Karathanasis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Talk to the hand, όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Όπου δω προκλητικό ντύσιμο, τα πιπινάκια έχουν πάντα μια τετ α τετ συζήτηση με το έμπειρο χέρι μου. 7 στις δέκα το λατρεύουν, από τις οποίες οι 2 θα χουφτώσουν κι εμένα σαν απάντηση, οι 2 θα κάνουν πως δεν το κατάλαβαν και θα κολλήσουν προς εμένα με τρόπο πιο κοντά, και οι 3 θα κάτσουν ανέκφραστες αλλά θα το απολαύσουν (φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος και την αναπνοή). 2 στις δέκα θα δείξουν δυσαρεστημένες αρχικά, όμως σιγά σιγά θα ζεσταθούν και δεν θα γκρινιάξουν. Και μια στις δέκα θα φύγει, ή ακόμη χειρότερα, ενώ της αρέσει ή δεν έχει πρόβλημα, θα δημιουργήσει σκηνή τρίτος, άσχετος.
Με τη γλώσσα δεν τα βγάζεις πέρα. Είναι πολύ σοφιστικέ τα γκομενάκια. Άκρη δεν θα βγει, και 99% θα βρεθείς να τρως δούλεμα και τρολάρισμα, όσο καλά και αν τό 'χεις το λογοτεχνικό. Έχουν συνηθίσει σαν από χόμπυ να ρίχνουν πόρτες εδώ κι εκεί, να ταπώνουν καμακέρηδες, ομιλητικούς τύπους, κτλ. Η σιωπή είναι χρυσός. Κι η γλώσσα του σώματος, χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από αυτή του κεφαλιού.
Να δεις για πότε οι ξινισμένες μούρες που στείλαν αδιάβαστους τρεις φλούφληδες στη σειρά, κάθονται για χαδάκια αν δεν ανοίξεις το στόμα σου καθόλου... Όπως λέει κι η διαφήμιση, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Με τα λόγια θα την μπεις στις γλωσσοκοπάνες;!; Στην πουτάνα πουτανιές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Με την καμμία.
Με τη γλώσσα δεν τα βγάζεις πέρα. Είναι πολύ σοφιστικέ τα γκομενάκια. Άκρη δεν θα βγει, και 99% θα βρεθείς να τρως δούλεμα και τρολάρισμα, όσο καλά και αν τό 'χεις το λογοτεχνικό. Έχουν συνηθίσει σαν από χόμπυ να ρίχνουν πόρτες εδώ κι εκεί, να ταπώνουν καμακέρηδες, ομιλητικούς τύπους, κτλ. Η σιωπή είναι χρυσός. Κι η γλώσσα του σώματος, χίλιες φορές πιο αποτελεσματική από αυτή του κεφαλιού.
Να δεις για πότε οι ξινισμένες μούρες που στείλαν αδιάβαστους τρεις φλούφληδες στη σειρά, κάθονται για χαδάκια αν δεν ανοίξεις το στόμα σου καθόλου... Όπως λέει κι η διαφήμιση, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Με τα λόγια θα την μπεις στις γλωσσοκοπάνες;!; Στην πουτάνα πουτανιές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Με την καμμία.