Νέα

Γκόμενες με προκλητικό ντύσημο και τις ποιάνουμε συζήτηση.!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theogti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Talk to the hand, όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όπου δω προκλητικό ντύσιμο, τα πιπινάκια έχουν πάντα μια τετ α τετ συζήτηση με το έμπειρο χέρι μου. 7 στις δέκα το λατρεύουν, από τις οποίες οι 2 θα χουφτώσουν κι εμένα σαν απάντηση, οι 2 θα κάνουν πως δεν το κατάλαβαν και θα κολλήσουν προς εμένα με τρόπο πιο κοντά, και οι 3 θα κάτσουν ανέκφραστες αλλά θα το απολαύσουν (φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος και την αναπνοή). 2 στις δέκα θα δείξουν δυσαρεστημένες αρχικά, όμως σιγά σιγά θα ζεσταθούν και δεν θα γκρινιάξουν. Και μια στις δέκα θα φύγει, ή ακόμη χειρότερα, ενώ της αρέσει ή δεν έχει πρόβλημα, θα δημιουργήσει σκηνή τρίτος, άσχετος.

Με τη γλώσσα δεν τα βγάζεις πέρα. Είναι πολύ σοφιστικέ τα γκομενάκια. Άκρη δεν θα βγει, και 99% θα βρεθείς να τρως δούλεμα και τρολάρισμα, όσο καλά και αν τό 'χεις το λογοτεχνικό. Έχουν συνηθίσει σαν από χόμπυ να ρίχνουν πόρτες εδώ κι εκεί, να ταπώνουν καμακέρηδες, ομιλητικούς τύπους, κτλ. Η σιωπή είναι χρυσός. Κι η γλώσσα του σώματος, χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από αυτή του κεφαλιού.

Να δεις για πότε οι ξινισμένες μούρες που στείλαν αδιάβαστους τρεις φλούφληδες στη σειρά, κάθονται για χαδάκια αν δεν ανοίξεις το στόμα σου καθόλου... Όπως λέει κι η διαφήμιση, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Με τα λόγια θα την μπεις στις γλωσσοκοπάνες;!; Στην πουτάνα πουτανιές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Με την καμμία.
warnmute.gif

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ολες τις μαλακιες εδω μεσα ο μηδας και ο πακιστανος ψυχακιας τις λενε :jerking: :jerking:

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Talk to the hand, όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όπου δω προκλητικό ντύσιμο, τα πιπινάκια έχουν πάντα μια τετ α τετ συζήτηση με το έμπειρο χέρι μου. 7 στις δέκα το λατρεύουν, από τις οποίες οι 2 θα χουφτώσουν κι εμένα σαν απάντηση, οι 2 θα κάνουν πως δεν το κατάλαβαν και θα κολλήσουν προς εμένα με τρόπο πιο κοντά, και οι 3 θα κάτσουν ανέκφραστες αλλά θα το απολαύσουν (φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος και την αναπνοή). 2 στις δέκα θα δείξουν δυσαρεστημένες αρχικά, όμως σιγά σιγά θα ζεσταθούν και δεν θα γκρινιάξουν. Και μια στις δέκα θα φύγει, ή ακόμη χειρότερα, ενώ της αρέσει ή δεν έχει πρόβλημα, θα δημιουργήσει σκηνή τρίτος, άσχετος.

Με τη γλώσσα δεν τα βγάζεις πέρα. Είναι πολύ σοφιστικέ τα γκομενάκια. Άκρη δεν θα βγει, και 99% θα βρεθείς να τρως δούλεμα και τρολάρισμα, όσο καλά και αν τό 'χεις το λογοτεχνικό. Έχουν συνηθίσει σαν από χόμπυ να ρίχνουν πόρτες εδώ κι εκεί, να ταπώνουν καμακέρηδες, ομιλητικούς τύπους, κτλ. Η σιωπή είναι χρυσός. Κι η γλώσσα του σώματος, χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από αυτή του κεφαλιού.

Να δεις για πότε οι ξινισμένες μούρες που στείλαν αδιάβαστους τρεις φλούφληδες στη σειρά, κάθονται για χαδάκια αν δεν ανοίξεις το στόμα σου καθόλου... Όπως λέει κι η διαφήμιση, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Με τα λόγια θα την μπεις στις γλωσσοκοπάνες;!; Στην πουτάνα πουτανιές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Με την καμμία.

Το μόνο πράγμα που έχεις γαμήσει ποτέ σου είναι η χούφτα σου!  :bigdick:
Συνέχισε τις παπαριές σε όλα τα topic, πείθεις κόσμο!!  :jerking:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ματράκα Προυσαλιό;;;  :new_shocked:
Που βρήκες ολόκληρο τσουβάλι, ρε μπαγάσα;
Πήγες Κουσάντασι;
Στείλε μια σακούλα περιποιημένη.  ;)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το μόνο πράγμα που έχεις γαμήσει ποτέ σου είναι η χούφτα σου!  :bigdick:
Συνέχισε τις παπαριές σε όλα τα topic, πείθεις κόσμο!!  :jerking:

Αν αυτό πιστεύεις, δικό σου ζήτημα, όχι δικό μου. Ειδικά καθώς δεν αληθεύει. :jerking:
Αν πιστεύεις πως λέω παπαριές, δικαίωμά σου επίσης να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Ούτε είπα ποτέ πως πείθω κανέναν, ή πως αυτό θέλω, καν. :bigdick:

Ματράκα Προυσαλιό;;;  :new_shocked:
Που βρήκες ολόκληρο τσουβάλι, ρε μπαγάσα;
Πήγες Κουσάντασι;
Στείλε μια σακούλα περιποιημένη.  ;)

Όχι τύπε. Ούτε Ματράκα με λένε, ούτε Προυσαλιό. Ούτε πήγα ποτέ Κουσάντασι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom