Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Άμα κάποιος έχει μερικά τατουάζ, όσο και να μην μας αρέσουν δεν σημαίνει τπτ για τον άνθρωπο. Μπορεί να είναι σοβαρότατος και καλλιεργημένος. Αν όμως έχει κάνει ολόκληρο το κορμί του τατού χωρίς να κατάγεται από κάποια φυλή της Αφρικής, τότε πρέπει να θεωρούμε σοβαρό δεδομένο το να έχει κάποιο ψυχοπνευματικό πρόβλημα από πίσω.
Κατά τον ίδιο τρόπο μια χαρά άτομα έχω γνωρίσει που κάνουν κάνα τσιγαράκι που και που, αλλά κανείς δεν πρόκειται να με πείσει ότι ένας ηρωινομανής είναι σοβαρό άτομο.
Με άλλα λόγια, οι εξτρεμιστικές ενέργειες είναι ισχυρότατες ενδείξεις ψυχοπνευματικών προβλημάτων.
Ίσως σε κάτι τέτοιους να είχε το μυαλό του και ο φίλος vakis.
Εδω καπως συφωνουμε αλλα οχι 100% ...
Γενικα εχουμε μια μανια οτιδηποτε περιεργο να το χαρακτηριζουμε ως ανωμαλο, ως μη φυσιολογικο πραγμα τελειως χαζο κατα την αποψη μου ...
Ολοι εχουμε την "ανωμαλια " μας απλα αρνουμαστε να την παραδεχτουμε ... το μεχρι πιο σημειο φτανει δε νομιζω οτι χρειαζεται να το εξετασουμε τωρα ...
Πρωτος τοποθετηθηκες εσυ ... αρα αν θες επιχειρηματολογησε πρωτος ...κοιταξε κοριτσι μου το αν θελεις να παρεις στα σοβαρα ή οχι καποιον ειναι δικο σου θεμα
εγω ειπα την γνωμη μου και αυτη ειναι λοιπον αν εσυ ησουν σοβαρη με επιχειρηματα θα μου ελεγες την δικη σου ο αντιλογος γινεται και γιατι οχι και για να πεισει ο ενας τον αλλο για του λογου του το αληθες