Καλησπέρα σε όλους,
καταλαβαίνω ότι αρκετοί από εσας πιθανόν να είστε αρκετά έμπειροι στην ''τσάρκα'' ή/και στην ζωή όμως θα πρέπει να λάβεται υπόψιν ότι οι νεώτεροι μπερδεμένοι από τα σημερινά πρότυπα του ''άντρα''που τους προωθούν χώρις να έχουν παραδείγματα δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν πλέον.
Κοιτούν σε εσάς και ψάχνουν για μέντορες, για τους περπατημένους τύπους που ξέρουν δυο πράγματα παραπάνω...
Όμως εσείς όχι απαραίτητα με κακή πρόθεση και ίσως λόγω του χαβαλέ που παίζει δεν βοηθάτε και ενδεχομένως μπερδεύετε την κατάσταση περισσότερο.
Ο φίλος theogti μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου ο οποίος θέλει να ''περπατήσει'' (όχι απαραίτητα με επαγγελματίες)
αλλά δεν ξέρει τα κόλπα.
Η τύπισα σταμάτησε, του μίλησε, εκείνος κόλλησε δεν ήξερε τι να πει και το πράγμα δεν περπάτησε.
Φίλε ΜΕΝΕΔΗΜΟ δεν είναι απαραίτητα μαλάκας που δεν κατάλαβε οτι δεν πολυγουστάρει επειδή τίναξε τα μαλλιά της αριστερόστροφα και όχι δεξιόστροφα.
Φίλε old devil δεν είναι phycho έπειδη έπιασε κουβέντα σε μια άγνωστη που συνάντησε στον δρόμο.
Φίλε nick zedrinis όλες οι κινήσεις όταν ένας άντρας προσεγγίζει μια άγνωστη γυναίκα είναι υπό μια έννοια ''επιθετικές''
άντρας είμαι γαμώτο της την πέφτω για να την ρίξω.
(προς Θεού δεν εννοώ να τις ροπαλιάζουμε και σούρσιμο στην σπηλιά
...η ευγένεια και ο σεβασμός προς την πιθανή σύντροφο
είναι αυτά που επιβεβαιώνουν ότι είσαι άντρας και όχι μ*****ς)
Αυτά είναι σκέψεις που τριγυρνούν στα γυναικεία μυαλά.
Συμφωνώ όταν μια γκόμενα ντύνεται προκλητικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να της τη πέσεις.
Στην τελική εκείνη μπορεί να ντύθηκε για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά αυτό έκαναν πάντα οι γυναίκες όχι μόνο τώρα.
Ή μπορεί να τα κάνει όπως αναφέρθηκε πιο πάνω για να τις πλησιάσει ο σουπερ γκόμενος που έχουν διαμορφώσει στο μυαλό τους αυτές,
ή οι φίλες τους, ή η μαμά τους, ή το Cosmopolitan κλπ κλπ .
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε λάθος που της την έπεσε ο φίλος ούτε ''χαλάει''
την πιάτσα για εμάς τους υπόλοιπους.
Οι κολλημένες γκόμενες με το ύφος 10.000 καρδιναλιων δεν έγιναν έτσι επειδή τους την πέσανε πολλοί
έγιναν έτσι γιατί έτσι τις κάνανε αυτοί που κατάφεραν να τις ρίξουν.
Είναι λάθος να προσπαθείς να παίξεις με το στυλ που προσπαθούν να επιβάλλουν οι δήθεν in μουφα lifestyle κανόνες.
Είμαι άντρας η δουλειά μου είναι απλή έχω το ρανταρ ανοιχτό και ότι κινείται, προσφέρεται και μου αρέσει είναι στόχος.
Γιατί ντύθηκε έτσι ;;; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!!! Εγώ τα είδα κόκκινα το μόνο που βλέπω είναι ότι θέλω να την βάλω κάτω.
Δεν ήθελε; άλλαξε γνώμη; είπα μαλακιά και την ξενέρωσα; όλα δεκτά χαιρετώ αξιοπρεπώς και συνεχίζω ο κυνηγός δεν χτυπάει πάντα
αυτό που σημάδεψε.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι ηλίθιος αγάμητος αγαπούλης λιγδιάρης κλπ. άντρας είμαι που ψάχνω και άμα το καταφέρω καλό για μένα
Όλα τα παραπάνω φιλικά και χωρίς πρόθεση να θίξω καμία άποψη .