκακια που γνωρισες και ξερουν πως εχεις τετοια ακουσματα δεν σημαινει οτι μπαινεις στον κυκλο τους γιατι πιστευω ακραδαντα οτι εχουν στενο κυκλο οι νταρκαδες γοτθοι οπως θες πες.αν το προσπαθουσα πιο πολυ δυο ψηλα καυλοραπανα θεμουνα που συχναζαν στο νταρκ σαν θα τα γαμουσα η τουλαχισοτν με την μια κατι θα γινοταν.αλλα ηθελαν αυστηρα γοτθο οπως μου φανηκε.τωρα περα απο αυτο αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι γοτθοι του σαιτ.επισης εκανα μια ερωτηση πριν.απολυτε παρε ενα κοματι οχι γοτθικ.για ντισκο λενε αλλα για μενα εχει εχει πολλα ακουσματα.απο ντισκο ελεκτρο πιο πολυ νταρκ καπως και καπου εχει ηχο και στυλ απο μπιστυ μποις που ειναι καθαρο χιπ ηοπ.εχει λιγο απο ολα αλαλ κυριως ειναι ελεκτρο.παρε κοματαρα τυπε...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αστα αυτα ρε αλητηριε τυπε
εμαθες οτι κανουν αγρια κολπα και γαμιουνται καργα οι γκοθουδες και θες να χωθεις στα κολπα :2funny:
τυπε εγω τις προστριβες τις ειχα πολυ πριν σκασει η μοδα των ιμο και των αβραμοτριαντιδων.πηγαινα στα μαγαζια αυτα πριν 6-10 χρονια περιπου.τωρα με τα καυλοιμο εχω σκασει να παρω γκοθου αδυνατουλα μαλλια εβενο και λευκη νεκρομαντικη επιδερμιδα.αστα να πανε.πολυ το θελω.

Επισκέπτης
Χρειαζοσασταν την Mounitsa για να γραψετε ξανα εδω!  :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτην πως την κοβεις?
http://[URL unfurl="true"]www.gothik.ws/images/gothic%20girls/goth%20girl%202/Nice%20gothic%20girl%20with%20tatoo.%20Femme%20gothique%20avec%20beau%20tatouage%20dans%20le%20dos..jpg[/img[/URL]]
[/quote]

λιγο Amy μου θυμιζει ασυναισθητα αλλα νταξ αν το αποβαλλιες αυτο μου αρεσει :) το εσωρουχακι τα σπαει και το τατου αν και λιγο τετριμμενο μου αρεσει

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
τι κανεις μουροοοοοοοοοοοοο???? παω στο κεντρο σε λιγο κοιμηθηκα νωρις χτες να ειμαι φρεσκια φρεσκια :P

Καλημερα καυλερο κουριτσι..
Θα αναλυσουμε το θρεντ αργαμισι το βραδυ αν ειναι.Tοτε βγαινουν τα φαντασματα..

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η Rebound τα σπαει :) :) αλλα οπως ειπες παιζει  πιο πολυ darkwave και Industrial...καλα που το ξεθαψατε αυτο το θρεντ? :grin: :grin: :grin:
ε σε χαλαει?προτιμας ebm?μουσικαρες παιζει...οταν πρωτοπηγαινα επαιζε και απο βινυλιο...

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχμ...δε μπορω να μιλησω εκ μερους αλλων ανθρωπων ομως...ουτε μου αρεσουν οι ταμπελες αναλογα με το ειδος μουσικης που ακους και το πως ντυνεσαι...ειναι συνηθισμενη η αποψη οτι η γκοθικ μουσικη συνεπαγεται ξυλο αιμα bdsm tortures φερετρα κλπ κλπ κλπ...αλλα αυτο δεν εξυπακουεται οτι το ακολουθει οποιος γουσταρει αυτη τη μουσικη...οπως δεν φορανε ολοι λευκη πουδρα και δε ντυνονται σαν τον συρανο ντε μπερζερακ :)
επισης οπως πολυ σωστα εχει πει μια φιλη μου-θαμωνας της ριμπαουντ εκει μεσα τους εφαγε η μαυριλα και ξεχασανε το σεξ...χαχα...βεβαια οσες γκοθουδες ειχα στη ζωη μου ηταν τελειως αρρωστες με bdsm και τετοια και γουσταρανε τρελα....αν και οι ροκαμπιλουδες pin up ηταν η κορυφη....βεβαια οι γενικευσεις ειναι μαλακια...και δεν εχω παει και με μπουζουκογκομενες να ξερω τα γουστα τους...τις αποφευγω οπως ολοι εσεις τη ριμπαουντ..χαχα

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
επισης οπως πολυ σωστα εχει πει μια φιλη μου-θαμωνας της ριμπαουντ εκει μεσα τους εφαγε η μαυριλα και ξεχασανε το σεξ...χαχα...βεβαια οσες γκοθουδες ειχα στη ζωη μου ηταν τελειως αρρωστες με bdsm και τετοια και γουσταρανε τρελα....αν και οι [glow=red,2,300]ροκαμπιλουδες pin up [/glow] ηταν η κορυφη....βεβαια οι γενικευσεις ειναι μαλακια...και δεν εχω παει και με μπουζουκογκομενες να ξερω τα γουστα τους...τις αποφευγω οπως ολοι εσεις τη ριμπαουντ..χαχα

:smitten: :smitten: :smitten:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
...τις αποφευγω οπως ολοι εσεις τη ριμπαουντ..χαχα
Κοίτα πέρα από τις γκόμενες κλπ για όποιον γούσταρε Joy Division, Siouxsie κλπ η rebound ήταν σταθερή αξία για πάρα πολλά χρόνια. Τώρα το δήθεν και η κλανιά υπάρχει σε όλους τους χώρους - γιατί η death/goth σκηνή ν' αποτελούσε εξαίρεση; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom