Νέα

Γκόμενες με προκλητικό ντύσημο και τις ποιάνουμε συζήτηση.!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theogti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα,ανοίγω αυτο το θέμα,δεν ξέρω αν εχει ανοιχθεί κάτι αντίστοιχο,αν είναι ενημερώστε με.

Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου  κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι  κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??

σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!
επρεπε να της πεις ''θελεις να τα φτιαξουμε''?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ακριβώς ρε μάγκα..

Και πουτάνα να είναι στο επάγγελμα δεν πρόκειται να το βρωντοφωνάξει. Φοβάται και εκείνη μην είσαι αστυνομικός. Φοβάσαι και εσύ μην εκτεθείς.

Το πας λάου λάου αλλά με "επιθετικά" υπονοούμενα.

Προτείνεις ένα καφέ, ποτό...

Αν και μια επαγγελαμτίας δε θα βγεί για ποτό και καφέ. Χάνει χρόνο και χρήμα.

Αλλά δείχνεις τη διάθεσή σου. Η μετά από λίγη κουβεντούλα στο όρθιο και αφού έχεις κερδίσει κάπως περισσότερο την εμπιστοσύνη της της ξαναλές για τηλ η facebook.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
ακριβώς ρε μάγκα..

Και πουτάνα να είναι στο επάγγελμα δεν πρόκειται να το βρωντοφωνάξει. Φοβάται και εκείνη μην είσαι αστυνομικός. Φοβάσαι και εσύ μην εκτεθείς.

Το πας λάου λάου αλλά με "επιθετικά" υπονοούμενα.

Προτείνεις ένα καφέ, ποτό...

Αν και μια επαγγελαμτίας δε θα βγεί για ποτό και καφέ. Χάνει χρόνο και χρήμα.

Αλλά δείχνεις τη διάθεσή σου. Η μετά από λίγη κουβεντούλα στο όρθιο και αφού έχεις κερδίσει κάπως περισσότερο την εμπιστοσύνη της της ξαναλές για τηλ η facebook.

Μιας και μιλάμε για τις γκόμενες και το προκλητικό ντύσιμο να εμημερώσω το φόρουμ πως η μεγάλη πλειοψηφία των γκομενών στο facebook βάζουν προκλητικές φωτογραφίες όχι για να τους τη πέσεις.
Γουστάρουν συγκεκριμένο πρόσωπο ή πρόσωπα γι αυτούς το κάνουν.

Πολλές επίσης το κάνουν από νευρωτισμό
Άλλες το κάνουν για λόγους αυτοανεβάσματος.

Όταν πας και κολλάς και λες κάτι πχ ακόμα και κομψά να το πας τρως τα μούτρα σου.

Έτσι γίνεται συνήθως.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Ξέρω μία γκόμενα που είναι πχ 35 και έχει τρελαθεί να βάζει προκλητικές φωτογραφίες στο facebook αλλά όταν τη πλησιάσεις σε ακυρώνει. Και είναι μέτρια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Επίσης κάτι ακόμα:

Ένας φίλος έκανε ένα πείραμα:

Βρήκε φωτογραφίες μιας μέτριας προς εμφανισιμης κοπέλας από το εξωτερικό και έφτιαξε προφιλ. Το προφιλ δεν ήταν σε στυλ 16χρονου αλλά μια χαρά. Είχε τα πάντα, και ενασχολήσεις, ενδιαφέροντα ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΟ κλπ.

Το φτιαξε το βράδυ, το πρωί που ξύπνησε είδε 100 μηνύματα και 92 αιτήματα φιλίας. Όλα από πεινασμένους. Και επαναλαμβάνω δεν είχε προκλητικές φωτογραφίες.
Επομένως προσέγγισης μέσω του facebook κλπ δεν έχεις καμία ελπίδα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Τώρα για τη περίπτωση του νηματοθέτη μπορεί απλώς να είχε διάθεση και να ήταν ευγενική η γκόμενα.

Πρέπει να είμαστε σε θέση να ξεχωρίζουμε πότε μια γκόμεννα γουστάρει και πότε απλώς είναι ευγενική ή πότε ψάχνει πελατάκια πχ κλπ.

Βέβαια δεν ήμασταν εκεί αλλά αν ήμασταν θα καταλαβαίναμε μπαμ.

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΙΠΕΠΤΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1000 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΦΕ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ.

ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΜΟΝΗΣ

(ΠΑΘΩΝ)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :2funny:

URL]]

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2013/04/170413214104_4755.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

χαχα
χαχα

Ναι, πέρα απο πλάκα είναι αλήθεια αυτό. Όταν η γκόμενα ενδιαφέρεται αλλάζει εντελώς. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ. Πρέπει να σαι μαλάκας για να μη το καταλαβαίνεις.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
χαχα
χαχα

Ναι, πέρα απο πλάκα είναι αλήθεια αυτό. Όταν η γκόμενα ενδιαφέρεται αλλάζει εντελώς. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ. Πρέπει να σαι μαλάκας για να μη το καταλαβαίνεις.

τι να γουστάρει ρε συ..
θα τα είδε όλα η κοπέλα γι αυτό κοντοστάθηκε και τον κοιτούσε παγωτό, σου λέει ως εδώ ήταν,σε ανώμαλο σίριαλ κίλερ πέσαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
τι να γουστάρει ρε συ..
θα τα είδε όλα η κοπέλα γι αυτό κοντοστάθηκε και τον κοιτούσε παγωτό, σου λέει ως εδώ ήταν,σε ανώμαλο σίριαλ κίλερ πέσαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ old devil έχω τη τάση να χρησιμοποιώ το κάθε ΘΡΕΝΤ σαν εργαλείο ανάπτυξης θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα. Μπαίνουν δεκάδες μέλη και επισκέπτες, ας μη τη κοπανάνε βλέποντας ατέρμονες πλάκες και συζητήσεις. Θέλω μέσω του σχολίου μου να παρουσιάσω την καθημερινότητα του μέσου όρου των ανθρώπων που κάνουν κλικ για να μπουν σε αυτό το site. Αυτός είναι ο λόγος που κάνω μνεία σε κάτι γενικό πέραν του θέματος του δημιουργού του θρεντ.

Επισημαίνω ξανά:  Όταν μια γκόμενα που βρίσκεται πέριξ ή μη του κύκλου μας, μας γουστάρει ουσιαστικά, ΘΑ σου κάνει νόημα έμμεσα να κάνεις καμάκι ή κουβέντα. Τώρα αν η άλλη με μια κινησή σου είναι αδιάφορη ή τυπικά ευγενική πρέπει να είσαι μαλάκας ή πολύ τσιμπημένος μαζί της για να μη το καταλάβεις.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μπαίνουν δεκάδες μέλη και επισκέπτες, ας μη τη κοπανάνε βλέποντας ατέρμονες πλάκες και συζητήσεις

δεν τρολάρω.. απλά το περιέγαψα με ελαφρύ τρόπο :grin:
σοβαρά το είπα ότι θα τον πήρε για psycho και θα τρόμαξε με τον τρόπο του  :dunno:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
απο τη στιγμη που δεν εδωσε τηλεφωνο  κ φεις δεν ενδιαφεροταν .
ασε που ηταν επιθετικο πεσιμο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Πολλές γκόμενες επίσης "επιλέγουν" να μην είναι καν κοινωνικές σε χώρους πέραν των πολύ στενών κύκλων τους γι' αυτόν ακριβώς το λόγο:

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ "ΖΕΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ Ή ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ Ή ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΧ ΣΤΟ ΓΥΜΑΝΣΤΗΡΙΟ Ή ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΧ (ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ) ΘΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ "ΑΠΕΙΡΟΥΣ" - ΜΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ Ή ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ.

Ζητώ συγνώμη από διαχειριστές για τα κόκκινα απλά θέλω να τονίσω αλήθειες.

smileumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα,ανοίγω αυτο το θέμα,δεν ξέρω αν εχει ανοιχθεί κάτι αντίστοιχο,αν είναι ενημερώστε με.

Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου  κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι  κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??

σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!

Πρέπει να λές για αυτή που είδα και έγω....Ειχε κοντό μαλλί μελαχρινή με άσπρη στέκα ή κορδέλα στο κεφάλι με πονηρό χαμογελάκι του στύλ (ειμαι κάβλα και χύνετε όλοι και το ξέρω) και όντως είχε πεταχτή κωλάρα.. περίμενε Αττική και κατέβηκε Αγ. Αντώνιο γύρω στις 9.45 το βράδυ..

Γενικά ήταν περίεργη στη συμπεριφορά της..καθόταν όρθια στην προβλήτα αρκετή ώρα και όταν την πλησίασαν 2 νεαροί πήγε και έκατσε στις θέσεις ενώ είχε ήδη κενές και την στιγμή που έφτανε το τρένο σαν να ήθελε να αποφύγει κάποιους ενω ήταν άκρα δεξια κινήθηκε προς το κέντρο της προβλήτας

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές γκόμενες επίσης "επιλέγουν" να μην είναι καν κοινωνικές σε χώρους πέραν των πολύ στενών κύκλων τους γι' αυτόν ακριβώς το λόγο:

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ "ΖΕΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ Ή ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ Ή ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΧ ΣΤΟ ΓΥΜΑΝΣΤΗΡΙΟ Ή ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΧ (ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ) ΘΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ "ΑΠΕΙΡΟΥΣ" - ΜΗ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ - ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ Ή ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ.

Ζητώ συγνώμη από διαχειριστές για τα κόκκινα απλά θέλω να τονίσω αλήθειες.

Η κοινωνία μας είναι τόσο αγενής πλέον , που οποιαδήποτε ενέργεια ευγένειας παρερμηνεύεται ως φλερτ.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Συμφωνώ με όσα λέγει ο Μενέδημος.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Μιας και μιλάμε για τις γκόμενες και το προκλητικό ντύσιμο να εμημερώσω το φόρουμ πως η μεγάλη πλειοψηφία των γκομενών στο facebook βάζουν προκλητικές φωτογραφίες όχι για να τους τη πέσεις.
Γουστάρουν συγκεκριμένο πρόσωπο ή πρόσωπα γι αυτούς το κάνουν.

Πολλές επίσης το κάνουν από νευρωτισμό
Άλλες το κάνουν για λόγους αυτοανεβάσματος.

Όταν πας και κολλάς και λες κάτι πχ ακόμα και κομψά να το πας τρως τα μούτρα σου.

Έτσι γίνεται συνήθως.

Σωστός ο τύπος!Έτσι πάει!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αυτός ο κερατάς ο Μενέδημος πάντα προσπαθεί να λέει την αλήθεια και να παρουσιάζει την πραγματικότητα.

Μπορεί να είναι μπουρδελοσαιτ εδώ αλλά όταν τίθενται σοβαρά θέματα τότε τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.

Φυσικά μπορεί να κάνει λάθος ο Μενέδημος και ο κάθε Μενέδημος.

Γι αυτό είμαστε εδώ για να συζητάμε, να διαφωνούμε και να συμφωνούμε.

Να έχετε όμορφο Σαββατοκύριακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom