Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
καλοπερασακιας μας βγηκες κακοφωνιξ ε?
Το γαμησακι σου το γκομενακι σου.... μπαλιτσα το απογευμα
το βραδυ πιτσες και αλλα τετοια μπινελικια και ντι βι ντι.
Δεν περνας και ασχημα ρε πονηρίδη. 
Το DVD ήταν πάντα πρόσχημα για γαμησάκι...
Μπουρδέλα ποτέ όσο έχουμε σχέση.
Είχαμε όμως και φυσική κατάσταση...τώρα αν πάω να γαμήσω πάνω από 1 ώρα θα μείνω στον τόπο...1,5 χρόνο να γυμναστώ ρε πούστη μου...ποιος εγώ...Γαμώ την αφραγκία μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το DVD ήταν πάντα πρόσχημα για γαμησάκι...
Μπουρδέλα ποτέ όσο έχουμε σχέση.
Είχαμε όμως και φυσική κατάσταση...τώρα αν πάω να γαμήσω πάνω από 1 ώρα θα μείνω στον τόπο...1,5 χρόνο να γυμναστώ ρε πούστη μου...ποιος εγώ...Γαμώ την αφραγκία μας...

δηλαδη εισαι Picker-ικος τυπε?  :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λιγο υπερβολικος εισαι αλλα σε γενικες γραμμες εχεις δικιο! Γενικα ειναι δυσκολο να εχεις γκομενα και να σου μενουν κ αρκετα λεφτα. Ετσι οπως τα λες για να γαμας μια στο τοσο οι πουτανες σιγουρα συμφερουν περισσοτερο δεν υπαρχει αμφιβολια!
Τη γκομενα σου ομως μπορεις να τη γαμας ακαποτο για 2 ωρες! Στην πουτανα μπορεις να το κανεις αυτο? ε?? Μπορεις??????

Με εκτιμηση.. ο ακαποτος τιμωρος του μπουρδελοφορουμ....

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :2on1:

Υπογραφή εγγύηση!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Υπογραφή εγγύηση!

Ωπα! Δεν το καταλαβα αυτο καυλεα μου!!! Πιστευεις δηλαδη οτι το ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ δεν ειναι θεικο ονομα???
Οσον αφορα τη φατσουλα  :2on1: εγω δεν ειμαι αυτος στη μεση! Εγω ειμαι οι 2 χυστες δεξια κ αριστερα! Γιατι ειμαι τοσο γαματος που βρισκομαι σε 2 σημεια ταυτοχρονα! Τετοια κολπα τα κανει μονο ο θεος, το ηλεκτρονιο και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Το καλύτερο: πουτάνα-γκόμενα
Το χειρότερο: γκόμενα-πουτάνα
όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.....  ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Απο το τρενο τις ειχες γνωρισει τυπε ?
Τη μία στο ΚΤΕΛ, την άλλη ιστορία μου αμαρτία μου, την άλλη στο πλοίο.

Hταν ενα μελος εδω με ονομα Picker που
ελεγε πως οσοι πανε στις πουτανες ενω εχουν σχεση
ειναι ανανδροι. Κριμα που εφυγε ηταν μορφη.
Δε θα διαφωνήσω, αλλά δεν θα κάτσω να κάνω μαθήμτα ηθικής, έτσι κι αλλιώς κι εγώ τις λαμογιές μου τις κάνω (σε άλλους τομείς).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Τη μία στο ΚΤΕΛ, την άλλη ιστορία μου αμαρτία μου, την άλλη στο πλοίο.

Δε θα διαφωνήσω, αλλά δεν θα κάτσω να κάνω 2. μαθήμτα ηθικής, έτσι κι αλλιώς κι εγώ τις λαμογιές μου τις κάνω (σε άλλους τομείς).

1. Πες μας το μυστικο της επιτυχιας σου, πως τις μαγνητιζεις.

2. Καλα κανεις γιατι και αλλοι πηγαν να κανουν και κοιτα τι επαθαν

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν υπάρχει μυστικό...Ειδικά στο τραίνο...όπου βλέπεις μωρό ομορφούλικο και όχι με τουπέ...πας και κάθεσαι δίπλα της...λες δεν είχα θέση πχ...Επειδή δεν θα βρεις και πολλές που να είναι και όμορφες και να έχουν και κενή θέση δίπλα τους, κοιτάζεις και στο μπαρ τι παίζει. Δεν σου είπα ότι θα κάθεται σε κάθε ταξίδι, αλλά 1/10 ταξίδια κάτι θα κάτσει. Εχεις την άνεση να κουβεντιάσεις γιατί και αυτή βαριέται και θέλει κάπως να περάσει το ταξίδι. Μακρυά από κοπέλες που διαβάζουν κάποιο βιβλίο.

Επισκέπτης
λοιπον για να μην ξεκατινιαζομαστε σε αλλα θρετ και σπαμαρουμε ας το κανουμε εδω!!!!

εγω δεν εχω σχεση αλλα οταν ειχα γαμουσα και πουτανες (μονο δεν εκανα ακαποτο τσιμπουκι για ευνοητους λογους) οταν θα ξανακανω θα γαμαω και τοτε εκτος και αν τις κοψω για αλλο λογο...

σεβομαι την αποψη του καθενος καθως και οι δυο πλευρες εχουν σωστα επιχειρήματα, αλλα θεωρω μαλακια την 5η επιλογη γιατι πιστευω οτι ειναι υπεκφυγη και πραγματικα εκφραζει προβληματικα ατομα.....

λοιπον για να δουμε τι πιστευουν οι περισσοτεροι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λοιπον για να μην ξεκατινιαζομαστε σε αλλα θρετ και σπαμαρουμε ας το κανουμε εδω!!!!

εγω δεν εχω σχεση αλλα οταν ειχα γαμουσα και πουτανες (μονο δεν εκανα ακαποτο τσιμπουκι για ευνοητους λογους) οταν θα ξανακανω θα γαμαω και τοτε εκτος και αν τις κοψω για αλλο λογο...

σεβομαι την αποψη του καθενος καθως και οι δυο πλευρες εχουν σωστα επιχειρήματα, αλλα θεωρω μαλακια την 5η επιλογη γιατι πιστευω οτι ειναι υπεκφυγη και πραγματικα εκφραζει προβληματικα ατομα.....

λοιπον για να δουμε τι πιστευουν οι περισσοτεροι...

Γιατι ρε τυπε ο Picker δηλαδη
δεν εχει σωστα επιχειρηματα?  :-

Επισκέπτης
Γιατι ρε τυπε ο Picker δηλαδη
δεν εχει σωστα επιχειρηματα?  :-
προσωπικα πιστευω πως οχι δεν πιστευω οτι φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να πιστευει οτι η πουτανα τον ικανοποιει σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις..

αν καποιος λεει οτι δεν πρεπει να γαμαμε πουτανες ενω εχουμε σχεση ειναι δικαιωμα του και απολυτα σεβαστο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προσωπικα πιστευω πως οχι δεν πιστευω οτι φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να πιστευει οτι η πουτανα τον ικανοποιει σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις..

αν καποιος λεει οτι δεν πρεπει να γαμαμε πουτανες ενω εχουμε σχεση ειναι δικαιωμα του και απολυτα σεβαστο...

Μην σκαλωνετε τυπε. Οτι γαμαει κανεις καλο ειναι -.-

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Αυτό το "σε όλους τους τομείς" μου φαίνεται λίγο άτοπο. Οι πουτάνες σε ικανοποιούν σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Μάλλον θες να πεις ότι κάποιοι αρκούνται σε αυτό και δεν τους ενδιαφέρει άλλου είδους επαφή με το γυναικείο φύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom