Επισκέπτης
η Rebound τα σπαει αλλα οπως ειπες παιζει πιο πολυ darkwave και Industrial...καλα που το ξεθαψατε αυτο το θρεντ?
Εγω το ξεθαψα και ας μου λενε μετα μαλακιες οτι ειμαι ακυρος που ανοιγω τοσο παλια θρεντ!
η Rebound τα σπαει αλλα οπως ειπες παιζει πιο πολυ darkwave και Industrial...καλα που το ξεθαψατε αυτο το θρεντ?
γτ αποχωρεις ?σε επηρεαζει το σαιτ καπου?φευγω μονο ο κιθαρας εστειλε να μου πει γεια.
νομιζα οτι θα πηγαινε στα γκοθαδικα να θυσιαστει για τον εωσφορολεει οτι αποχωρει απο το σαιτ τυπε
ναι δεν θελω να ειμαι αλλο εδω.γτ αποχωρεις ?σε επηρεαζει το σαιτ καπου?
ποιος αλητηριος τυπος σε πειραξε?φευγω μονο ο κιθαρας εστειλε να μου πει γεια.
τυπε δεν υπαρχουν αναποδα και σατανιστικα μηνυματα ομωςτο δευτερο θεωρειτε μουσικη? γιατι εγω κατι μουγκριτα ακουγα σα να τον εχει κυριευσει ο εξαποδω
ποιος αλητηριος τυπος σε πειραξε?
αν εννοεις οτι χανεις πολυτιμο χρονο σε καταλαβαινω...καλη συνεχεια παντωςναι δεν θελω να ειμαι αλλο εδω.
νομιζα οτι θα πηγαινε στα γκοθαδικα να θυσιαστει για τον εωσφορο
εσυ με τα σατανιστικα βιντεα που βαζεις. θα διωξεις ολες τις γκομενες με τις μαλακιες σου και μετα που θα κανω καμακι, στο λιλα?
τυπε δεν φταιω εγωεσυ με τα σατανιστικα βιντεα που βαζεις. θα διωξεις ολες τις γκομενες με τις μαλακιες σου και μετα που θα κανω καμακι, στο λιλα?
Κατσε...που θα βρεις καλυτερα;ναι δεν θελω να ειμαι αλλο εδω.
εχω τα ρουχα του δουκα φιλε δεν παιζω εγωΚατσε...που θα βρεις καλυτερα;
Αν θες μαλιστα θα σε παμε και rebound σημερα μαζι με τον απολυτο και τον neos
Με την καταλληλη αμφιεση φυσικα
εγω παντως θα φορεσω τα ρουχα της δουλειας και θα σκασω μυτη τυπεΚατσε...που θα βρεις καλυτερα;
τυπε δεν τα ξερεις καλα, εχει φυγει κι ο Λιλακος μας :'(
Κατσε...που θα βρεις καλυτερα;
τι λες ρε φιλε στην κοπελα να την πας στα σατανιστικα μερη? τραβατε σε μια εκκλησια να ανψτε ενα κερι και μετα πατε μια βολτα για καφε οπως ολοι οι νορμαλ ανθρωποι
Θα σου δανεισει ο απολυτος κατιεχω τα ρουχα του δουκα φιλε δεν παιζω εγω
τι λες ρε φιλε στην κοπελα να την πας στα σατανιστικα μερη? τραβατε σε μια εκκλησια να ανψτε ενα κερι και μετα πατε μια βολτα για καφε οπως ολοι οι νορμαλ ανθρωποι