Επισκέπτης
Δεν είναι αρκετό... έχω μια τάση εμετίλας μόνο που το θυμάμαι!!!εχει :S
Δεν είναι αρκετό... έχω μια τάση εμετίλας μόνο που το θυμάμαι!!!εχει :S
Ποσο πιο διακριτικο???? Κατω απο το δερμα δεν γινεται
εχει :S
Ε αν ειναι πισινουληs και δεν ειναι κωλαθρα.........Ε αν ειναι τατουαζακι κι οχι ταπετσαρια.....Ε αν ειναι στην γαμπιτσα και στον αστραγαλακο.....Λεω να κανω τα στραβα ματιαΕνταξι! Δεν ειναι ασχημο ενα ταουαζακι στον πισινουλη!
Και στην γαμπα με αρεσει αλλα και στον αστραγαλο!
Ο ορισμός της κακογουστιάς είσαι φίλε SPEED...Και στην γαμπα με αρεσει αλλα και στον αστραγαλο!
Είναι τόσο άθλιο το δέρμα της σε πρόσωπο και σώμα, που παίζει να είναι η μόνη από όσες παρέθεσες που θα της έκανε καλό να το κάνει σαν ταπετσαρία
Άι γεια σου.Δεν μου αρέσουν στις γυναικείες κορμάρες... :'(
Όλοι οι υπόλοιποι (άνδρες και γυναίκες) μπορούν να κάνουν ότι θέλουν
Άι γεια σου.
Να έχεις κορμάρα και να κάνεις τατουάζ είναι βλασφήμια προς την ίδια τη φύση που σου τη χάρισε!
Εδώ που φτάσαμε τα στραβά μάτια κάνουμε αναγκαστικά αλλιώς μένεις με το πουλί στο χέρι αφού πιο εύκολα βρίσκεις παρθένα πλέον παρά γυναίκα με καθαρό δέρμαΕιναι ασεβεια......Αλλα τι να κανουμε?????
Θα κανουμε τα στραβα ματια, για οσεs ειναι μικρεs, αδυνατεs, ομορφεs, βυζαρουδεs κτλ.....
Οι αλλεs ....αs κανουν ταπετσαρια
Εδώ που φτάσαμε τα στραβά μάτια κάνουμε αναγκαστικά αλλιώς μένεις με το πουλί στο χέρι αφού πιο εύκολα βρίσκεις παρθένα πλέον παρά γυναίκα με καθαρό δέρμα
Αυτό μου ακούγεται περισσότερο σαν πρόβα για να μάθω να γαμώ τραβέλια...Βοηθαει και το ...ημιφωs καμμια φορα.....Λυχνιαs σβησθεισηs....
Αυτό μου ακούγεται περισσότερο σαν πρόβα για να μάθω να γαμώ τραβέλια...
Να λοιπόν που η ιστορία επαναλαμβάνεται... ποιος το περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια θα ξαναπαίζαμε την τυφλόμυγα για να γαμήσουμε...Οοοοοχι Ακυρον......Δεν το φτανουμε στην αντιπερα οχθη
Αλλωστε η πιστοποιηση τηs αυθεντικοτηταs θα εχει προηγηθει τοτε που τα πολυφωτα ειναι αναμμενα
Δεν ειναι ασχημο παιχνιδι η τυφλομυγαΝα λοιπόν που η ιστορία επαναλαμβάνεται... ποιος το περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια θα ξαναπαίζαμε την τυφλόμυγα για να γαμήσουμε...
Πολύ σωστός!!!!Άι γεια σου.
Να έχεις κορμάρα και να κάνεις τατουάζ είναι βλασφήμια προς την ίδια τη φύση που σου τη χάρισε!
φιλε εγω απο χανια που ξερω αλλες ειχαν αλλες οχι.ισως σου φανηκε ετσι και φυσικα δεν αμφισβητω τις οπτικες σου ικανοτητες .εξαλλου ποιος μπορει να κανει γκαλοπ...παντως εχουν βαση αυτα που λες.μου φαινεται καπως σημαδι αδυναμιας να εχεις ενα σημαδι μονιμα στο κορμι σου για παντα...ενα ειδος παρορμητισμου μερικες φορες ισως δεν ξερω...ειδικα στο πρωτο παραδειγμα τι να πει κανεις...και στο δευτερο για τον γαιδαρο καβαλα...εχουν βασει αυτα που λες.τωρα αυτο για τις κρητικες πρωτη φορα το ακουω αλλα ισως σου ετυχε εσενα.παντου υπαρχουν γκομενες που εχουν ταττου πισυεω στα ιδια ποσοστα.ας μην γενικοποιουμε ομως με μερη και καταγωγες για ολοι θα εχουν κατι να πουν για ενα μερος και μαλιστα πολλεσ φορεσ ακους πραγματα για τις ταδε απο το ταδε μερος και τις αλλες απο τα αλλο μερος που συγκουονται μεταξυ τους, οποτε καθε αποψη σεβαστη εστω και αν γενικοποιει και υπερβαλει πολλες φορες.Πριν ενα μηνα γνωριζω σε μια κοινωνικη εκδηλωση μια γκομενα αγωνιστρια απο το Τυμπακι η οποια εχει 6 τατουαζ την ρωταω γιατι τοσα πολλα και μου απανταει ενα για καθε αντρα που σημαδεψε την ζωη μου το τρελλο ειναι οτι ειναι μονο 24 ετων..............
2η περιπτωση φιλος μου γαμαει ενα πολυ καλο μουνι απο το Ηρακλειο η οποια εχει τατουαζ στην πλατη , την ρωταω γιατι στην πλατη και μου λεει για να μην το βλεπω και το βαρεθω ... της ξαναλεω γιατι δεν εκανες ενα με χενα , καμμια απαντηση τωρα θα κανουνε πριν τον γαμο πλαστιικη για να μπορεσει να βγει το μαλακισμενο τατουαζ απο την πλατη της
το κουφο ειναι οτι στην κρητη η πλειοψηφια απο τις γκομενες εχει τατουαζ