Νέα

Γκόμενες με προκλητικό ντύσημο και τις ποιάνουμε συζήτηση.!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theogti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ένα εφιάλτη ζουν, αστα να πανε... Ασε μας ρε φιλε, η καλυτερη τους ειναι
Τυπε αλλο να εισαι μουναρα και να σε προσκαλει για καφε www.tasoeur.biz/images/2011/02/21/george%20clooney%20what%20else.jpg]αυτος[/url] και αλλο να σου πεταγεται σα βιετκονγκ απο ενεδρα μεσα στη μαπα ο θεματοθετης και να σου προτεινει ξερα "για χοτελι". Η αληθεια ειναι στη μεση...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Και για να προλάβω το παιδί που άνοιξε το θέμα,τα όσα έγραψα παραπάνω δεν αφορούν το πρόσωπό του απλά με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό μου ήρθαν στο μυαλό σκηνικά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους και μου ανάβουν κυριολεκτικά τα λαμπάκια...
Άντε τώρα να εξηγήσει κάποιος στον μαλάκα πχ που είδα σήμερα το πρωί με τη mercedes να κορνάει σε μια κοπελίτσα που έτυχε να περνάει από δίπλα του , οτι αυτό που κάνει είναι εις βάρος του και οτι η κοπελίτσα αυτή, βλέποντας καθημερινά τέτοια άτομα που δεν μπορούν να κουμαντάρουν το κάτω κεφάλι τους θα πει "Ωπ, εδώ είμαστε.Με το μουνί μου μπορώ να τους κάνω ότι θέλω.Μπορώ να έχω οτι μαλακία τους ζητήσω.
Και εντάξυ να πειράξει στο δρόμο ένας πιτσιρικάς μια κοπελίτσα.Αυτό το καταλαβαίνω.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος της μουνοδουλείασης όλων αυτών των αγάμητων 30άρηδων,40άρηδων,50άρηδων που συμπεριφέρονται λες και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ μουνί στη ζωή τους.
Ρε χλεχλέδες, μη μας γ@μάτε την ποιάτσα.Πηγαίντε δώστε ένα 50αράκι να γαμήσετε να φύγει ο ασβέστης που έχει μπλοκάρει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.

ΑΚΡΙΒΩΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

Σημαντική σημείωση 1: Υπάρχουν γκόμενες που έχουν έναν ιδιότυπο στυλ λόγω ψυχωτικού χαρακτήρα (ή κόμπλεξ): "Καυλώνουν" - "φτιάχνονται" να τους κοιτάνε οι σάλιαγκες - μπάκουροι και μη, και να τους ακυρώνουν παριστάνοντας τις ντίβες, τις μουνάρες - περιζήτητες.

Σημαντική σημείωση 2: Οι γκόμενες στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν τρομερή ανασφάλεια καθώς θεωρούν άσχημες τις ίδιες εν συγκρίσει με άλλες και δεν νιώθουν όμορφες. Αυτό συμβαίνει περισσότερο στις γυναίκες νεαρής ηλικίας. Νιώθουν μπάζα. Άσε τι βγάζουν προς τα έξω. Απλώς επειδή ο αριθμός των "μπάκουρων" - "κασκαντερ" έχει ανέβει πάρα πολύ γι αυτό αρχίζουν κάπως και οι μέτριες να το παίζουν ιστορία... Κατά βάθος ξαναλέω ξέρουν τι είναι... (αν είναι μέτριες ή οκ ή κουκλάρες - πάντα με δόσεις υποκειμενισμού) Ορίστε ένας ακόμα λόγος που θα περιμένουν πως και πως να προκαλέσουν είτε στο δρόμο είτε στα μπουζούκια είτε στο facebook (όλες το κάνουν, άλλες πιο λίγο και άλλες πιο πολύ) - τονίζω δεν το κατηγορώ - απλώς το παρουσιάζω σαν γεγονός.
Επίσης δεν είναι απαραίτητα μη υγιές.

Μη υγιές είναι ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.572
Πόντοι
506
Κάντε ότι κάνει ο τύπος για να μη χάνετε χρόνο παιδιά..σίγουρη επιτυχία :grin:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ
ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΛΑΙΚ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΣΑΝΚΑΙ ΕΝΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟΘΕΜΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ
ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΛΑΙΚ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ ΣΑΝΚΑΙ ΕΝΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟΘΕΜΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
kantes oles dislike

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Εαν αυτό το καυστικό σχόλιο της Βάνα Μπάρμπα στο παρακάτω βίντεο το έλεγε άντρας , θα έλεγαν όλοι απλά οτι ειναι σεξιστής.
Δείτε λοιπόν την τάπα-βούλωμα που έδωσε αυτή η γυναικάρα στη σεξολόγο-μπουρδολόγο της εκπομπής της άλλης παπάρως, της Μενεγάκη , για το πως έχασαν οι σημερινές γυναίκες τη θηλυκότητά τους και κατέληξαν θηλυκά μπακούρια:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.634
Πόντοι
2.356
Εαν αυτό το καυστικό σχόλιο της Βάνα Μπάρμπα στο παρακάτω βίντεο το έλεγε άντρας , θα έλεγαν όλοι απλά οτι ειναι σεξιστής.
Δείτε λοιπόν την τάπα-βούλωμα που έδωσε αυτή η γυναικάρα στη σεξολόγο-μπουρδολόγο της εκπομπής της άλλης παπάρως, της Μενεγάκη , για το πως έχασαν οι σημερινές γυναίκες τη θηλυκότητά τους και κατέληξαν θηλυκά μπακούρια:

Respect στην ανάρτηση!! Respect  στη Μπάρμπα (σε αυτό που λέει στο βίντεο)

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Η Μπάρμπα την κόλλησε στο τοίχο και η Χειρδάρη άρχισε να τα μασάει , αγχώθηκε .
Γενικά η Χειρδάρη τις περισσότερες φορές λέει πράγματα που δε στέκουν,έχει διαβάσει 5 σοβαρά βιβλία και ένα 100 trash και έχει μπερδεμένη άποψη ή λέει μαλακίες εσκεμένα για να πουλήσει.

Moonholder

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

καταλαβαίνω ότι αρκετοί από εσας πιθανόν να είστε αρκετά έμπειροι στην ''τσάρκα'' ή/και στην ζωή όμως θα πρέπει να λάβεται υπόψιν ότι οι νεώτεροι μπερδεμένοι από τα σημερινά πρότυπα του ''άντρα''που τους προωθούν χώρις να έχουν παραδείγματα δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν πλέον.

Κοιτούν σε εσάς και ψάχνουν για μέντορες, για τους περπατημένους τύπους που ξέρουν δυο πράγματα παραπάνω...

Όμως εσείς όχι απαραίτητα με κακή πρόθεση και ίσως λόγω του χαβαλέ που παίζει δεν βοηθάτε και ενδεχομένως μπερδεύετε την κατάσταση περισσότερο.

Ο φίλος theogti μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου ο οποίος θέλει να ''περπατήσει'' (όχι απαραίτητα με επαγγελματίες)
αλλά δεν ξέρει τα κόλπα.

Η τύπισα σταμάτησε, του μίλησε, εκείνος κόλλησε δεν ήξερε τι να πει και το πράγμα δεν περπάτησε.

Φίλε ΜΕΝΕΔΗΜΟ δεν είναι απαραίτητα μαλάκας που δεν κατάλαβε οτι δεν πολυγουστάρει επειδή τίναξε τα μαλλιά της αριστερόστροφα και όχι δεξιόστροφα.

Φίλε old devil δεν είναι phycho έπειδη έπιασε κουβέντα σε μια άγνωστη που συνάντησε στον δρόμο.

Φίλε nick zedrinis όλες οι κινήσεις όταν ένας άντρας προσεγγίζει μια άγνωστη γυναίκα είναι υπό μια έννοια ''επιθετικές''
άντρας είμαι γαμώτο της την πέφτω για να την ρίξω.

(προς Θεού δεν εννοώ να τις ροπαλιάζουμε και σούρσιμο στην σπηλιά  :knuppel:...η ευγένεια και ο σεβασμός προς την πιθανή σύντροφο
είναι αυτά που επιβεβαιώνουν ότι είσαι άντρας και όχι μ*****ς)

Αυτά είναι σκέψεις που τριγυρνούν στα γυναικεία μυαλά.
Συμφωνώ όταν μια γκόμενα ντύνεται προκλητικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να της τη πέσεις.

Στην τελική εκείνη μπορεί να ντύθηκε για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά αυτό έκαναν πάντα οι γυναίκες όχι μόνο τώρα.
Ή μπορεί να τα κάνει όπως αναφέρθηκε πιο πάνω για να τις πλησιάσει ο σουπερ γκόμενος που έχουν διαμορφώσει στο μυαλό τους αυτές,
ή οι φίλες τους, ή η μαμά τους, ή το Cosmopolitan κλπ κλπ .

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε λάθος που της την έπεσε ο φίλος ούτε ''χαλάει''
την πιάτσα για εμάς τους υπόλοιπους.

Οι κολλημένες γκόμενες με το ύφος 10.000 καρδιναλιων δεν έγιναν έτσι επειδή τους την πέσανε πολλοί
έγιναν έτσι γιατί έτσι τις κάνανε αυτοί που κατάφεραν να τις ρίξουν.

Είναι λάθος να προσπαθείς να παίξεις με το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν οι δήθεν in μουφα lifestyle κανόνες.
Είμαι άντρας η δουλειά μου είναι απλή έχω το ρανταρ ανοιχτό και ότι κινείται, προσφέρεται και μου αρέσει είναι στόχος.

Γιατί ντύθηκε έτσι ;;; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!!!  Εγώ τα είδα κόκκινα το μόνο που βλέπω είναι ότι θέλω να την βάλω κάτω.

Δεν ήθελε; άλλαξε γνώμη; είπα μαλακιά και την ξενέρωσα; όλα δεκτά χαιρετώ αξιοπρεπώς και συνεχίζω ο κυνηγός δεν χτυπάει πάντα
αυτό που σημάδεψε. 

Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι ηλίθιος αγάμητος αγαπούλης λιγδιάρης κλπ. άντρας είμαι που ψάχνω και άμα το καταφέρω καλό για μένα

Όλα τα παραπάνω φιλικά και χωρίς πρόθεση να θίξω καμία άποψη .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια τι κάθεστε και παιδευεστε απο τους δρομους και τις γειτονιες δεν μπορω να καταλαβω... σιγα μη βγάλεις γκομνενα της προκοπης απο το δρομο  :o :o

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
δεν μπορουσα να παω για καφε..αφου μου είπε οτι δεν έχει χρονο  εκεινη την στιγμή αλλά δεν μου άφησε το περιθώριο να την ξαναδώ με κάποιον τρόπο..εδειχνε οτι καπου πήγαινε με ακουστικά στα αυτιά...Μηπως επρεπε να της πω για λεφτά????
Υπάρχει καποια συνταγή??τρελάινομαι με τις γκόμενες που προκαλούν..προσπαθω να φαίνομαι ευγενικός και καθαρός στην εμφάνιση.!θέλω συμβουλές..!

Συμβουλές:
1. Όλες ειναι πουτάνες και γαμιουνται για λεφτά. Είτε μετρητά είτε βόλτα στα μαγαζιά και ψώνια είτε πάμε μπουζούκια κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom