Νέα

Γκόμενες με tattoo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα armanimania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

armanimania

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντε συναγωνιστες να δουμε μπας και βγουμε πρωην η νυν.
1.ιστορια απο το νετ.αρκετα καλο κομματι με ενα τραιμπαλ στην ουρα και μια νεραιδα κοντα στο νιμου.
2.ενα φιλακι ακριβος πανω απ το νιμου ....
αντε γραφτε να δουμε ποσοι εχουμε ανταμωσει :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ενά ωραίο τριανταφυλλάκι στο δεξί κολομάγουλο.
Σκέτη κ@@@λα το μικρούλι.
:rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οσα πιο πολλα ΤΑΤΤΟΟ τοσο πιο λιγα ΤΑΜΠΟΥ

Επισκέπτης
οι ελληνιδες προτιμανε μικρα σχεδια και συνηθως ειναι νεραιδες(ειναι της μοδας τελευταια),τριανταφυλλα,tribal,και αστερια!τα "χτυπανε" σε στανταρ σημεια(κοιλια,πανω απο το κωλο,ποδι αντε και στο πισω μερος του λαιμου)!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ενά ωραίο τριανταφυλλάκι στο δεξί κολομάγουλο.
Σκέτη κ@@@λα το μικρούλι.
:rockon: :rockon:
αν εισαι παντρεμενος οπως δηλωνεις! (αβαταρ)
και εχεις κανεις παιδια (να σου ζησουν κιολας)
και σου πουνε ενα ωραιο πρωι μπαμπα θελω να κανω τατοο (στα 17)

τι θα απαντησεις??

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997

τι θα απαντησεις??
Αβολη κατάσταση...Και εγώ το πιστεύεις ότι για αυτό το λόγο σκέφτομαι να κάνω tatoo?

Επισκέπτης

τι θα απαντησεις??

τι θα απαντησεις??
εγω προσωπικα θα τους ελεγα να το σκεφτουν λιγο ακομα και μολις ειναι ετοιμα θα τα πηγαινα εγω ο ιδιος να κανουν....
παντως στη χωρα μας θεωρειται ακομα ταμπου το τατουαζ,αν και σιγα σιγα ο κοσμος συνηθιζει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αβολη κατάσταση...Και εγώ το πιστεύεις ότι για αυτό το λόγο σκέφτομαι να κάνω tatoo?
εγω παρολο που δεν με αφηνανε!!
ειχα και σκουλαρηκια! (2) και τατοο (2)!
το 1 ξερουνε γιατι φενεται το αλλο δεν εχουνε πως να το δουνε!!
το θεμα ειναι οτι μεχρι μια ηλικια το παιδι μπορεις να το κανεις κουμαντο και να του απαγορευσεις καποια πραγματα!!αλλα μετα....π.χ οταν θα παει φοιτοιτης/α μπορει να κανει οτι γουσταρει χωρις να δψσει κανενα απολυτως λογαριασμο!και τοτε ειναι πολυ αργα δυστυχως!
το θεμα ειναι να ναι καλα παιδια!
για αυτο μετραει και τι αρχες εχουνε παρει μεχρι μια ηλικια απο το σπιτι τους!

Επισκέπτης
Αυτό ίσχυε κάποτε....κάποτε των καπότων, πλέον είναι μόδα και τίποτα παραπάνω. Ωραία μόδα όμως.
καποιοι και καποιες τα κανουν για μοστρα!οταν ομως καποιος ειναι κατασταλαγμενος για τους λογους που αποφασισε να κανει ενα τατουαζ και αποφασισει να κανει ενα σχεδιο που τον αντιπροσωπευει,τοτε φιλε γιωργο εκει ειναι σκετη τεχνη!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καποιοι και καποιες τα κανουν για μοστρα!οταν ομως καποιος ειναι κατασταλαγμενος για τους λογους που αποφασισε να κανει ενα τατουαζ και αποφασισει να κανει ενα σχεδιο που τον αντιπροσωπευει,τοτε φιλε γιωργο εκει ειναι σκετη τεχνη!

Συμφωνώ, απλά γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι αυτό αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Δεν καταρκίνω κανέναν όμως, ακόμη και για μόδα να το κάνουν, γούστο τους καπέλο τους, δεν μου πέφτει λόγος.

Επισκέπτης
Συμφωνώ, απλά γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι αυτό αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Δεν καταρκίνω κανέναν όμως, ακόμη και για μόδα να το κάνουν, γούστο τους καπέλο τους, δεν μου πέφτει λόγος.
εγω δεν ξερω τιποτα.....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ωραια ειναι τα τατοο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σαν το 1ο μ αρεσουνε παρα πολυ!!!
το 2ο μου κανει λιγο υπερβολη!!
αλλα περι ορεξεως.............!

Συνημμένα

• tattoo.jpg
    tattoo.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • tattoo7r.jpg
    tattoo7r.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
A

armanimania

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το τατοου ειναι σημαδι ....και σημαδι σκοπιμο  που αποσκοπει σε κατι αναλογα τον χαρακτηρα.εμενα με φτιαχνουν σε γκομενες, οχι να ειναι φορτωμενη αλλα να ειναι το κερασακι στην τουρτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα ο μπαμπας μου κοντεψε να παθει ενα μινι εγκεφαλικο οταν το ειδε το ενα ειδικα οταν εμαθε ποσο χρονων το εκανε αλλα οκ το ξεπερασαμε...στην ελλαδα υπαρχει δυστυχως ακομα αυτη η νοοτροπια με τα τατουαζ τι να κανουμε...τωρα αν μου ζηταγε το δικο μου παιδι στα 17? εγω το πρωτο το εκανα στα 15 και το δευτερο στα 17....προσφατως ξαναχτυπησα το δευτερο και παω για το τριτο (τελευταιο δεν κανω αλλο)
ημουν και ειμαι απολυτα κατασταλαγμενη και για το τι ηθελα ως σχεδιο και για το που το ηθελα και για το γιατι το ηθελα....γιαυτο το ψυριζω πολυ το τριτο τατου και δεν το εχω κανει ακομα....
το παιδι μου λοιπον θα δει καποια στιγμη οτι εχω τατου....το θεμα ειναι να ειναι σε θεση να μπορει να κρινει απο μονο του τις καταστασεις και να αποφασισει....τοτε θεωρω οτι θα εχω πετυχει σαν γονιος και οχι προσπαθωντας να ωραιοποιησω τα πραγματα ή απαγορευοντας....

Επισκέπτης
Εμενα ο μπαμπας μου κοντεψε να παθει ενα μινι εγκεφαλικο οταν το ειδε το ενα ειδικα οταν εμαθε ποσο χρονων το εκανε αλλα οκ το ξεπερασαμε...στην ελλαδα υπαρχει δυστυχως ακομα αυτη η νοοτροπια με τα τατουαζ τι να κανουμε...τωρα αν μου ζηταγε το δικο μου παιδι στα 17? εγω το πρωτο το εκανα στα 15 και το δευτερο στα 17....προσφατως ξαναχτυπησα το δευτερο και παω για το τριτο (τελευταιο δεν κανω αλλο)
ημουν και ειμαι απολυτα κατασταλαγμενη και για το τι ηθελα ως σχεδιο και για το που το ηθελα και για το γιατι το ηθελα....γιαυτο το ψυριζω πολυ το τριτο τατου και δεν το εχω κανει ακομα....
το παιδι μου λοιπον θα δει καποια στιγμη οτι εχω τατου....το θεμα ειναι να ειναι σε θεση να μπορει να κρινει απο μονο του τις καταστασεις και να αποφασισει....τοτε θεωρω οτι θα εχω πετυχει σαν γονιος και οχι προσπαθωντας να ωραιοποιησω τα πραγματα ή απαγορευοντας....
ειναι λαθος να δεχτει ο tattoo artist να κανει τατουαζ σε ενα παιδι 15 χρονων!παραβλεποντας το γεγονος οτι δεν ειναι ακομα σε θεση να ξερει αν θα το αντιπροσωπευει για την υπολοιπη ζωη του αυτο το σχεδιο,η σωματικη του διαπλαση δεν εχει φτασει ακομα στο επιθυμητο επιπεδο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοιτα....εγω ημουν ακριβως οπως ειμαι αυτη τη στιγμη απο τα 12....οταν ειχα παει στο μαγαζι ειχα περασει χαλαρα για 18αρα οταν με ρωτησε....ουτε ποντους πηρα εκτοτε ουτε αλλαξε τιποτα αλλο στο σωμα μου οποτε ολα καλα....μονο το μουστακι και το φρυδι βγηκανε :2funny:

απο κει και περα εχεις δικιο για το κατα ποσον ειναι συνειδητοποιημενος καποιος αλλα ποια η διαφορα του να εισαι 15 και του να εισαι 18 ή 20? για μενα προσωπικα καμια.....μεχρι στιγμης δεν εχω μετανιωσει για κανενα απο τα δυο....οι ηλικιακοι περιορισμοι για πολλα πραγματα μου φαινονται χαζοι...ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Κοιτα....εγω ημουν ακριβως οπως ειμαι αυτη τη στιγμη απο τα 12....οταν ειχα παει στο μαγαζι ειχα περασει χαλαρα για 18αρα οταν με ρωτησε....ουτε ποντους πηρα εκτοτε ουτε αλλαξε τιποτα αλλο στο σωμα μου οποτε ολα καλα....μονο το μουστακι και το φρυδι βγηκανε :2funny:

απο κει και περα εχεις δικιο για το κατα ποσον ειναι συνειδητοποιημενος καποιος αλλα ποια η διαφορα του να εισαι 15 και του να εισαι 18 ή 20? για μενα προσωπικα καμια.....μεχρι στιγμης δεν εχω μετανιωσει για κανενα απο τα δυο....οι ηλικιακοι περιορισμοι για πολλα πραγματα μου φαινονται χαζοι...ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου...
μπορει εσυ προσωπικα να μην εχεις μετανιωσει...και καλα εκανες και αυτο ειναι και το καλυτερο!!
η διαφορα ηλικιας παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε τετια φαση!!!αλλο 15-20 και αλλο 26-30!! στις μεγαλες ηλικιες το νιονιο οσο και να το κανεις εχει πηξει!!στα 15 υπαρχει και ητρελα τς ηλικιας...!
το να εισαι π.χ 15 δεν μπορεις να κανεις παρεα με καποιον στα 20 γιατι ο ενας θα μιλαει για το καινουριο του ποδηλατο και ο αλλος για κανα μουνακι!!
ενω στα 25 μπορεις να κανεις με εναν 30αρη!!ασε που παιζει να σαι και πιο ψαγμενος απο τον 30αρη!
ενα απλο παραδειγμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom